Agent 47 Paul Walkerrel?

Mivel a Hitman anno nem hozott annyira jól, hogy folytassák, így szerencsére még több ideje volt Timothy Olyphantnak a Jastifiedre. Erre most a stúdió úgy döntött, hogy akkor inkább jöhet egy reboot. Jól tették? A poszt címe alapján még nem lélegezhetnek fel a rajongók, hiszen Paul Walker lesz a főszereplő.

Amúgy A Good Day to Die Hard, Swordfish, A-Team és az előző Hitman-film írója, Skip Woods, na meg Michael Finch hozza össze a forgatókönyvet. Mindezt az eddig reklámokat rendező Aleksander Bachra bízva. Nagyon bíznak a projectben…

20 hozzászólás a “Agent 47 Paul Walkerrel?” bejegyzéshez

  1. Ez vicc!
    Vin Diesel, The Rock, Jason Statham!
    Őket sokkal inkább el tudnám képzelni, mint ezt a bájgúnár szépfiút!

  2. futobolond: Ezek közül csak Statham-et tudnám elképzelni. Viszont a stúdió nem őt akarja ezekszerint. Lenyirják Walker haját aztán kész is van az új Hitman.

  3. The Rock???? Bolond vagy? Ja… igen, az vagy (viccelek)

    Stathamet nem tudnám elképzelni, ahogy Vin Diesel-t sem. Reboot jöhet.

  4. Felesleges ez a reboot. Ha valami nem megy, kár erőltetni, és ezen nem változtat se színész, se rendező, mindegy mekkora nevek.

  5. Nekem tetszett a film. De ha rebootolni akarják akkor most tényleg legyen köze is a játékhoz.

  6. Nekem kifejezetten tetszett a film, úgy, hogy az akkori 4 játékkal meglehetősen sok időt töltöttem el. Akik rock,diesel meg stb-t emlegetnek fogalmuk sincs a 47es karakteréről. Ilyen emberekkel ne legyen reboot, egy ilyen szerephez színész kell, nem izompacsirták meg szépfiúk.

  7. Fura lesz Walkerrel a főszerepben, de ha ezúttal tudnak írni egy normális forgatókönyvet, és többet foglalkoznak a Hitmanes hangulat megteremtésével, akkor lehet jó.

  8. Ez ugye nem hivatalos? Mert még az Oliphantos verzió is jobbnak tűnt, mint ez így leírás alapján. Joaquin Phoenix hasonlít leginkább Hitmanre az arca alapján, csak kicsit össze kellene kaparnia magát. :)

  9. Szerintem pont ennek a filmnek kell legjobban a reboot. Nem volt rossz az első, de valami mégis hiányzott.

  10. Szerintem Olyphanttal semmi gond nem volt (max. annyi, hogy akkor mlg egy kicsit fiatal volt), erre ugyanazzal az íróval akarnak rebootolni? Wtf?

  11. Nem tudom mit érez, aki The Rock-ot vagy Vin Diesel-t írja! Tuti, h nem játszott egy résszel sem (de még egy képet sem látott)..:DDDDDDD

  12. Sztem még Walker is sok ehhez a szerephez.

    Egy dilm a világ legjobb bérgyilkosáról és egy titkos “Ügynökség” nevű szervezetről: szinte tök ugyanezt a filmet bármelyik nap elkaphatjátok a film+-on, ebből nem hogy A kategóriás filmet nem lehet csinálni, de még egy viszonylag eredeti B-set sem.

    Ha nem lett volna a játék szar se várná

  13. Terminator47: Ott a pont, ha már eredetileg Batesonról mintázták, aki nem mellesleg komoly színész, nem kéne Walker-féléket erőltetni.

  14. Max Payne reboot kellene, John Woo rendezésével egy tisztességes forgatókönyvvel (Sam Lake) és James Mccaffrey főszereplésével… na jó, kiveszem a kezem a biliből.

  15. A Hitman-t nem egy sztárnak hanem egy szinésznek kellene eljátszania, a játékban alig látszik az arca, ezt kellene átültetni a filmbe is, a “sztorit” meg nehéz megirni. Ha akarok ugy megyek át a pályán mint az árnyék, ha akarok akkor meg csak halott marad utánnam. Ezt filmrevinni elég nehézkes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.