A Marvel tervei még mindig

Ezúttal Hulkról lesz szó, méghozzá elég spoileresen. Úgy tűnik, hogy az Avengers 2-ben nem fog annyira menni neki a zen buddhizmus, így bizony lépni fognak a hőseink. És innen meg már aztán gigaspoilerek.

Szóval a legújabb pletyka az, hogy lesz egy külön Hulk film, amiben egy idegen bolygóra száműzve, rabszolgaként sínylődik, de lázadást keltve kiszabadul onnan. Az Avengers 3-ban pedig visszatérne a földre, hogy az új földönkívüli haverjaival bosszút álljon a kitaszítőin, az Illuminatin (Doctor Strange, Black Bolt, Charles Xavier, Reed Richards, Namor, Iron Man — érdekes nevek:). Mindez még stimmelne is a múltkor hallott Doctor Strange-szóbeszéddel, mivel a World War Hulk témára épülne.

human
írta
2013. 02. 05. 04:45
megjelenés
21
hozzászolás


21 hozzászólás a “A Marvel tervei még mindig” bejegyzéshez

  1. Jól hangzik. Tetszik, hogy a Marvel megmerte lépni és összekapcsolta a filmjeit. Igy szinte végtelen a lehetőségek száma. Bármelyik sikeres történetjüket feldolgozhatják.

  2. Magyarul a Planet Hulk-ot élőszereplőssé és nagyvászonra tennék. Jó sztori, animációsban nagyon bejött, úgyhogy hajrá! :)

  3. Külön-külön mindkét Marvel világot csípom, de így egybegyúrva kíváncsi vagyok, hogy férnek meg majd együtt. Akkor most mutáns génekkel lesznek megmagyarázva a “sima” szuperhős kollégák is? Mert hogy szuper erő eddig származhatott valamiféle balesetből adódó, vagy tervezett mutációtól, csúcstechnológiás kütyüktől, isteni erőtől. A veleszületett génmutáció, mint olyan, ugye csak a mutánsok kiváltsága volt az X-Men -ből, és ők sokan vannak, jók is, gonoszok is. Nem ismerem az összes Marvel hős eredettörténetét, ha van egyáltalán mindnek, így biztos lesz pár, akik hirtelen a mutáns kategóriába fognak tartozni, ezzel elvarrva egy esetleges kidolgozatlan szálat, mert ott nem kell eredettörténet, így született és kész. Érdekes lépés lesz az biztos, (ha így lesz). Kíváncsi vagyok, hogy mikor csatlakozik a többi szereplő, pl Pókember, na meg a Fantasztikus Négyes.

  4. Planet Hulk jeee. Keményebbre kell csinálni mint a rajzfilmes adaptációt. Nomeg valahogy el kell jutni az intelligens Hulkig is, mivel nem az agyatlan ütőgép akar majd bosszut állni.
    Silver Surfert itt is cserélhetik majd le a jogok miatt sajnos.

    A sztorik képregényben isteniek, magyar honositó oldalon is fennt vannak ám.

  5. Én továbbra is a “Megtorló kiirtja a Marvel-univerzumot” c. sztorit nézném meg filmben :)

  6. Még egyelőre lekell győzniük Thanost az Avengers 2-ben, amihez szükséges az állandóan örjöngő Hulk. X professzor felejtős az Illuminatinál, mert az Fox tulajdon az összes X-men karakterrel nem?

  7. Hát nem tudom, szerintem egy ilyen szintű mix túl sok lenne. Gyanítom hogy ez a pletyka csak kamu.

  8. Hmmm. Planet Hulk még akár működhet is. De a World War Hulk már kevésbé való nagy vászonra. Legalábbis úgy hogy ha minimálisan is hűek akarnak maradni a képregényhez.
    SPOILER
    Mert ugye a WWH-ban pont az a poén, hogy a Hulk mindenkit elkalapál de nagyon. Egyedül a Sentry van vele pariban. De Sentryről semmi hír a Marvel filmes kánonban.
    Más megoldás meg mi lehetne a konflikusra? A hősök nem győzhetik le hiszen ez a story alapja. Az meg nagyon olcsó húzás lenne, hogy Banner kerekedik felül a Hulkon, pláne ha rendesen felépítik a sakaarfi szálat.

  9. Jó irányba halad a Marvel a filmjeivel, az egyetlen dolog ami még az útjukban áll, az a filmes jogok visszaszerzése, mert csak ezután csatlakozhat a többi hős az ilyen sztorikhoz.
    Pókember – Sony
    Fantastic 4 – 20th Century Fox
    X-Men – 20th Century Fox
    stb..

  10. Csak csinálják vissza a második Hulk-ot, mert ez a harmadik nagyon béna lett kinézetre.
    Lehet hogy Mark Ruffalo-ról mintázták, de mégis inkább Lou Ferrigno-ra hasonlított. Csak nézzétek meg az arcukat. És a viselkedésével sem voltam kibékülve. A másodikban sokkal dühösebb volt.
    Én nem cseréltem volna le, de tudom hogy Norton ki akarta venni a részét a produkcióbol, csak a stúdió beintett neki.

  11. Nem fogják szerintem sem átvenni az X karaktereket, meg a F4-t. Inkább létrehozzák az Illuminatit mondjuk Amerika kapitányból, Vasemberből, Starkból, meg mondjuk akkor Strange-ből. De az is lehet, hogy nem lesz külön Illuminati, csak maga az Avengers dönt, és kész. Amúgy A planet Hulkos sztori nem tudom hogy működne élőszereplős darabként. Abban annyira nem bizakodom…

  12. Prof. X-et kitudják magyarázni, ha tesznek említést a Főnix-re és Cyclops-ra. De Reed….hát nem tudom, hogy tudnák szerepeltetni az Illuminati bagázst. Illetve az új Illuminati képregényekben Strange, Captain, Namor, Tony, Black Panther, Reed alkotja a csapatot és most fogják bemutatni a legújabb tagot.

  13. Épp ezért lesz érdekes a Guardians of the Galaxy is !!! Nekünk rajongóknak természetes pl. Rocket Raccoon, de az átlag ember azt nézi majd hogy ott ugrál egy nagydumás mosómedve egy bazinagy lézerpisztollyal a kezében. Mondjuk sztem pont ő fogja ellopni a show-t :D

  14. Planet Hulkról amúgy van már rajzfilm.
    Itt már értelmesen tud beszélni és szerelmes is lesz.

    +vannak Hulk vs rajzfilmek is (pl: Thor).

    Szerintem ezt átvinni filmre, illetve a filmek tematikáját erre terelni nem lenne annyira nyerő.
    Van még épp elég ellenfél, Hulk maradjon csak a csapatban.

  15. Aranyos, ahogy sokan a rajzfilmből indulnak ki. :D
    A Planet Hulk nagyon jó a képregényes sztorivonalban, hatalmas zúzást lehet belőle csinálni a nagyvásznon.

  16. Ennyien nem hallottak még arról, hogy akar a két stúdió is részesedni a Bosszúállókban? Fox Marvel filmes feje mondta, hogy ő mindenképpen szeretné őket egy csapatban látni, hiszen mégis csak egy univerzumban vannak. Marc Webb is tett kijelentést egy nagyobb tervről, sőt mint tudjuk Pókember cameo lett volna a Bosszúállókban (Oscorp). Ja és el ne felejtsem az X-Men day of the future past-ban szerepeltetni akarják a fantasztikus négyest is. Fox csinálja a saját univerzumot a hátunk mögött meg már folyik a Gigantikus Marvel Univerzum kiépítése. Még jó, hogy a Fantasztikus Négyes reboot a Bosszúállók 2 előtt lesz.

  17. no, végre egy plot amit már olvasás közben ismertem, ez bizony a Planet Hulk rajzfilm. biztos ütős lenne élőszereplősen, de mondjuk ettől pont nem dobtam hátast – attól még jöhet. még ha kb 2020-nál előbb nem hiszem :D

  18. A Planet Hulk és a World War Hulk nem rajzfilm – legalábbis eredetileg. Mindkettő képregényben jelent meg először.

    Az tény, hogy ütős lenne ezekből filmet csinálni… de borzalmasan drága lenne szerintem.

  19. “sőt mint tudjuk Pókember cameo lett volna a Bosszúállókban (Oscorp).”

    Lett volna csak pont nem volt. Amíg nincs hivatalos bejelentés addig teljesen hihetetlen, hogy a FOX meg a 20th Century lepasszolná a karaktereit alamizsnáért.

  20. “Az tény, hogy ütős lenne ezekből filmet csinálni… de borzalmasan drága lenne szerintem.”

    Az egész Avengersesdire és Phase I-ra is ugyanezt mondták anno és már természetes hogy létezik, kész, megvan. Bizonyitották hogy nem eléggé drága.
    Az meg hogy pár karakterhez hozzányuljanak és más legyen az Illuminati tagsága, akár a többi Avenger dobja ki az űrbe, annyi belefér. Eddig egyetlenegy sztorit se ugy vettek át ahogy igazábol van.

  21. A jelenlegi idősíkban Prof X halott, mivel P5 Cyclops megölte. Nálam már itt kilőve, mint Illu tag.

    Az Illuminatiban csupa nagy koponyák voltak, azért is “érdekes” nevek. Ők is küldték el Hulkot arra a bolygóra.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.