Super Bowl eddig: World War Z, Snitch, Rock, Dafoe

Szóval pár Super Bowl spot a vasárnapi meccs előtt a netre került. Lássuk:

World War Z (HD)

Snitch: megint egy akciójelenetet mutogatnak.

És ha már a Rock, akkor így bátorít minket tejivásra.

Közben pedig Lear Dafoe Mercedes kocsikat árul, Kate Upton is benéz:

19 hozzászólás a “Super Bowl eddig: World War Z, Snitch, Rock, Dafoe” bejegyzéshez

 1. Nagyon az az érzésem, hogy gagyi lesz ez a zombis film. Most nem arra gondolok, hogy milyen bevétele lesz vagy hogy nem lesz hű a könyvhöz… ezeket leszarom.

 2. World War Z-hez csatlakozok. Amilyen nyögvenyelősen készült, ebből jó nem jöhet ki, mondjuk amellett sem lehet elmenni, hogy a könyvhöz képest milyen lesz.

  OFF Amúgy az emberek megvadulnak idekint a Super Bowl kapcsán. Nem hülyéskedek – ahol lakást bérlek, lakik egy srác, aki kilépett a munkából, mert a főnöke nem engedte el neki a hétfőt (Vasárnap el kellett volna indulnia, hogy hétfőn ott legyen). Ha sokat álldogálsz egy helyben az utcán, tutira odajön hozzád egy rendőr és (tényleg kedvesen és nem annyira gyanakvóan) megkérdezi, hogy “ugye nem jegyeket árul uram, mert az illegális”. Meg lényegében a csapból is ez folyik, érdekes, hogy nálunk otthon tutira nem hirdetnék óriásplakátokon mondjuk a Ferencvárosban egy MTK-Paks döntőt, de itt hiába Steelers, simán megnézik a másik csapatok meccseit is, sokkal kultúráltabb a szurkolás.

 3. Amit nem értek, hogy ezt a Super Bowl elé szánták, akkor miért rakták már ki a netre? Nem az lenne lényeg, hogy a játék 100+ millió nézője lássa először?

  A trailer meg tipikus spot. Egy halom régi jelenet megspékelve 1-2 új villanással.

  Azért a “Lost East Coast” meg “China went dark” elég biztatóak. Remélhetőleg a mostani katasztrófafilmes trendeknek megfelelően itt sem a legyőzés hanem a túlélés lesz a cél.

  Esetleg majd a végén kiderül hogy az egész film a Left4Dead című játék előzménye. :)

  Ha egy jó zúzós (zombi)apokaliptikus filmet összehoznak belőle akkor nem fog érdekelne, hogy nem hű a könyvhöz. Ilyen nagyotálban eddig nem láthattunk hasonló témájú filmet.

 4. WW Z nem lehet rossz. A cgi-n most lépjünk túl egy percre. Elég elkeseredett a hangulata, ami jó!

 5. ProfWilliam says:
  2013. February 1 at 09:20

  Szerintem nem csak azért fizetik ki a sok pénzt a félpercért, hogy bowl alatt leadják. Ezzel azt a titulust is megvették, hogy “ez lesz super bowl alatt”… és ezen címszó alatt egy csomó csomó csomó oldal leközli a reklámokat még előtte… mint pl a filmbuzi.

 6. Prof: igazából azokat lövik el akik félnek, hogy majd alulmaradnak. A super Bowl után senki sem fog a Snitch trailerről beszélni, ahogy a Star Trek, Iron Man 3 mellett még lehet, hoyg a WWZ sem lesz emlegetve. Gondolom a Mercedes is így gondolta, fél a többiektől.

 7. WWZ-nél egyébként tényleg biztos, hogy szar lesz, ha már az előzetesben ekkora baki van. A hosszabban egyébként jobban látszik, itt csak pár képkockára mutatják, de amikor Pitt kiszáll a kociból látszik, hogy több utcányi dugó van mögötte, majd a nagy meglepetésként csendben, jó nagy lendülettel halálba, picsába gázolja a zsarut valami óriás teherautó-kombájn, szevasztok.
  Hát tényleg meglepődsz, mert onnan semmi nem tudna jönni, a motorosrendőrön kívűl, főleg nem ilyen sebességgel zajtalanul, ezvégre csak 200(ezer) autón kéne átgázonia hozzá.
  Ez kérem látványos hígfos lesz.

 8. +1 a World War Z cg-jének lefikázásához, nem frankó.

  illetve azt hiszem elkezdek spórolni egy Mercire, mire összejön rá a pénz már úgy is csak a felét éri. remélem nem lesz nagyon öreg addigra Kate.

 9. nekem úgy tűnt mintha mókoltak volna valamit a WWZ grafikáján, mintha már nem volna annyira vízszerűen hömpölygő a zombi tömeg mikor a buszon meg a falnál rohamoztak.

  amúgy meg pont leszarom mennyire könyvhű a sztori, vagy milyen a CGI, nekem minden zombis film jöhet, biztos moziban nézős lesz nekem.

 10. A jobb? CGI nekem is feltűnt, bár nem az a típus vagyok, aki kockánként lépezgeti végig a trailert, hogy “NA OTT PIXELES A JOBB SZÉLSŐ ZOMBI KARJA”. :)

  A könyvhöz tényleg semmi köze sem lesz de végre nem a “X-hónappal az első beteg után” – stílusú filmet láthatunk hanem az izgalmas első órák/napok történéseit.

  Engem valahogy mindig a zombi apokalipszis eleje érdekelt ,sosem az amikor 5 túlélő egy házban jengázik.

  Ha elég pörgős és nagyszabású lesz akkor nekem nem lesz vele bajom.

 11. Prof. Williams, ha érdekel a járvány kezdete (is), akkor olvasd el a könyvet. Nagyon nem arról szól, hogy “5 túlélő egy házban jengázik”.
  Amúgy ezt a WWZ-t nem kellett volna már régen bemutatni?

 12. Élien: NEM. Nem kellett volna. Ebben a formában. Sőt. Nem is kell bemutatni ebben a formában.

 13. Élien: Már olvastam a könyvet, ahol tényleg nagyon jól be van mutatva hogy hogyan indult el az egész.
  Ezért is mondtam hogy nem megyek a falhoz ha nem a könyvet adaptálják ha elég pörgős és látványos lesz.

  A könyv IGAZI adaptációját inkább amolyan minisorozat formátumban tudnám csak elképzelni.

  A filmet meg már decemberben be kellett volna mutatni (stílszerű módon december 21-e lett volna bemutató dátuma) de végül is eltolták június 21 -re.

 14. A zombis szerintem is szutyok lesz… Az előző trailerben is olyan ocsmány CGI zombicunamit rittyentettek, hogy az valami szégyen. Nem is beszélve arról, hogy Pitt milyen filmekhez adja manapság a nevét.

 15. Eddig Pittet még nemigen láttam rossz filmben. Jó persze ettől még lehet a film rossz lesz és megtörik a pali sikerszériája, de ez majd úgyis kiderül, amint kijött a film.

 16. Professzor, látta Ön a KILLING THEM SOFTLY című filmet? Vagy esetleg a TREE OF LIFE című alkotást? Kívácsin vagyok, melyik milyen hatást váltott ki Önből… :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.