Olympus Has Tilted

Az Olympus Has Fallen poszterén a lényegre koncentrálnak: Butler, égő zászló, romos fehérház.

9 hozzászólás a “Olympus Has Tilted” bejegyzéshez

  1. Tűz? Pipa.
    Törmelék? Pipa.
    Fegyver a kézen? Pipa.
    ————————–
    Megvéve.

    (átmásolva az előző posztból :D )

  2. najólvan, nem csak én unom már ezt k*rvára :D valahol volt mostanában egy ilyen összeállítás, hogy 12 plakátsablon, gyönyörű.. és ha jól emlékszem ez a fajta nem is volt benne :D

  3. azért ez már tényleg súrolja a pofátlanság határát pláne hogy ennek a fajta plakátnak a kifigurázásával is tele van most már a net vagy fél éve legalább… úristen… (!)

  4. csak h kötekedjek, a fehér ház nem romos, csak a helikopteres lángcsóvás rész lóg bele :P

  5. csak féléve? Kb tavaly vagy még azelött itt láttam az oldalon 2011 poster design.Hát én biztonság kedvéért visszamentem 2009-ig, és megéte. Jó volt látni ilyen posztokat, mint Sam Raimi előőb még befejezi a Pókember 4-et és akkor áll neki a Warcraftnak, meg Ryan Reynolds emlegeti az interjuiban a Deadpool filmet,”Tegnap még három név volt dobálva a szerep kacsán, mára már csak egy legény maradt talpon, mégpedig Reynolds, ezért ő lesz Green Lantern. Martin Campbell rendezi és januárban kezdik a forgatást. Ezzel Ryan két képregényfilmet is zsákolt mostanában, hiszen a Deadpool-spinoff is várja.”. Pont erről is esett téma az Ant-Manes belyegyzés komm.-jai között.
    Mindegy nézetek vissza éngem ugyanaz hangulat foogott el.

    Megjegyzés: Pár cikknél vagy csak a poszter hiányzik(ezek 2010 elöttről sokszor) vagy teljes cikk.

    Ja és ez a poszter elsőre: francia film, Francia rendezővel, francia hangzású skót főszereplővel megmentik amerikát. Biztos így hálálják meg Normandot.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.