Skyfall őszintén?

A Honest Trailers ezúttal a Skyfallt vitte el egy körre.

human
írta
2013. 02. 06. 04:21
megjelenés
21
hozzászolás


21 hozzászólás a “Skyfall őszintén?” bejegyzéshez

 1. “super secret MI6 agent who everyone knows by his real name” :D
  Nagyjából meg is fogalmazta mi a LEGNAGYOBB bajom a Bond franchiseal.

 2. 3:05től pedig ott van, hogy miért szakadtunk haverommal a befejezésen.:) Meg nevetségessé tette az egész filmet a reszkessetek betörők stílusú leszámolás.

 3. Presto! Nekem is a reszkessetek betörők jutott eszembe arról a jelenetről, már azt vártam, hogy a sok törött égőt mikor rakja M az ablak alá, hogy a rossz fiúk amikor ablakon át bejönnek majd jól rálépjenek :D

 4. Kibaszott jók még mindig :)
  Akiket meg sért, ha viccet csinálnak hőn szeretett filmjeikből, köttessék ki az internetet.

 5. Hát bocsi srácok de szerintem ez elég fáradt. Ha tűrhető / rossz filmekből csinálnak trailereket akkor sokkal jobban működik a formula, mintha egy jó filmmel tennék ugyanezt. Mert ilyenkor az a probléma, hogy nem tudok nevetni mert csak azt érzem, hogy fogalmuk sincs miről beszélnek.

  (Persze ez nem jelenti azt, hogy mindenkinek kötelező élveznie a Skyfallt, de olyan dolgokba belekötni amik NEM hibák (hosszú tájképek, lassú szépen felvezetett kezdés, karakterizálás, Sam Mendes korábbi filmjei) csak elrontják az egészet. )

 6. Mondjuk nem értem miért akadnak ki páran azon, hogy a saját nevét használja.

  Ez a franchise egyik védjegye!

 7. Pedig ez most betalált, részemről ez az egész Skyfall túl volt lihegve. Csak a jó kritikák hatására ültünk december végén a családdal és totális facepalm volt mindenkinél.

 8. Telitaláltat az egész, mondjuk miközben szenvedtem a film alatt, a nagy része nekem is eszembe jutott :D

 9. “Ha tűrhető / rossz filmekből csinálnak trailereket akkor sokkal jobban működik a formula, mintha egy jó filmmel tennék ugyanezt.”

  Pontosan. Csak az a baj, hogy mostanában csak úgy hemzsegnek a szarabbnál szarabb filmek. A Skyfallt is ideértve.

 10. Én is marhanagy banzaiii felkiáltással ültem be erre a filmre 00:07 perckor premier éjjelén, az előző kettő tetszett a stílus miatt, sőt a Casino Royale -t egyenesen imádom!
  Naszóval ott ülünk a MOM-ban percekkel a bizonyos rádióban ronggyá játszott (és szétmixelt) Adele betétdal előtt, feszülten, juppé, mondom ez nem akármi lesz! Hát nem is volt az, az első óra után a társasággal többször kérdőn egymásra néztünk … Asszem ez az a bizonyos ‘WTF’ arckifejezés! A Reszkessetek Betörők és az M:I féle IMF ügynöklista lopás pedig nekem is adta magát!

  Szerintem ez az egyik legtalálóbb Honest Trailer … sajnálatomra.

 11. Szerintem van benne igazság bar természetesen pár dolog túl van lihegve! Ez az első nézhető craiges Bond film! A narrátor amúgy nem Duke Nukem véletlenül?:))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.