Bye Bye EP 2-3-4-5-6

Egy jó hír már kapcsolódik ahhoz, hogy megvan a Star Wars “reboot” rendezője: hagyják a fenébe a 3D re-releaseket. Bár az EP1 nem is hozott olyan rosszul, 108 millióval simán visszahozta a konvertálás összegét, de a Disney inkább most majd folytatásra koncentrál, nem a régi filmekből szedi a pénzt. Egyelőre.

Ha emlékeztek úgy volt, hogy jönnek sorban a filmek a mozikba, rövid időre, 3D-ben, ilyesmi. Na ennek kampó. Pontosabban szólva el van halasztva. A 2-3 munkálatai már készültek biztos, majd a jövőben előhúzhatják még ezt, amikor kell egy kis pénz.

human
írta
2013. 01. 29. 04:15
megjelenés
17
hozzászolás


17 hozzászólás a “Bye Bye EP 2-3-4-5-6” bejegyzéshez

 1. Wait, what?
  Reboot?!
  Nem folytatás vagy előzmény lesz?

  Mondjuk szerintem nyugodtan folytathatnak a 3d kiadasokat, sok vizet nem kavar, penzt azt mindig hoz, es legalabb addig is szo van a franchiserol.

 2. Most ez a divatos szó, amúgy nyilván új történettel állnak elő, szerintem azért van valami záradék, hogy a fő karakterek nem, vagy csak kis mértékben szerepelhetnek. Bár tényleg nem tudom, hogy hova fog kifutni a dolog, mert ha nem eddig már meglevő sztoriba fognak bele – legyen az képregény, vagy regény, akkor nagyon elszállhat.(Persze továbbra sem tudjuk, hogy Lucas mennyire tartja rajta a kezét az alapcselekményen, mármint az eredeti storyline-on, engedi-e, mennyire enged eltérést, hozzácsatlakozást ahhoz)

  Disney helyében dobnám amúgy az élőszereplős dolgot és a régi filmekből az alapkaraktereket renderelném és egy computergenerált filmet dobnék ki már meglevő sikersztorikból, arra kapna szerintem minden nem filmhívő (mert ugye van egy csoport akik csak az eredeti filmeket fogadják el (az új trilógiával együtt), és semmilyen regény, vagy képregényt nem tekintenek a saga részének), pl Thrawn trilógia, vagy Dark Empire (azért World Devestatorok, meg Palpatine zúznának szépen :D)

  Mert nagyon félek, hogy előszednek valami Tales of The Jedi, vagy ezen idősíkba tartozó történetet – 4000-5000 évvel Yavin előtti hülyeséget és csinálnak egy John Carter 2-t.

 3. nem vagyok hardcore fan, de en az eredeti (nem feljavitott) trilogiat neznem meg 2d-ben imaxban.

 4. Egy Jedikkel és Sithekkel megtűzdelt Old Republic trilógia nem lenne rossz. Az eredeti sztorivonal erőltetése a már nem éppen hamvas szereplőkön bukna meg. Vagy ha a “jövőbe” helyezik a sztorit, akkor 1-2 villanásra be lehet őket rakni.

 5. Majd mikor Abrams bejelenti, hogy az Episode VII költségvetése 300 millió lesz, eszébe fog még jutni a Disney-nek ez a 3D pénzhalászat (az eredeti trilógiára én is befizetnék).

 6. Miután a halálcsillag elpusztította az Alderaant, egy bányász nagy haragra gerjed és Han Solot kezdi okolni a bolygó haláláért, pedig köze sem volt a halálcsillaghoz korábban.
  A bányász üldözőbe veszi a Sólymot, de egy fekete lyuk a múltba sodorja mindkettőjüket. Először a feldühödött üldöző érkezik meg, de a huttok elfogják és egy munkatáborban kell évekig dolgoznia. Egy szót sem ejt ki, míg meg nem szökik. Ekkor alderaani segítőivel elfogják a fekete lyukból most távozó Hant és a Hothra, a fagyos bolygóra száműzik, hogy a Corellia végét is megélje és ne tudjon ellene tenni.
  Eközben pedig Anakin találkozik Obival és többiekkel, de mivel a fekete lyuk megváltoztatta a történelmet, Qui már nem él, így Anakinból hamar jedi mester lesz. Padmával közös gyerekükkel, Luke-kal összetalálkozik az öreg Solo és összetereli útjukat.
  + sok lens flare

  Muhaha.

  Egyébként meg kár a 3D-ért. Az I. igaz pocsék volt, de azért megnéztem volna még egyszer őket moziban.

 7. hivatalos hír, és a disney tervei miatt nem lesz re-release, ahogy írom. Innen már tényleg csak egy gondolat, hogy valszeg nem akarják túlzottan nyomni az sw-t az új filmek előtt, hogy jobban ki legyünk éhezve az univerzumra.

 8. hát, bárki bármit mondjon, én azért csak megnéztem volna, főleg az eredetit, amit esélyem sem volt még moziban látni.

 9. A Disney-nek mi köze van ezekhez a részekhez? Legjobb emlékeim szerint a Fox-nak pár évig még kizárólagos joga van a régi részekre, de utána már nem csinálhat pénzt belőlük. Akkor hogy dumálta rá őket a Disney, hogy hagyják a francba az egészet?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.