Charlotte Gainsbourg nimfomániás

Befutott egy kép Lars von Trier új filmjéből, a Nymphomaniacból. Egy magát nimfónak tartó nőről szól, és fiatalságától kezdve 50 éves koráig fogja bemutatni az életét. Nem is egy filmben, Trier rögtön ketté is bontja a történetet.

13 hozzászólás a “Charlotte Gainsbourg nimfomániás” bejegyzéshez

  1. Nagyon izgalmasnak tűnik… ráadásul két film is? Imádom, amikor több filmre osszák a történetet.

  2. Nem tudom, mit húzza mindenki a száját, mert Lars von Trier minden kétséget kizáróan az egyik legsokrétűbb és legfontosabb kortárs rendezők egyike, úgyhogy ha valakinek az Antichrist “az az ocsmány film”, az azért gondolkozzon el szerintem. Az meg, hogy két részes filmet forgat, az nem értem miért probléma. Ez nem ugyanaz, hogy van a Twilight aztán kettészedik, hogy többet keressenek vele.

  3. Attól, hogy valaki eltér a hollywoodi trendektől, és elkezd polgárpukkasztó baromságokat hányni a vászonra, szerintem még nem lesz a legsokrétűbb és legfontosabb kortárs rendezők egyikre.

    Bambi: nem fogok :)

  4. axenomorph: attól hogy te nem tudod értékelni, még nem lesz kortárs barmság, amit odahánytak.

  5. Az a baj, hogy fekete-fehérben látjátok a dolgokat. Trier nem tökéletes, de nem is nímand. Az Antikrisztus mondanivalóban az egyik leggyengébb, hatásvadászatban legnagyobb filmje. Minek a legmegosztottabb film alapján kell meghatározni a készítőt. Ott van pl a Melancholia meg a Dogville, amiről mindenképp meg lehet állapítani, hogy Trier attól függetlenül, hogy vannak mellényúlásai, király író/rendező.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.