Megvan a Warcraft rendezője

Duncan Jones fogja rendezni a Warcraft-filmet! A Moon és a Source Code után… orkok. Charles Leavitt írta, és a Blizzardtól is vannak a producerek között. Majd meglátjuk a többit.

31 hozzászólás a “Megvan a Warcraft rendezője” bejegyzéshez

 1. Ihaj! Remélem hogy animációs lesz, és hogy a Blizzard csinálja hozzá a CGI-t. :-) (Vagy volt már róla korábbi hír amiről én lemaradtam, és most butaságot írtam?)

 2. Tipikusan az a film, ahol a rendező személye szinte irreleváns. Ha a látvány gagyi lesz, (nyilván CGI hegyek, de remélhetőleg nem Van Helsing, vagy Hansel & Gretel szinten) akkor semmit sem ér az egész, mert pl történetre itt nem nagyon van szükség, valami alap RPG sztorit odadobnak aztán hello.

 3. “valami alap RPG sztorit odadobnak aztán hello.”
  Szerintem ez nem így lesz :)

  Elég jó (éb kb 100 könyvet kitevő) lore-ja van a warcraftnak.
  Abból lesz mit válogatni bőven.

 4. Igen, nagyon nagy lenne, ha csak egy sima grindolos quest lenne történet! :)
  Amúgy én már kezdtem azt hinni, hogy meghalt a projekt, de akkor ezek szerint van még remény…

 5. én sem erre értettem az alapot, hogy sík alap, csak valami: jön a gonosz, elpusztít/ellop/elrabol/megszáll valamit, party összeáll (valaki önszántából/valaki kényszerből), elindulnak, kisebb csaták, széthúzás, kötelező halál, majd főgonosz leírtása és exp pontok begyűjtése.. Mert ha valami gyűrűk ura szintű epikusat akarnak az már régen rossz – szerintem.

  Mert ezt anno a D@D-nél nagyon elcseszerintették – mondjuk ott a világba helyezés, meg szabályok “követése” is hiányzott, inkább a második rész volt az ami, bár kisebb költségvetésből, de hűebb volt a szabályrendszerhez. Itt a WoW-ban is vannak azért szabályok, amit nehéz átültetni, nyilván csak a világot lehet teljesen, de magát a játékot – mivel az nem létezik, csak Quest-el, meg loot-ol mindenki elég nehéz. Ezért gondoltam, hogy egy Quest-t lehet az alap, mert erre mit húzol rá?

 6. Elég jó pedigree-je van a rendezőnek, optimista vagyok! Pénz lesz, vagy 100 milliót hozzácsapnak biztosan. Alapból van egy olyan 15 millió néző, szerintem ezzel a részével sem lesz gond, sőt túl sokáig vártak a filmmel.
  Az egyetlen kérdés mostmár tényleg az, hogy milyen lesz: animációs, élőszereplős, vagy mi a túró?

 7. A történet Joe82-ról a Human Paladdinról szól majd, aki miután elejtett 15 vaddisznót, gyűjtött 18 féle összetevőt a film csúcspontján a questadótól megkapja az áhított 80 rezet és egy +1-es kardot. :)

  Viccet félretéve érdeklődve várom, hogy vajon mi fog kisülni belőle.

 8. Szerintem tévedésben éltek, mivel ez NEM World of Warcraft film, hanem Warcraft. Vagyis a stratégiai játék zseniális történetét simán elővehetik, de akár a rengeteg Warcraft könyvből is nyugodtan válogathatnak.

 9. Igen, szerintem is hülyeség azt gondolni, hogy WOW-os questelős sztori lesz, nyilván a Warcraft játékokhoz nyúlnak majd vissza, pl. ahogy fentebb is írták, Arthas, esetleg Thrall története, az ember-ork ellentét, majd a kényszerű összefogás valami nagyobb ellen, stb.

 10. Blizzard nem fogja engedni, hogy a makulátlan hírnevén foltot ejtsen egy “rossz” film az egyik univerzumáról. Ebben egészen biztos vagyok. Avatar szintű látványvilággal számolok és valami epikusabb, de emészthető történettel.

 11. Remélem lesz egy végre jól sikerülő monstre fantasy eposz a mozikban. Mert sajnos manapság ebben a klasszikus fantasy stílusban eleve kevés film készül és a Gyűrűk Úrán kivül azok se valami túl jó.

 12. Szerintem a full CGI-t el lehet felejteni, erőltetik azt a b*zi live actet, mer az jó, miközben a Blizz olyan minőségű rendereket rak le az asztalra, hogy simán mozi. Elég megnézni a Pandaria intrójában a karakteranimációt, az eddigi amúgysem gyenge minőséghez képest is továbbléptek vagy akár csak a Diablo 3 intróját.

  A költségvetés miatt biztos nem pakolnak bele (szerencsére) breddpittet és hasonlóakat, remélhetőleg jason statham sem fog benne monk-ként szerelepelni, a drága színészeken megspórolt dollármilliókból pedig lehetne készíteni full CGI filmet :)

  A reménysugár számomra az, hogy a Blizztől is vannak a stábban emberek, remélhetőleg nem hagyják, hogy valami tucatfos legyen belőle.

 13. Nem a diablo 3 lett szar, bár nem is lett olyan jó mint igértek de a blizz mivel készül el időre ? :D:D Ott volt a probléma hogy a sok hülye WoW-os még egy MMORPG-t várt nem egy Hack N Slash-t amit ha megnézem még a POE színvonala sem karcol meg, és h ne menjek nagyon offtopicba :D, szerintem az lenne a legfaszább ha abból csinálnának filmet amikor elöször teszik be a demonok a lábukat azerothra, illidan története és van ott minden sárkányok time travel, dráma etc… :D:D

 14. Hát, a warcraft univerzum több ezer évet felölelő részletes történelméből nem lesz nehéz olyan részt találni amiből fogyasztható forgatókönyv készül rajongóknak és a nagyközönségnek egyaránt.Legfontosabb szerintem ilyen film esetén a képi megvalósítás és a zene.Reméljük a legjobbakat.

 15. Szerintem a Diablo III -nak egy baja volt mégpedig, hogy túl nagy volt az elvárás. Ha eltekintesz a hype-tól és megnézed a játékot, szerintem nem lett rossz, nekem pl. a SCII nagyobb csalódás volt, nem azért, mert nem jó csak nekem nem jött át az első rész feeling-je. Úgy éreztem jó jó, de…. valami hiányzik.

  És! támogatom az ötletet, ha 10/10-et akar a blizz akkor Arthas történetét csinálják meg animációban. (a második rész lehet mondjuk az Orc-ok története vagy mondjuk az ősi titánok története)

 16. Én legszivesebben Arthas történetét nézném meg. De bármi jöhet :D Máshol (GSO) az irják, hogy : ” A VG247 azt is megszellőztette a fenti biztosra vett információk mellett, hogy a The Tracking Board pletykái alapján az a Johnny Depp alakíthatná a Warcraft mozi főszerepét, aki korábban olyan…stb”

 17. Jobban örülök Jones-nak mint Sam Raimi-nek. A filmjei jók, de nincs sok. A 100millát keveslem kicsit, mehetne rá még +50millió (Bár ha a CGI-t házon belül lerendezik és nem számít bele a 100millába akkor meg nagyon jó kis összeg). Remélem Jones rajongó, és minimum van 5db 90-es karija :D

 18. A könyveket nem ismerem, de ha “csak” a régi stratégiai játékok, vagy az azokhoz kapocslódó sztorikra alapoznak már akkor sem panaszkodhatunk majd. Nyilván olyan lesz, hogy aztán szépen folytatható legyen ha siker. Arthas és/vagy Thrall sztorija, de akár Illidan és a night elfek múltja is sin jó alapanyag.

  Kicsi az eséje egy Blizzard szintű animációs alkotásnak, pedig az lenne az igazi. Az okokoat, trollokat, egyéb lényeket úgy is CGI-zni kell, akkor meg már lehetne az az egész film.

 19. A Moon és a Source Code rendezője készíti EZT?
  Ez olyan mintha Stanley Kubrick (ha még élne) Transformers filmek készítésébe kezdene…

 20. Ha sok csata és mágia lesz, jó lesz :D

  Diablo 3-ról annyit, hogy oltári bukta.
  Ők a jónál valami jobbat akartak, vagy nem is tudom. Nem a “hájp” a baj. SC2-vel is ez a bajom, az egyet egy picit kellett volna felfrissíteni. Ez a neonos színvilág meg új egységek…ehh..

  visszatérve dióra
  A legnagyobb baj a szakítás az elődökkel.
  Nincs klasszikus “szkillezés”, “statozás”.
  Nem lehet egyedi karaktert létrehozni (mf sorci)
  Kivették az alapkaraktert/alapvarázslatokat (pala)
  Online a játék (megjelenéskor nem lehetett csatlakozni) és 4 játékos nyomhatja csak? (d2 után vicces a 4)
  Idegesítően lassú azonosítás, ronda pályák (pl act 2 kulle levelektől vagy egész act 4-től a hányinger kerülget)
  idegesítő statok a tárgyakon. (DH fegyveren dex helyett pl str)
  idétlen AH
  tele van már most reklámmal
  idegesítő tp, hozzá ez a zászló-testreszabás :S
  acsívmenteknek semmi értelme és semmi jutalom sincs érte
  ruhaszínezősdi ? :D
  pónilevel? Valami drogos buzeráns kreálmánya…
  Gagyi szet ítemek, amiknek az uccsó eleme nem is ad bónuszt
  Eleinte túlerős, mostanra túl gyenge lények és még sorolhatnám

  Ami jó dolog volt az a socket-ből kivehető kövek és a nagy ládikó

  HC ben játszottam, hogy legyen benne valami kihívás…elvittem 60-ig és kész. Hónapok óta nem léptem be. Komolyan nem értem azokat akik még lelkesen tolják. (moldran :D ) Majd 2 kiegészítő múlva talán lesz valami értelme.

 21. az igazság

  Ahhoz képest hogy minden szar a D3ban azert eleg sokat jatszottal vele…
  Azt meg hogy HC-ban elvitted 60ig nehezen hiszem el, ha a kihívás miatt játszottal volna akkor nem 60ig vitted volna hanem inferno full clearig :) szóval “i call bs”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.