A Spidey rajongók felizgulhatnak

Webb egy új képet közölt az Amazing Spider Man 2 forgatásáról, és pár embernek ez bizony gyanús lett. A kevésbé jártasaknak, ez látszólag Venomra utal! Reméljük most jobban bontják majd ki, mint pár éve…

Ilyen a képregényben, amire tippelnek a képregénygeekek.

8 hozzászólás a “A Spidey rajongók felizgulhatnak” bejegyzéshez

  1. Fenébe Venommal, hozzanak be egy jó kis Carnage-t, aztán legyen abálás, nem gyerekfilmek kellenek ide. Persze megnyugodnék ha mondjuk a harmadik filmben feltűnne, Venom meg segítene PP-nek :)

  2. ez már tényleg kezd sok lenni,volt már szó electro-ra castingról,múltkor rhino-t keresték épp,akkor most venom,meg az előző rész végére ugye sokan tippelték még mysterio-t..
    remélem nem esnek túlzásokba

  3. És ha mégis Venom lenne (nem illik valahogy a képbe imo), legalább kapna egy felvezetést a Venom movie. És így lehetne Carnage-re is építeni majd a saját filmben.

  4. De, illik a képbe. Pontosan illik, mármint a szokásos ultimate-normál marvel sztorik kotyvasztása alapján. Ha tényleg erre lehet asszociálni egy tepsi ajtajából, akkor még annak is van esélye, hogy carnage feltűnik. Electro és Rhino még lehet szimpla mellékszereplő szál is, bár az szvsz már túl nagy ugrás lenne az előző sztorihoz képest.

  5. Szerintem ne jöjjenek Venommal! A Fekete Pókruha maga külön filmet érdemelne. Mondjuk legfeljebb úgy, hogy a végén megszületik Venom, de az bővebb kifejtést igényel, hogy a szimbióta miért utálja Parkert, nem lehet úgy, mint a Maguire verzióban, ahol fél óra volt az egész…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.