Oblivion-másodszor

Bár lehet, hogy nem kedveled Tom Cruise-t, de basszus, ez nagyon nagy szabású sci-finek tűnik. A Tron rendezője megint kapott egy csomó pénzt, annak a sikerét nézve nem annyira érthető módon, viszont úgy tűnik, hogy most jobbat tesz le az asztalra. Már csak a posztapok Föld látványa elég lenne, nagyon szép. Tom megment egy bomba nőt, az elvileg elhagyott földön.

17 hozzászólás a “Oblivion-másodszor” bejegyzéshez

 1. na most sikerült megnézni:) nagyon várós már egy ilyen sci-fi! nem is nézek több trailert a spoilerek miatt. várom a filmet…

 2. Annyira nem vágtam hanyatt magam. A trailer alapján az akció lesz a hangsúlyos, mondanivaló és a “filozófia” nem lesz túlerőltetve. Ez a székben ülve megkötözve dolog meg már annyira elcsépelt klisé jelenet, hogy az eszméletlen. A látvány is kicsit “sterilnek” tűnik.

  De attól még várom :)

 3. hát. ez kicsit mátrix utánérzés.
  de sebaj a prometheus letette az alsó lécet, azt csak megugorja.

 4. nem fog ez semmit megugorni,szerelem es az emlekek visszaterese,dogunlamas tucat vacak lesz.

 5. de jól néz ki!
  és ez számít. én pl. nem 1 világmegváltó sci-fi-tvárok, csak 1 látványos akciófilmet a jövőben, némi háttérsztorival megtámogatva.

  1ébként az csak nekem furcsa, hogy Olga Kurylenko neve nincs is említve az előzetesben? Nem fér el Cruise és Freeman mellett?
  (persze nyilván koránt sem akkora név, mint a másik kettő, de elvileg ő a Nő, akinek a megjelenése adja a bonyodalmat)
  nah mind1

 6. Eddig is jó filmnek tűnt, de most lett várós. Mondjuk több előzetest nem nézek már róla.

 7. Felemásak valahogy az érzéseim. Sztem benne van, hogy ez nagy csalódás lesz meg az is, hogy jó. A trailer meg túl sokat mesél el, ez gyanús.

 8. várom, de a trailer túl spoileres :\ jó lett volna, ha nem tudok meg semmi “csavart”, már az alapszitu (elhagyott Föld) miatt is beültem volna rá.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.