Részletek a Die Hard 5-ből

Akik rombolni akarják a Bruce élményüket, azok még két részletet megnézhetnek a nemsokára mozikba kerülő Die Hard folytatásból.


9 hozzászólás a “Részletek a Die Hard 5-ből” bejegyzéshez

 1. OMG.. Ez veszettül elcseszték, egyre jobban úgy érzem. Mi az a répa (vagy virsli) zabálás? Vicc az egész akciójelenet úgy ahogy van a rögöhéstől kezdve…

 2. Nyílván nem így fogják vágni a jeleneteket, de ettől függetlenül most már látszik igazán, hogy ez már rég nem egy Die Hard. Semmilyen szempontból.

 3. Höhöhö… Nem a jeleneten röhögök, hanem a hozzászólokon… aki régi Die Hardot vár csupán 19 évvel van lemaradva, egyébként meg akinek nem tűnt volna fel az első jelenet idéz az első filmből. Semmi gond ezekkel, csak túl kéne lépni azokon az alap baromságokon, hogy 2013-ban klasszik Dia Hardot várnak az emberek. Egyféleképpen működhetne az, ha önmaga paródiája lenne, mint Schwarzi és The Last Stand, de akkor meg azon menne a sírás, hogy önmaga paródiája lett a film. Vicces mennyire túlértékelik azokat a filmeket, én imádom őket, de akkor is túl vannak értékelve, mint az Alien is (az Alien 3 meg alulértékelve, de ez most nem az a topik).
  Ez még mindig annak tűnik, ami egy popcorn-lőődözős-akciómozinak, amiben valszeg kevesebb lesz az értelem és az új elem, mint az első 3-ban, de aki meg azt várja, az mint írtam 2 évtizeddel van elmaradva… :)

 4. Höhöhö… Nem a jeleneten röhögök, hanem Tyberius hozzászólásán…

  Aki szerint, ha valaki normális Die Hard akciómozit vár annak szüksége van egy időgépre. Vicces mennyire túlértékeli valaki a saját véleményét, csak mert másoknak többet jelent valami, mint neki…

 5. Én Tyberiusal értek egyet. Ha ma jönne ki a legelső Die Hard azt is szétsavazná mindenki. Ilyen időket élünk.

 6. Eddig nem szerettem az ilyen filmből kikerült részleteket, de egyre inkább változik a véleményem. Legalább kiderül, melyik filmre NE üljek be semmiképpen, mert csak a címmel próbálják eladni azt a gagyisztikát, amit leforgattak.

 7. Most komolyan mitől rosszabb ez mint bármelyik random akciófilm? Szerintem teljesen rendben van. Én várom. Imádom a régi Die Hardokat és én azt fedezem fel az előzetesekben, hogy itt próbálják majd visszahozni a hangulatot lásd Örömóda meg a második részlet elején a zene az klasszik Die Hard filmzene ami pl. a 4-ben nem volt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.