14 hozzászólás a “Minden út a Fast 6-hez vezetett” bejegyzéshez

 1. Az autóval most megvettek.

  Lehet az öreg Chargert végképp nyugdíjazták, de ezzel sem mentek messzire, csak upgrade-eltek Daytonára.

 2. azt hittem a címmel követik az eddigieket és kicsit kreatívabbak lesznek (Fast and Furiou6) vagy valami ilyesmi. de a poszter így is nagyon fasza… :)

 3. A poszter nem rossz. De már az előző filmből is egy dolgot felejtettek csak el a kocsikat. Ja persze ugratgattak vonatra meg egy drótkötéllel leromboltak egy várost és hasonló baromságok, de hol vannak az első két rész (3.is tetszett a drift miatt) epikus autós versenyei? Meg lehet magyarázni, hogy “a sorozat változik” de minek? így egy szokványos akciófilmé szürkül. Pont azt veszíti el amiért szerettük.

 4. LnB

  Szerintem meg pont attól is működik a sorozat ennyi részen át, hogy már nem a gangsta-rizsrakéták rajzfilmes kocsikázásait kell nézni, önmaga paródiája lett volna. Az ötödik részben nagyon elkezdtem vigyorogni amikor szándéksan kihagyták a Charger vs. Porsche versenyt (mondjuk elég hülyén is vette vola ki magát, nem tudok elképzelni olyan versenycituációt, ahol a Charger megverte volna a 911-est, egy igen lökött gyorsulást leszámítva).

 5. teljesen jó irányba halad a sorozat, engem már nem érdekel újra ugyan az amit láttunk az előző részekben, az ötödik rész után izgatottan várom a filmet, mert az nem volt semmi

 6. egyébként az megérne egy misét, hogy mégis hogy a fenébe lehet az, h egy franchise, ami az 1-3 részek között egyre agyatlanabb lett és ment a lejtőn lefelé, a 4. résszel hatékonyan vissza tudott nyúlni a gyökereihez, és teljesen új alapokra helyezve a sorozatot (értsd: csillivilli, neoncsöves autós moziból kőkemény heist-akció filmmé nőtte ki magát) a 4. és 5. résszel meredeken felfelé indult….

  … ha pedig ott folytatja, ahol az 5. abbahagyta (remélem), akkor egyértelműen epic lesz a franchise. a poszter is ebbe az irányba hat – remélem, meg tudják ugrani a lécet, amit az 5. résszel kib*szott magasra raktak.

 7. w77

  eleve ha jól rémlik,a 6-7 egy két részre szedett történet lesz talán,úgyhogy abba kell is rendesen okos történetet tenni,hogy ne fulladjon ki az első rész végére és kíváncsiak legyünk a műsodik felére:)

  Számomra az 5 nagyon jól esett a “heist-feeling” miatt is,de Han teljes film alatti szerepeltetése már önmagában bejött:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.