Csak 6 napon át

Random repülő törmelékkel, parázzsal, mert az menő a modern posztereken, még akkor is, ha most egy régi filmről van szó. Tom Cruise klasszik.

human
írta
2013. 01. 29. 15:34
megjelenés
9
hozzászolás


9 hozzászólás a “Csak 6 napon át” bejegyzéshez

  1. Hogy lesz valami IMAX 3D? IMAX-ben forgatták? Ha nem, hogy lehet “átkonvertálni” valamit IMAX-be? Hiszen az a nagyon nagy felbontású képet jelenti. (Bocsi, moziamatőr vagyok :D)

  2. Venom

    Mivel filmre (celluloid) lett rögzítve, így csinálnak belőle bazi nagy nagyítást, megpiszkálják számítógéppel, és kész is.

  3. Ez a film nagyon betalált anno. Az arcok, a zene, az akció – szóval istentelen nagy siker volt, anyagilag is. Nem értem, hogy simán miért nem lehet újra bemutatni. Az addig ok, hogy nagyfelbontás, de minek a 3D?

    Arról nem beszélve, hogy a mai fiataloknak messze nem azt nyújta, mint anno nekünk. (Arról már nem is beszélve, hogy nincs az a fajta ellenségkép, amire egy ilyen filmet fel lehetett építeni)

  4. Még azt akartam mondani, hogy SOHA NEM LÁTTAM EZT A FILMET. Csak azt tudom, hogy van benne valami Tom Cruise meg repülők.

  5. Ilyen törmelékek, amik a kép alján vannak, voltak anno az HP 7 első részének plakátjain is. :) Biztos akciós volt. :)))

  6. Ha nem lenne benne életem egyik LEGSZEBB szerelmes dala/Berlin/ valszeg utálnám ezt a filmet…de hálisten’..:)))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.