A Beautiful Bastardból is film lesz

Komolyan mondom, ez a Twilight Fan Fiction (az ismert karakterek erotikusabb szerepben ez esetben) egyre viccesebb. A Fifty Shades of Grey is annak indult, most pedig a BB… Régen ilyen története a Tiffany füzeteknek volt.

An ambitious intern. A perfectionist executive. And a whole lot of name calling. Whip-smart, hardworking, and on her way to an MBA, Chloe Mills has only one problem: her boss, Bennett Ryan. He’s exacting, blunt, inconsiderate—and completely irresistible. A Beautiful Bastard.
Bennett has returned to Chicago from France to take a vital role in his family’s massive media business. He never expected that the assistant who’d been helping him from abroad was the gorgeous, innocently provocative—completely infuriating—creature he now has to see every day. Despite the rumors, he’s never been one for a workplace hookup. But Chloe’s so tempting he’s willing to bend the rules—or outright smash them—if it means he can have her. All over the office.
As their appetites for one another increase to a breaking point, Bennett and Chloe must decide exactly what they’re willing to lose in order to win each other.

8 hozzászólás a “A Beautiful Bastardból is film lesz” bejegyzéshez

 1. Idaig erzem ahogyan a fiatal lanyok beindulnak.
  Mar varom azt a köver angol csajt a Youtuberol aki mar maga a Twilight trailertöl majdnem elsült, hogy Youtubera olvassa fel ezt a par mondatot. Szegeny szivrohamot kap.

 2. Most akkor… Lassan hardcore pornót fogunk nézni a moziban? Őőő. Oké. Ez a sok tvájlájt meg szürkeötven meg ilyen baromságok kezdenek unalmasak lenni eléggé…

 3. Human kérlek mond hogy ez csak valami áprilisi tréfa :D
  Már előre látom a sok 10-en éves üres fejű kislányt akik visítva állnak a mozi előtt kb 5-6 utcán át hogy lássák a filmet. :D
  Filmet? Jó poénnak is szar lenne. Ez nem film ez a hányadék pénzhajhász szar. Szánalmas nem is tudom magam kifejezni.

 4. Tessék, pár napig munkaügyileg elhavazva nem olvasok híreket, majd mikor visszatérek és visszaolvasok, ez fogad! Elképesztő!

  Na most, én bevallom hősiesen, megpróbáltam elolvasni a ötvenszürkeárnyalatos csodát, isten bizony megpróbáltam, mert hát haladni kell a korral, nemde? És nem ment, de semennyire. Ez egy szemét, de még annak is a legalja, mert van szemét, ami irodalmilag valamennyire értékelhető, de ez nem. Bocsánat, hogy egyáltalán klasszikusokat merek idézni ennek kapcsán, de rögtön az ugrott be róla, hogy “Ez nem írás, ez gépelés.” (Bocsánatkérésem mind Truman Capote-t,mind Jack Kerouac-ot illeti, hisz az előbbi írta az utóbbi főművéről, de ez itt hatványozottan igaz.)
  Most ehhez képest akkor mire lehet itt számítani? Lehet még ennél is mélyebbre süllyedni? És miről fog szólni a “film”, mindkettő, a jelek szerint, ha nem a dugásról?

  Amúgy valaki, aki érti a dolgokat, homályosítson már fel, hogy mi a franc miatt Tvájlájt-fanfiksön ez a sz*r? Se csillogó r*tyi vámpír, se tátottszájú értelmi fogyatékos luvnya nincs benne, vagy tévedek? Akkor mégis mi az isten haragjától? (Hacsak nem attól, hogy azonos a célközönség.)

  Bocs, hogy hosszú lett, de eldobtam az agyam :D

 5. eredetileg gondolom a csillogó vámpír szerepelt, az oldalt látható office novellában, de amikor “könyv” lett belőle, több mondattal, akkor átírta rendes szereplőkre.

 6. Jaaa, hogy így? Tehát akkor írok egy fanfiksönt tetszőleges szereplőkkel, de lehetőleg minél szélsőségesebb szexuális akciókkal tömve, majd mikor kellő mennyiségű fangörl rágerjed, akkor a szövegszerkesztő “Keresés+Csere” parancssorával kicserélem a neveket Gipsz Jakabra és Leokádiára, majd kiadom papíralapon, aztán izgatottan várom a milliókat a bankszámlámra valamint a filmes jogok eladásából álló bevételt?

  A jó életbe, hogy ez nem nekem jutott eszembe! Kösz, human, megvilágítottad elmém! (Amúgy a Tiffany-füzetekért külön piros pont, bár már úgy érzem, azok komoly irodalmi értéket képviseltek ehhez képest.)

  P.S.: Most tényleg, lehet még ennél lejjebb süllyedni?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.