Heti mozibemutatók: február 7.

Tegnap elfelejtettem, ebben az is közrejátszott, hogy nem túl erős a hét. Legalábbis szerintem, de majd mindjárt kijavítotok.

 • Boszorkányvadászok (Hansel and Gretel: Witch Hunters) – Jancsi és Juliska felnőtt, aztán most boszorkányokra vadászik.
 • Hitchcock – a Psycho készítéséről egy film.
 • Megtört város (Broken City) – Mark Wahlberg, Russell Crowe, korrupció.
 • Most jó (Now Is Good) – dráma egy 16 éves, leukémiás lányról, aki meg akarja kicsit jobban tapasztalni az életet a halála előtt.
human
írta
2013. 02. 08. 12:52
megjelenés
8
hozzászolás


8 hozzászólás a “Heti mozibemutatók: február 7.” bejegyzéshez

 1. Boszorkányvadászok

  Igazából nekem tetszik ez az új trend, hogy darkosabb köntösbe bújtatják gyerekkorunk kedvenc meséit. Születtek jobb (A lány és a farkas), meg gyengébb (Hófehér és a vadász) alkotások is, de összességében nincs bajom ezzel a stílusirányzattal, és mindig érdeklődve várom az újabb és újabb ilyen filmeket (pl. Maleficent). A baj az, ha kifogy a kraft, vagy ha már nem tudnak miket ráhúzni az alapanyagra. Ez volt a baj János és Júlia (WHAT THE FUCK, komolyan, miért nem maradhatott Hansel és Gretel, ha már mindenki másnak német neve volt a filmben) kalandjaival is. Ha láttad az előzetest, láttad az egész filmet. Nincs itt csavar, nagyon történet se, minimális misztikum, amúgy meg csak szétszaggatott boszorkányok, fröcskölő vér, 1-2 kurva laza beszólás, ami először vicces, utána már kínos… meg rengeteg kínos jelenet. Nem tudom kik írták a párbeszédeket ehhez a filmhez, de jobban tették volna, ha egyik karakter sem szól egyetlen szót sem, esküszöm, élvezhetőbb lett volna a film.
  Igazából kár is elemezgetni, azt kapod, amit az előzetesben láttál. Ha tetszik, tetszik, ha nem, akkor meg felesleges rá beülnöd.
  5/10, a pár vicces jelent, a változatos banyák, meg alapvetően a komorabb hangulat és környezet miatt. Másra nem tudnék pontot adni.

 2. Úgy látom a héten nem lesz mozi. Nem baj, majd köv. héten Die Hard!! Már alig várom! :) yipikaye

 3. Hitchcock bizony jó film lett.

  A boszorkányos izé meg….. Pff, 2 fillért nem adnék érte. :D

 4. broken city nagyon jó volt, az érdeklődés annál rosszabb :D ketten ültünk a teremben de megérte. teljesen rendben volt, wahlberg is jól játszott

 5. A Hitchcock elég gyenge lett, ha valaki mindenképpen Hitchcock-ról szóló filmet akar nézni, akkor inkább a 2012-es ‘The Girl’ című TV-filmet ajánlom.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.