Blockbuster watch: Stallone is beégett

Úgy tűnik, hogy a nép nem kíváncsi az öreg akciósztárokra hagyományosabb akciófilmekben, csak az Expendables féle nagycsapatot kajolják valamennyire. Ez onnan látható, hogy a The Last Stand bukott Swarczival, és most a Bullet to the head hasonlóan járt Stallonéval. Nyilván ez mindkettő kicsit low profile mű volt, meglátjuk, hogy a közös, börtönös filmjük miképp szerepel majd.

Számszerileg: a Bullet to The Head 4,55 millió dollárt szedett össze több mint 2000 vásznon. Siralmas adat.

De hogy egy jó hír is legyen, a Warm Bodies 20,3 millióval zárta a hétvégét, ami a stílusát tekintve bizony nem túl rossz. Majdnem hozta a Chronicle szintjét (az 22-vel indított). Ebből is látszik, hogy nem zombis Twilight, hanem valmai furcsa komédia. Na majd mi is megnézzük valamikor.

20 hozzászólás a “Blockbuster watch: Stallone is beégett” bejegyzéshez

 1. Ha reálisan nézzük: Bullet to The Head bortányosan rossz film (Stallone korábbi filmjeihez képest), rosszabb, mint a Swarczis. Idióta forgatókönyv, tele logikai buktatókkal, Stallone pózol minden 3. percben, beállások, grimaszok, kemény nézés stb…Karakterfejlődés, vagy egyáltalán mélyebb karaktereket ne várjunk a filmtől, komolyan vehető párbeszédekre meg egyáltalán ne számítsunk. A legdurvább az, hogy a jobb napokat is látott Walter Hill képtelen volt az egészből egy gyenge közepesnél jobb filmet kihozni, úgy, hogy mellette volt Stallone, akinek szintén van érzéke a rendezéshez, bebizonyította már nem egyszer. (egyedül a fényképezést lehet kiemelni, az akciójeleneteket marha jól megkomponálták) Csak ház kicsi Sly-al elszaladt a ló, az EXP sikerén felindulva azt hitte, hogy a mai fiatalok bekajolják majd a 80-as évek videotékába szánt b filmjeinek szintjét. Nem jött be neki.

  Az 80-as évek akcióbuzija és rajongója szemével: Persze, ha így nézzük, hogy ez is csak egy 80-as évek vége felé készült akciófilm (vagyis ha akkor készült volna), akkor megállja a helyét, az erőszak az eget verdesi, a verekedések kemények, a gyilkolásnak számtalan módját bemutatják a főszereplők, a zene teljesen a 80-as éveket idézi.

  Tehát a film simán nézhető, ha valaki komálja a 80-as évek középkategóriás, sokszor semmilyen történettel nem rendelkező akciófilmjeit, csak nem szabad közben arra gondolni, hogy mi az ami hiányzik belőle, hanem csak élvezni az akciókat.

  Ha már Box Office ne felejtsük a Mama című filmet, ami szerintem az utóbbi idők egyik legjobb horrorja saját kategóriájában, és nagyon szép számokat hoz, viszont a Gangster Squad idétlen lövöldözéseire és zéró történetére egyre kevesebben kiváncsiak.

 2. Amúgy meg kellett az öregeknek ez a fricska. Ne értsétek félre, én is bírom őket, az ő filmjeiken nőttem fel, és sokszor haverokkal azokból idézünk. De szerintem mára elérték egy felpolírozott állólámpás Merci szintjét. Csilli, meg villi, a múltat idézi, de ne akarjon már 200al menni, mert hülyén néz ki. Ettől talán kicsit visszaszállnak majd a talajra, és készíthetnek olyan korukhoz méltó badass filmeket, mint Clint Eastwood, aki észrevette, hogy a termékéletgörbe arculatváltással meghosszabbítható.

 3. Sarah Shahi a “Life” sorozat óta nagy kedvencem. Mindegy milyen a film, csak lehessen nézegetni sokat :P

 4. nem is értem hogy mire számítottak, de tényleg. a swarci ennyi kihagyott év után. ahogy nézi az ember a trailereken őket, nyugdíjjas egyszerüen. ami nem baj, csak olyan mintha semmi önkritikával nem bírnának már. picit ilyen hiteltelen érzés tőlük. gyerekkorom hősei maradnak örökké. de amúgy nem is értem hogy swarci is és sly is egy nagyon erős karakterű emberek. pl miért nem fedezik fel maguknak őket egy két komoly drámába. swarcit simán eltudnám képzelni egy wrestler szintű drámába, mint egy kiöregedett testépítő.

 5. imiszito

  Nem rossz ötlet ez a kiöregedett testépítős dráma, a Wrestler is nagyon jó volt. Ezeket a B múvikat nem kellene már erőltetni. Régen szép volt, jó volt, de köszönjük… Bőven elég az Expendables erre.

 6. Én bírom ezeket a B filmjeiket is. Last stand is tetszett, de jópofa lenne látni őket más kategóriában is, ez tény! Swarcinak pl. mindig is jól álltak a vígjátékok, szerintem abban kéne próbálkoznia, ott nem kell napapa módjára verekednie! :)

 7. Soha nem voltam akciófilm rajongó, de be kellene látni a nagy öregeknek, hogy bizony ez már nem az ő pályájuk és ideje volna nyugdíjba menni vagy minimum élhetőbb projektbe vágni, kicsit gáz már, hogy a szinte nagyfater korú sztálóne meg svárci akarja megmenteni a napot. Nem hiteles. Rendezzen akkor vagy keressen más filmkategóriát, ha ennyire nem tud elszakadni mindettől, de be kéne látni, hogy ebből már kiöregedtek.

 8. Nem azért ,de ennek a filmnek a sztorija egy nagy nulla. Hülyeség.
  A Sly filmben viszont van potenciál… jókat hallottam azokról.

 9. Nagyon egyszerü a képlet. Aki nem birja őket, az ne nézze meg. Én minden filmjükre vevő vagyok.

 10. zsocso:

  Ezzel nincs is baj, csak az, hogy ha sokan nem nézik már őket, akkor mi sem nézhetjük, mert nem fognak filmet forgatni velük. Ezért is lenne jó, ha forgatnának valami mást is, és arra lehet vevő lenne a többség is.

 11. Még nem láttam a filmet, de azt azért ne felejtsük el, hogy a 90-es évek végén Stallone azért nem egy Zs kategóriás filmje bukott be. (D-Tox, Copland, Daylight) Szóval nála simán benne van a pakliban, hogy rossz filmet csinál :)

 12. Copland mint zs kategóriás film… tessék?

  sajnálom h buknak a filmjeik, de tényleg nem a 80as évek cuccokat kéne erőltetniük. pláne Arnie-nak az igazi nagy filmjei rohadt jól voltak megírva, Terminátor, Emlékmás, Menekülő Ember, Predator, Ikrek, Két tűz között… ezek különleges mozik, és neki sztm most egy nagy költségvetésű sci-fi drámában kellett volna visszatérnie. azzal tudott volna ütni nagyon.

  sokan mondják, h nem jó színész, pedig az. hiszen mindig is hiteles volt a vásznon. pl éveket dolgozott azon, h jó komikus legyen, és tényleg csinált pár jó vígjátékot is.
  egész életét végigkísérték a jó döntések, nem értem, hogy most mi történhetett vele.
  a mostani filmtervek közül egyedül a Conan érdekes, amit a hírek szerint ugye komolyra akarnak venni.

 13. copland egy remek film! jó színészekkel és alakításokkal és sztorival. ott sly is remekűl hozta a ráírt karaktert. végre nem “rambo” volt hanem egy esendő egyszerű és jószivű zsaru. teljesen más amit eddig hozott. szerintem egy jó színésznek mindenféle beosztást hoznia kell. és ebbe sly tetszett:)

 14. nem láttam a filmet még, de ennyire biztos nem rossz, mint amit a bevételek mutatnak. sajnos a mai 14-21 éves korosztálynak akik a mozik nézettségének a kétharmadát adják az USA-ban, semmit nem mond már stallone neve, nem húzónév…

  hejamester: copland mint zs-film??? :DDD erre aludjál még egyet!

 15. “sokan mondják, h nem jó színész, pedig az. hiszen mindig is hiteles volt a vásznon. pl éveket dolgozott azon, h jó komikus legyen, és tényleg csinált pár jó vígjátékot is.”

  Ne viccelj már, az Expendablesben két mondatot nem tud hitelesen elmondani. Soha nem is tudott, azért jöttek be neki az olyan filmek, amiben robotot meg debil barbárt kellett játszania. A vígjátékait is inkább hagyjuk: Turbómen, ugye?
  Gyerekkoromban imádtam a filmjeit, és manapság is megnézem, ha tehetem, de azt álmomban sem gondolnám, hogy jó színész.
  Stallone szerintem teljesen más tészta. A Coplanben, Rockyban például igen szépen alakított, még a Rambo is messze jobb, mint bármelyik Svarci alakítás. Vígjátékok terén pedig elég megnézni az Oscart, az a film zseniális, és Stallonénak is sikerült felnőnie hozzá.

 16. Részben osztom Élien véleményét. Swárci színészi képességei valóban erősen korlátozottak, ennek ellenére én imádom. Olyan Conan vagy Terminator nem lesz soha mint ő.
  Slyban valóban van színészi adottság, illetve film készítésben is villantott már egyet kettőt. Szerintem anno 30 éve “rossz” irányba ment a pályája így a B akció filmeknél kötött ki, ami igazából nem baj,csak alakulhatott volna máshogy is.
  Így 65 évesen nem is tudom mi állna nekik jól. Egyrészről azt gondoljuk hogy ebben a korban már nem kéne ilyen filmekben játszaniuk, másrészről viszont örülök hogy még mindig ott vannak, és emlékeztetnek minket a régi időkre. Még mindig jobbak mint Jason Statham :)

  A lényeg hogy én tuti megnézem minden új filmjüket

 17. Ajj kár hogy nincs kritika az oldalon a Warm Bodiesról. Most néztem meg és valami marha jó film lett :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.