Zuhanóban

Vasárnap (nekünk hétfőn) érkezik az új, Super Bowl tv-spot az Iron Man 3-hoz. Úgy tűnik idén nem lőtték el őket előre, mint tavaly, “hála” a trailer trailere trendnek.. Viszont ennek örömére érkezett egy új Vasember-poszter.

human
írta
2013. 01. 31. 12:12
megjelenés
27
hozzászolás


27 hozzászólás a “Zuhanóban” bejegyzéshez

 1. nem röhejes. az jut eszembe róla, mi intézhette el ennyire. érdeklődés felkeltve. mozijegy megvéve. profit.

 2. Egyébként már látom a jövőbeli “hero falls” tematikájú posztereket:

  Amerika Kapitány összeverve, pajzsára halálfej/horogkereszt/vöröscsillag ákombákolva

  Thor kalapácsa széttörve, a hős a háttérben fújtatja a tüzet

  Nick Fury szeme véres bandázsban

  Hulk az edzőteremben

 3. Barmennyire szet lehet verni Tony Starkot, a pancelja szanaszet hullik es szetesik, de az arcan max egy kicsi karcolas lesz.

 4. Ha már mindenki így ért a plakát készítéshez akkor szívesen megnézném egyes embereknek az ötleteit vajon ők milyen plakátot képesek csinálni…. mert tény hogy nem egy nagy szám pl ez a plakát csak így általánosságban mindig csak a fikázást hallom a plakátokról hogy jaj megint ez a parázs, meg tűz bla bla bla… Egyszóval jó lenne megnézni vajon az “OKOSAK” hogyan tudnának valami újat csinálni. A másik ami nagyon kiakasztott az

  “Barmennyire szet lehet verni Tony Starkot, a pancelja szanaszet hullik es szetesik, de az arcan max egy kicsi karcolas lesz.”

  Most őszintén egy szuperhősös filmtől mit vársz azt hogy két ütéstől feküdjön ki és ott remegjen a földön. Az ilyen ember akkor üljön be egy dráma filmre azt pityeregjen azon hogy kelly milyen szomorú…. Nah mindegy is amúgy szerintem kurv@ várós a film.

 5. Joker, rossz napod van igaz?
  A film varos, a plakat nekem tetszik, de mindig megcsinaljak, hogy a plakaton RDJ feje latszodjon, ahogy AmerikaKapie is. Valahogy nem szeretik a maszkokat, mindig lejönnek a film vegere.

 6. Joker, a “csinálj jobbat” legalább annyira ronggyá csapkodott ütőkártya, mint az “ezérttartittazország”.

 7. szerintem semmi baj nincs vele. a páncélt meg kezdem megszokni, bár szerintem az összes akkor nézett ki a legjobban amikor már eléggé le volt ápolva.

 8. Nekem sincs vele bajom.
  Lehet szőrözni persze, (bár kérdés, hogy alapvetően egy a valóságtól elrugaszkodott képregény adaptációnál mennyi értelme van)
  ez a második anyag, ami erősen sugallja, hogy Tony Papa emberére akadt, és rendesen el lesz kenve a szája.
  Nekem bejön a dolog.
  Várjuk.

 9. Ez a poszter szar. Ránézel és az.Ilyen egyszerű.
  “Acsináldjobbat” felszólítás meg annyira debil,hogy az már fáj.
  De amúgy igen,ennél sokan tudnánk jobbat,de nem ezért fikázzuk,hanem mert aki ezt csinálta az rosszul végezte a munkáját. Mindenkinek abban kell jónak lennie amit csinál,ami a munkája.Ennél egyszerűbben nem tudom leírni.

 10. Én nem tudom megérteni ezt a sok anyázást. Ha vidáman sérülésmentesen repülne a kék égben az lenne a baj. Ha feszítene egy háztetőn az a baj.

  Szerintem ez a kép minden tekintetben nagyon állat.

 11. Nekem eddig nagyon hajaz a TDKR-ra az alapfelállás.. Ugye itt is adott egy új főgonosz aki majd jól ellátja hősünk baját, aki utána összekapja magát és visszavág…
  Egyébként meg moziban nézős, egyértelmű :).

 12. Ez a poszter pedig nagyon ott lenne, csak Stark arckifejezése rontja el.
  Azért nekem még így is tetszik!

 13. Én is védelmembe veszem: szerintem kifejezetten jó lett. Igaz, hogy a jól bevált összetevők megvannak, de mégse egy ezerszer látott beállítás.

 14. Szerintem ez a poszter baszottjó, persze klisék meg minden de manapság már mi nem klisé? Főleg egy ilyen lerágott csont témában mint a szuperhősös filmek. Engem egyáltalán nem zavar, addig amíg Robert Downey a Vasember. A Mandarinra nagyon kíváncsi vagyok. Mit kezdenek a gyűrűivel. Remélem nem hozzák kapcsolatba ezzel a tesseract mániával.

 15. shr17:

  Nem nagyjából hajaz rá, ugyanaz…tudod miért?
  Epikai művek szerkezete…3. osztály, ált. iskola.

 16. Most őszintén a legtöbb szuperhősös film nem arról szól hogy jön egy nagyon táp ellenfél aki először el keni a jó száját majd a szuperhős össze szedi magát és szét csapja a gonosz száját. ez egy alap klisé, de nem is ezek miatt szeretjük a szuperhősös filmeket szerintem. amúgy evil9 az is egy elég hülye meg látás hogy ha szerinted szar akkor az mindenki szerint szar. és hogy a csávó rosszul végezte a munkáját? hát szerintem nem. tény hogy nem az év plakátja de az emberek figyelmét felkeltette és ez pont elég. szóval debil evil le sz@rom hogy mit gondolsz.

 17. csenben megjegyzem, h egy nagy adag képregény borítóján volt általában az adott főhős pl éppen szarrá gyepálva, vagy ilyesmi az aktuális ellenfél által – szóval szerintem ez egy jó ötlet, amit itt látunk.

 18. én először kajak azt hittem hogy will smith hullik az after earthben. mondom milyen vasemberes gúnyája van már :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.