19 hozzászólás a “Forog a The Amazing Spider-Man 2” bejegyzéshez

 1. Segítsen már valaki, ezen mit kéne látni? Tudom, irónia lvl 9000, de arra se tudok rájönni, hogy mit látok amúgy.

 2. Nekem speciel sokat mond. Mert tudom, hogy az előzőt digitális RED EPIC kamerákkal forgatták, 3D-ben, de ez ott egy filmes Panavision kamera, ergó a film vagy nem lesz 3D-s, vagy konvertált lesz.

 3. Nem tudom ki milyen képet várt így az 1. nap után. :D Egy ágytornát Garfield-al és Stone nénivel? :D Majd 2-3 hónap múlva már jönnek a sokkal jobb képek. Amúgy nem vágom miért hordja le ennyire sok emberke az új Trilógiát amikor ezerszer, fényévekkel jobb mint a régiek. De ebbe inkább ne menjünk bele. Ez inkább ízlés kérdése meg az hogy valaki észrevegye hogy végre kaptunk egy egész képregény hű adaptációt.

 4. a régi pókember filmeket végig se tudtam nézni az újat meg élveztem
  mikorra tervezik bemutatni?

 5. Marc “producerwhipped” Webb.

  Akko megint lesz vagy 80 perc kivágott jelenet a DVD-n… Meh!

 6. DarkEagel – hogy lehet az új trilógiát(!) fényévekkel jobbnak titulálni, mikor csak egy részt láttál belőle?

 7. “de ez ott egy filmes Panavision kamera” Hol? Én nem látom. Egyébként meg, nem Sony kamerákkal kéne forgatni a filmet? Ha már ők gyártják:)

 8. Ez egy vissza emlékzés lesz, ahol Peter szüleit láthatjuk majd a repülőn szerintem. Vagy más repülős jelenet. A háttérben az ablak csak szerintem egy repülőé? Már nagyon várom :DD

 9. kémikus billy says:
  2013. February 5 at 19:03
  DarkEagel – hogy lehet az új trilógiát(!) fényévekkel jobbnak titulálni, mikor csak egy részt láttál belőle?

  Egyszerűen. :) Láttad a régi trilógiát? Akkor tudod az milyen volt. Az újból pedig láttad az 1. részt ami már most jobb mint az akkori 1. rész. Innen kiindulva már sokkal jobb úton halad a story. Ehhez nem kell túl nagy ész csak nézni kell és felfogni. Ennyi. A többi már ízlés kérdése. Nekem ezerszer jobb az új mert ténylegesen a comic alapján készült és végre Gwen is benne volt rendesen. Ráadásul az egész felépítése olyan amilyennek egy Pókembernek lennie kell. ENNYI.

 10. axenomorph says:
  2013. February 5 at 22:00
  Miért? Miért kell ez? Miért kell ötödszörre is leforgatni ugyanazt?

  Te meg miről hadoválsz? :D Ez egy új trilógia semmi köze a másikhoz, még kicsit sem. Azon kívül persze hogy Pókember. Ennyi erővel menj egy sorozatos oldalra reklamálni pl Junkiera ugye hogy miért kell egy sorozatnak 2-3 résznél több. :D Drága Istenem a sok okos ember ezen a földön. 60 éve legalább, megy a Pókember képregény mit gondolsz abból hány filmet lehet csinálni? -.-“

 11. Nekem úgy összességében ez a háló Márk féle verzió sem tetszett. A filmből hiányzott az egyedi hangulat, kevés volt az akció, az egész movie színei képi világa unalmas és furcsa volt, Ben bácsi halála semmiféle érzelmet nem váltott ki a belőlem, ráadásul rengeteg jelenet visszaköszönt a másik filmből(vagyis újra rendezték ezeket sceneket). Gyenge volt a zene, és a fő gonosz is. Hmm ha így belegondolok annyira nem is volt jó a film:)

 12. A jelen pillanatig nem vágom, hogy miért kellett reboot-olni a Spider-Man-t Tobey Maguire-el… :P

 13. szvsz az új első része semmivel sem jobb, mint a a másik nyitó epizódja, többé-kevésbé ugyanolyan jellegű hibákat követ el és semmivel sem élvezhetőbb – nem mondom, hogy rosszabb lesz a végeredmény, de ebből még nem következik egyenesen, hogy csak minőségibb lehet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.