38 hozzászólás a “A rajongók szerint: Star Wars Episode VII” bejegyzéshez

 1. Alex Quartararo-t tényleg megnézném egy ilyen SW filmben, bár tartok tőle, hogy Starkiller karakterét nehezen tudná “lerázni” magáról.
  Kíváncsi vagyok, hogy mikor és milyen hivatalos infók jönnek ki a filmről.

 2. Hoppá, márhogy nem Alex Quartararo, az Crashdown. :D Természetesem Sam Witwer-re gondoltam. :D

 3. Kurva jól összerakták!!!!! Eszméletlen hangulatos, pedig már ezerszer láttam ezeket külön külön…

 4. Simán jöhetne, nagyvászonba, látvány ezerrel. Bár a játék ismerőinek nem sok újat tudna mutatni (bár ők akár megnéznék újdonságok nélkül is. :P)

 5. Az a baj, hogy ez így rohadt jól néz ki, és én egyre inkább félek a végeredménytől… :D

 6. Kicsit túlzásba vitték a fénykardozást. Az eredeti trilógiában összesen nem vívtak ennyit mint ebben a két percben.

  Amúgy tök érekes, feleségem nem látott egy Star Wars filmet sm, ezért beiktattam neki egy hetes kurzust :) A legkülönösebb az volt, hogy a 3. rész után a 4. első fél órájában legszíesebben óbégattam volna a képernyőre, hogy “történjen már valami!”.

 7. naggyon star wars hangulat, tökéletes, de egy trailerbe ez már túl sok akció és vágás szerintem :D szövegre darth maul simán beillene, mivel csak vissza kell térnie és bosszút állnia obi wan-on, de sajnos vader már megtette neki :S

 8. Mielőtt bárki izomból félreértené….ez NEM a film.
  Ezek a Star Wars: The Old Republic, online játék videói.
  Tényleg marha jól összevágták belőle ezt az “előzetest”.
  Bár a mozifilm is inkább ilyen animáció lenne! Eddig akárkinek mutattam az elmúlt egy évben ezeket a movie-kat, mindenki le volt nyűgözve. Sajnos azonban a színészeket nem lehet kihagyni, mert akkor nem lehetne nagyobb sikongatő fan-hordákat legeltetni a bulvárhulladékkal.
  Csak remélem, hogy lesz olyan jelenet az új filmben, mint ennek a játéknak a felvezetőiben!!! (De a tiniknek kell a nyáladzás és a takony: “úúúú, csillog a vámpír a napon”…BROÁF!)

 9. Golem says:

  Szerintem itt nem nagyon értette félre senki, de azért köszi! :)
  Amúgy meg a Force Unleashed trailerei is benne vannak…
  Puzsért tényleg megérné beszívatni vele :)

 10. Gábor totál egyetértek veled, egyik barátnőm sem ismeri a SW-t és kitaláltam, hogy akkor ezt pótolni kell, tegnap néztük meg a 4. részt és végig szenvedtem, mindenbe belekötöttem és kritizáltam, nem tudom mi üthetett belém, de rájöttem, hogy rohadtul nem szeretem a 4. részt, mondjuk alapból az új trilógia jobban bejön, mert ott vannak azok a karakterek akiket szeretek, mert, hogy Én Sith párti vagyok :)

 11. Egy kérdés mellett azért simán elsiklunk? Zene? Hanna Montana, vagy Williams? ezekkel a jogokkal mi van? Tud róla valaki valamit?

 12. Jól összerakták, örülnék ha az igazi filmnek is valami hasonló hangulata lenne, de meglepne ha a Disney megcsinálná ilyen darkosra.

 13. Pontosan a zenére gondoltam én is: csak remélni tudom, hogy Williams marad/elvállalja stb. Zenében mindig is nagyon erős volt az SW, ezen nem kéne változtatni.

 14. John Williams bá már szinte visszavonult és csak a Spielbergnek dolgozik az utóbbi időben:( Én kétlem, hogy visszatérne rá:( 80 évesen…

 15. Behányok már ettől a fénykardmániától. Remélem, a főhősnek hét fénykardja lesz, amiket persze egyszerre használ majd és a szivárvány összes színében ragyog majd harc közben.

 16. Hm…

  Sam Witwer simán bevállalná szerintem, hogy visszatérjen Galen Marekként (aka Starkiller). A Force Unleashed 2 amúgy is elég nyitottan lett lezárva, bőven fel lehetne venni akár onnan is a fonalat.
  A trailer meg… jól össze van vágva. :D

 17. A Starkiller sztori az egész SW-saga meggyalázása lenne. Kb semennyire nem illeszkedik az univerzumba…

 18. Igen ebben van Star Wars Old Republic online játék, a sorozatból, még a Star Trek-ből is! Azért naa!!

 19. “mondjuk alapból az új trilógia jobban bejön, mert ott vannak azok a karakterek akiket szeretek, mert, hogy Én Sith párti vagyok”

  Melyik Sith-et bírod ennyire az új trilógiából, a nyomi tüskés fejű, vicsorgó Maul-t vagy a 100 éves Dooku-t? Még az utóbbi elmegy, de Maul marha gyenge karakter. Az uralkodóból meg ripacsot csináltak a Sith-ek végére. Ellenben a régiben ott van a normális uralkodó és a legjobb Sith, aki nem más, mint Vader.

 20. “Melyik Sith-et bírod ennyire az új trilógiából, a nyomi tüskés fejű, vicsorgó Maul-t vagy a 100 éves Dooku-t? Még az utóbbi elmegy, de Maul marha gyenge karakter. Az uralkodóból meg ripacsot csináltak a Sith-ek végére. Ellenben a régiben ott van a normális uralkodó és a legjobb Sith, aki nem más, mint Vader.”
  Kezdődik mama kezdődik! A fika hadjárat sohasem nyugszik. Még a halálos ágyadon is ezt fogod mondani, mikor már egy másodpercre sem emlékszel a prequel trilógiából:)

 21. Én azóta nem tudok röhögés nélkül megállni bármilyen SW témát, mióta rongyosra néztem a Robot Chicken idevonatkozó trilógiáját. A hetesen is csak röhögni fogok, és várni a RC-s feldolgozást.

 22. Nálam top favorit Palpatine/Darth Sidious/Uralkodó, ki hogyan szereti hívni, az egész mestermű amit csinált, ahogy manipulálta a jediket, a szenátust és a szeparatistákat, le a kalappal. Mellesleg nálam mindent visz a III. rész.
  Lehet, ha Én is a régi trilógián nőttem volna fel, akkor nem így vélekednék, ahogy most.
  Sokan támadják a CW-t is, de nekem az is tetszik, meg lehet kövezni, de baromi jó, a sok utalás, hogy mi lesz később és szintén láthatjuk, ahogy Palpatine irányítja a szálakat.
  Am bírom Dooku grófot talán azért mert szeretem Lee bácsit, mellesleg mi a baj azzal, hogy “100” éves, Yoda 900 még is mindenki imádja…
  Utószóként pedig, hogy lehet valaki legjobb sith, ha a végén jó lesz??

 23. Az uralkodó nálam is nagy kedvenc a Jedi visszatérben, az új trilógiában nem sok vizet zavar, a Yoda elleni harcban meg úgy viselkedik, mint valami flúgos. Palpatine-ként számomra nem valami emlékezetes, tény, hogy jól kitervelte a dolgokat, de erről a 3. részen kívül nem sokat beszélnek, az első két részben szinte felesleges karakter.
  Szeretem én az előzményeket is, de a régiek szerintem sokkal jobbak voltak, az újak közül egyedül a 3. rész tetszett igazán, a sötét hangulata miatt.
  Dooku nem rossz karakter, de nem is a szívem csücske, a kora igazából lényegtelen, csak írtam valami, amivel érzékeltethetem, hogy nem vagyok oda érte.
  Az utószóra pedig annyit, hogy máig nem értem a Jedi végét. Ha egy teljesen ismeretlen Jedi, Vader számára jelentéktelen alak lett volna Luke helyében, akkor a kisujját sem mozdította volna érte. Megmentette a saját fiát, de ettől még nem lett jó, túlzásnak tartottam, hogy a végén ott állt Obi-Wan-ékkal, mintha semmi sem történt volna. Vagy csupán ennyit jelent Sith-nek lenni, hogy gyűlölsz mindenkit, még a saját fiadat is? És, ha ez nem sikerül, akkor egyből mehetsz vissza Jedi-nek mert van még benned jó is.

 24. Nektek ez tényleg Star Wars?

  Azért Abrams okosabb ennél, minthogy ilyen buta felszines pózolos
  giccset csináljon. Itt ebben az összevágásban mindenki rohadt tökéletes, nehezen lehet a karakterekkel azonsulni, mert nem fogod félteni a kigyúrt hihetetlenűl cool jedilovagokat. A tripla szaltó és a mély-terpeszben való talajfogás maradjon a Resident Evil szintjén. Legyenek szerethető karakterek inkább és a sztori tényleg legyen frappáns és klisé mentes. A rajongók 90 százalékának beleértve a kölyköket is A Birodalom Visszavág tetszik, szerintem atmoszférájában ezt a mintát kellene követni.
  Nem kell mindent megmutatni, hagyni kell a fantáziánkat dolgozni.
  Csatlakozok az elöttem szolóhoz: Túl sok a fénykard. A fénykard egy legendás fegyver hatalmas dolgoknak kell történni, hogy bekapcsolva lássuk, és nem ledegradálni egyszerű gyalogsági bajonetté. Félre értés ne essék imádom a látványt, de ez csömőr a köbön. Jómagam is VFX-el foglalkozom, és vallom hogy ez művészet legyen, és ne iparos munka.

 25. A sithek általában mindenkit gyűlölnek, jó példa erre hogy általában a tanítvány megöli a mesterét.Ha úgy nézzük anakin beteljesítette a próféciát ami ugye felveti a kérdést hogy mennyire játszott itt közre az ő szabad akarata és mennyiben volt eleve elrendelve az ő sorsa…Szerintem főként emiatt állhatott ott a végén a többiekkel.

 26. Honnan teremne elő hirtelen ennyi fénykardozós akárki? A negyedik résztől csak Luke Yoda meg ObiVan volt. Én attól félek, hogy kieröltetnek valami gyerekeknek való látványos történet nélküli szarságot. Az első hármat is elbaszták sőt már a jedi visszatér sem volt az igazi azzal a sok majommmal a végén.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.