19 hozzászólás a “You Don’t Understand SUCKER PUNCH” bejegyzéshez

 1. ez még így visszanézve is nagyon gyenge:) azért nem annyira nagy dolog ez a magyarázat, a lényegéről a kommentekben is szó volt a kritikában. nyilván nem azért szar, mert valaki nem értette meg, hanem mert bénán lett megcsinálva.

  viszont az mindenképpen nagy pozitívum, hogy olyan, mint a starship troppers, annak is bejöhet, aki a többfedelű sztorirért volt oda, és annak is, aki nem nagy iqbajnok és csak annyi jön le belőle neki, hogy látványfilm és zúzás.

 2. Az én interpretációm pedig az, hogy ez csak egy Zack Snyder nedves álom vót.

 3. én is így vagyok, nagyon szépen elmagyarázza és értem és megértettem a lényeget (ha nem is ilyen mélyen), de baromira nem érdekelt, ha egyszerüen nem tud megfogni a karakter és a baja akkor lehet akármennyire nyomasztó, nem érdekel mi lesz vele.
  Mint ahogy sok másik művészfilm ami nem sikeres és a fanatikusok arra fogják, hogy a hülye társadalom nem fogta fel a mondanivalót. Felfogtuk, csak nem érdekel minket a főszereplő! Ezért nem tetszik a film.

 4. Tipikusan az a film volt ez, amit a rendező a saját “örömére” csinált, mutogatott benne csajokat aztán kb ennyi. Mert lehet itt magyarázni, de a nézők ítéltek. Itt azért egy ordas bukásról beszélünk.

 5. Az a röhej, hogy a lényeget szerintem mindenki látta a filmben, meglepő, de úgy néz ki én értettem a filmet, mert ez a videó semmi újat nem mutatott. És még így is azt tudom mondani, hogy 2011 legrosszabb felhypolt filmje! Felesleges újra felhánytorgatni, mert nincs az a pénz, hogy valaki újra megnézze!

  Ami szerintem hasonló kategória, az a Donnie Darko. El lehet gondolkodni annak miért volt nagy sikere. Sokkal nagyobbat üt ott az igazság, és sokkal jobban befogadja a jeleneteket az ember agya, teljesen el lehetett merülni benne, hihetetlen érzés volt végignézni. Itt ez már azért sem sikerült, mert rossz látványvilágot választottak, pornó fantasy (üssenek agyon egy lapáttal, ha ez nem a férfi nézők képrenyőcsalása miatt lett betéve: pénz pénz pénz pénz pénz). Tényleg ilyen szegény lenne a fantáziájuk már a filmkészítőknek, hogy nem találtak értelmesebb világot, amit esetleg komolyan is tud venni a néző? Nyújtsa már fel a kezét az aki komolyan vett egy történetet amiben kisiskolás ruhában lévő tinilány szamurájkarddal megy neki sárkányoknak meg óriás náci zombiknak!

 6. Számomra meg az év egyik A legjobb filmje volt anno.

  De nekem általában tetszenek a mindenki által szidott, és óriási bukás filmek. Egyik nagy kedvencem például, ami stílusában nagyon hasonló ehhez, az a David Lynch féle Dune adaptáció.

 7. Amúgy a videónak szerintem sincs semmi értelme. Egy filmnek nem csak a történetét lehet “nem érteni” hanem a koncepcióját, lényegét, célját is. Szerintem a nézők 99%-a aki már elég érett a logikus gondolkodáshoz megértette a történetet, csak a koncepció nem jött be nekik.

 8. Ez a magyarázat még logikus is lehetne, meg bele lehetne érteni a filmbe, sőt, talán maga Snyder is ezt akarta a filmmel mondani…
  DE egyszerűen olyan mélyen elásta a hatásvadász, ízléstelen látványvilág és jelenetek alá, hogy még az is csak a giccset látja, aki nagyon próbálja megszeretni.

 9. Az a legviccesebb amúgy, hogy Zack filmjei igen vegyes fogadtatásúak voltak, főleg amerikában (lényegében az utolsó 3 filmje amerikában nem tudta megtermelni a bekerülési költséget sem), de pl Superman-re már eltapsolt 240 millió körül, ami kegyetlen költségvetés. Tehát megbíznak benne – bár ha ezt nem hozza vissza szerintem süllyesztő.

 10. Szerintem semmi baj nem volt ezzel a filmmel. Megvolt a fasza látvány meg a bármikor újrahallgatható soundtrack és máshol nem nagyon lehet látni olyan szép lassított felvételeket, mint a Zack Snyder filmekben.

 11. Meg mondjuk ezt kb a szádba is rágta a film utolsó 5 percével, úgyhogy ezt a filmet max az nem értette, aki 80-as iq alatt van és kihagyta az utolsó 5 percet mert elege lett
  ez is képregényadaptáció, a watchman is az, ez mégis egy rakat fos volt, az meg egy nagyon jó kis film

 12. sztem szar film volt, arra nem bírtak/bírnának venni, hogy ezt a videót megnézzem (amúgy filmet is értettem, jó nagy katyvasz volt, értelem és koncepció nélkül)

 13. Milyen optimista ez a videó! “Nem értetted.” Végig bírtad egyáltalán nézni?

  Egyébként az a baj vele, hogy a hard eksön kimaradt. Mert ez így ahogy van, kemény pornóként nagyot ütött volna. Ha diliházas részek és a csatajelenetek felét arra cseréljük, hogy a kardos-harisnyakötős tinilányokat megcsinálják benne, akkor ez az évtized kult pornója lehetett volna ezzel a látvánnyal. De anélkül egyszerűen nincs célközönség, mert a kisfiúk már nyolc-tízéves korra kinövik, hogy ezt ebben a szoft verzióba értékelni tudják, a lányok meg eleve nem ülnek be olyan filmre, amiben stahlhelmes zombik vannak.

 14. Haha, én már akkor is meg voltam elégedve a filmmel és a történettel, mondanivalval, mikor moziban láttam. Azán megnéztem még 2x moziban..azta meg kb 3x itthon. Számomra az egyik legjobb sf-fantasy keverék, amit láttam. Az ilyen éllőszereplős animeféleségeket imádom, csak azóta sem készült belőle több.

  Amúgy Snyder filmjei nálam ott vannak a TOP-ban, szorosan Nolan filmjei mögött.

 15. “Felesleges újra felhánytorgatni, mert nincs az a pénz, hogy valaki újra megnézze!”

  Kerlek, csak a magad neveben beszelj!

  “Nyújtsa már fel a kezét az aki komolyan vett egy történetet amiben kisiskolás ruhában lévő tinilány szamurájkarddal megy neki sárkányoknak”

  o/

  “meg óriás náci zombiknak!”

  Ember! 1914-18-ben megis hol voltak nacik? :) Maximum Hitler agyalhatott rajta, mikozen fekudt a korhazban, mert szetlottek az egyik golyojat…

  Egyebkent szerinteum legnagyobb baja ugyanaz, mint anno a Doomsday-jal: a legtobb ember nem tudja befogadni azt, ha 2-3+ szignifikansan kulonbozo vilag keveredik egy filmben.

 16. Habár a film csalódás volt (számítottam rá), nekem igazából majdnem bejött. Azzal volt a baj, hogy én azt vártam volna el, hogy “IRL” is odacsapnak a csajok, nem csak az álomvilágukban.

  Mert így elfogadhatatlan volt számomra, hogy az álomvilágban hősök, az “IRL” környezetben meg teljesen kihasználják őket és semmit se tudnak tenni vele. Egy érzelmi hullámvasút volt, el kellett volna dönteni, hogy akkor királynak a csajok vagy esetleg sajnálnom és együttéreznem kellene velük, nem pedig folyamatosan váltogatni.

 17. most ennek le kelett volna esnie a film megnezese utan vagy kozbe? jo en beismerem nem vagyok tortnelem guru meg ilyenek szoval..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.