Nézzünk filmet: The Host

Meyer könyve alapján készült, a Gattaca rendezőjével, és az alábbi 2 és fél percben az egész filmet elmondják időrendben. Legalább nem kell elmenni rá?

Yahoonál, ha a youtube nem menne, vagy épp szado pillanatodban ért a link.

human
írta
2013. 02. 15. 04:28
megjelenés
17
hozzászolás


17 hozzászólás a “Nézzünk filmet: The Host” bejegyzéshez

 1. Alapvetően az invázió sztorikat szeretem, de a minek kell erőltetni ezt a twilight írót, azt már nem értem.

 2. Szerintem a trailer meg a zene nem rossz… csak hát engem totálisan elvesztettek a twilight feliratnál. Mondhatjátok, hogy előítéletes vagyok, nem érdekel :D

 3. Egyetértek ha nem rakják ki a twillight cuccot és nem tudok rola még azt is modntam volna, hogy huu ez egész érdekesen fest, de így tudom mrie számítsak és ehh

 4. Ez a film lassan az őrületbe kerget, ugyanis:
  1. A Gattaca rohadt jó film.
  2. Saoirse Ronan az egyik kedvencem a fiatalok közül, a Lovely Bones óta imádom.
  3. A történet alapötlete egészen érdekes.
  4. A trailerek is egész jók, főleg hogy közben a Radioactive szól.

  De egyszerűen képtelen vagyok egy kicsit is bízni a Twillight után ebben az… “íróban”… vagy minek nevezik… azt az izét..

 5. Én olvastam a könyvet, semmi köze a Twilight tiniromantikájához. Ettől függetlenül érezhető rajta a feminin “Meyer-íz”, ez tagadhatatlan, mert egy szerelmi szál van a középpontban, ami kissé érdekesen, és bizarrul alakul.
  Ha jól ültetik át a könyvet, nem lesz rossz

 6. fujj fujj fujj fujj…meyer…fujjj fujjj

  bakker Niccol és Ronan h az istenebe keveredett ebbe bele??
  lehet h valami hosszú távú szerződés köti őket a stúdióhoz, és muszáj bevállalni ezt.

  Meyer borzasztóan rossz író, kb Danielle Steel szintjén van, de talán még azt sem éri el.

 7. gondolom ahogy sok embert elriaszt a twinlight
  ugyan ugy sok embert meg is fog
  szerintem a filmezes nagy csapat munka
  a vegeredmenybe nem csak az iro munkaja szamit
  rendezo szineszek operator stb ugyan ugy fontos
  sok film van amit miutan megneztel es elmeseled 3 mondatban
  tok hulyeseg
  meg is szorakoztato
  lehet hogy jo film
  meg nem kenne eltemetni
  aki nem akkar kockaztatni
  majd elolvas par kritikat
  es utana eldonti erdemes megnezni

 8. Több rossz ómen alatt születik minden esetre ez az egész.

  Először is itt van Meyer, akiről ugye minden épeszű könyvszerető ember tudja, hogy maximum egy középszerű író, aki lealacsonyítóan ír saját női főszereplőiről. És annak ellenére, hogy maga az alapötlet (bár megelőző sci-fi klasszikusok koppintott)jó filmanyag lehetne, ha nem lenne ugyanazzal a ragacsos, nélkülöző női szíveknek facsart melasszal nyakon öntve, mint a Twiligh is volt.

  Másodszor sajnos joggal berzenkedhetünk Andrew Niccol miatt is, akinek 16 éves rendezői karrierje alatt csupán két filmje sikerült jól. Az első egyből klasszikussá nemesedett (Gattaca) a másik korrekt színvonalat hozott (Fegyvernepper), alapvetően viszont Niccol a Lopott idővel alátámasztotta azt, hogy hiába hihetnénk legalább jó sci-fi rendezőnek, valójában nem az. Akkor sem, ha magában az alapanyagban ott a lehetőség.

  Az előzetes másik két dolgot is tisztán és riasztóan előrevetít ugyanakkor a műfaj kedvelőinek. A burok világa inkább fogja a Lopott idő trendi sterilségét, mint a Gattaca mértéktartó stílusosságát tükrözni és nyakon lesz öntve a sci-fitől nem idegen, de túlhevítve káros romantikával.

  Ezek pedig mind rossz hírek azoknak, akik a barátnőjüknek már megígérték, hogy választhat egy filmet ő is a jövőben, amire majd elmegyünk.

  Szóval szarban vagyok gyerekek :P

 9. Nekem nagyon tetszik, főleg a sok pici apróság miatt (Ian a kaszával, vagy ahogy Melanie felkiáltott NO!), amik a könyvben is vissza köszönnek, és itt már tényleg nem csak Jared a lényeg, mint az előző trailerekben. Oké, nagyon fontos karakter a könyvben is, de ő nem csak egy edward.
  Azért baj ez a sok fanyalgó (előttem is, meg máshol), mert ha mégis úgy döntötök, hogy megnézitek, nem is moziban mondjuk, hanem lekalózkodjátok netről, akkor is Meyert és az alkonyatját fogjátok benne látni, úgy ültök le, hogy milyen szaftos kis pocskondiázást fogtok ti erről írni/mondani. És ez nem jó.
  Részemről én tuti moziban nézem, szeretném mégegyszer elolvasni előtte a könyvet is, és nagyon izgatott vagyok. És amiatt izgulok leginkább, hogy Ian jó legyen :)

 10. Meyer miatt félek, mert látszik, hogy lesz itt romantika :S

  Viszont a trailer nem volt rossz, a Radioactive pedig rohadt jó zene, nagy plusz pont érte :)

 11. Ne legyetek oly negatívak. Jó-jó, romantikus, de szerintem nincs egy kategóriában a twilighttal. És ezt úgy mondom, hogy olvastam mindkettőt (igaz a hírhedtet képtelen voltam végig, viszont a Burok az egyik kedvenc popkult regényem. Bár ehhez gyanítom a minőségi fordítás is kellett.) Én bizakodó vagyok, remélem komolyabban veszik, mint a twilightot, mert tényleg több van benne. És hát tegyük hozzá, hogy Saoirse Ronan mégsem Kristen Stewart…

 12. szerintem az félős, hogy a szerelmi szálat szinte titkolják mióta komolyabban beindult a marketing, az üldözésre és a főszereplő különlegességére gyúrnak

 13. Őszintén szólva én a könyvet ugyanúgy nem bírtam végigolvasni, ahogy a nyállájtot sem. Megjegyzem, ez előbb került a kezembe, mint amaz, az utóbbinak csak azért kezdtem neki, hogy legyen már valami alapom – negatív – véleményt alkotni róla.

  Hogy milyen is? Egyszrűen ugyanolyan. Ha jól emlékszem az első 50-60 oldalig bírtam tolerálni, pedig nagyon szeretek olvasni, és a sci-fi is a kedvenceim közé tartozik. Azonban a könyv minden rosszindulatot mellőzve is csak annyiból állt, hogy Jared aranybarna szemei és úú és a haja és óó a bőre és áhh az ajakai és ő bizony milyen szép. Az első 50 oldalból konkrétan semmi lényegi nem derül ki, azon kívül, hogy ezek a földönkívüliek átveszik az irányítást a testünk felett, és hogy a Jared az bizony nagyon szép.

  Egyszóval nyugodt szívvel állíthatom: a könyv pont egy akkora rakat kaksi, mint a zalkonyat.

  Ennek ellenére reménykedem benne, hogy a filmben megpróbálják a nyálat kissé háttérbe szorítani, és értelmesebb, mélyebb gondolatokkal gazdagítva visszaadni a szotrit, mivel alapjáraton ez egy jó sci-fi is lehetne, mert szerintem maga az ötlet nem rossz. Ha a nyálat elnézzük.

 14. Tegnap éjjel elolvastam a könyvet, hogy legyen viszonyítási alapom.
  Meglepődtem.
  Az elején féltem hogy olyan lesz, mint a Twilight. Hasonlított, de látszik az is (sajnos) hogy szándékosan próbál másmilyen lenni. Persze, Meyer nem tud túllépni a saját árnyékán, de ahhoz a nyáltengerhez képest ez egy jó könyv.
  Ez a nő sosem lesz egy Hemingway vagy ha romantikánál tartunk, Bronte, de a Burok klasszisokkal jobb, mint a saga (isstenem, ezt sagának nevezni nonszensz. A vikingek forognak sírjukban)
  A többi világ leírásakor némi Vonnegut- i szürrealizmust is éreztem néhol, de az gyanítom, véletlen volt.
  A “jobbság”-ot azért az alapötlet nagyrészt elviszi a hátán.

  Így, új fényben nézve a trailert még jobban félek, ebben már a főszereplők is alkonyatosabbak, mint a könyvben.

  SPOILER-es talán:

  Az egyedüli bajom a végével volt, egy részt, úgy 200. oldal után tudtam, hogy mi lesz a vége ( sajnos az írónő gyáva, nem meri nem heppienddel befejezni) illetve az utolsó 50 oldal után sajnos hozza az Alkonyat mélypontját.

 15. lindír, te feladtad az Jared-es álomnál, mi? :D
  Az a vízválasztó amúgy. Ha ott feladtad, persze, hogy nyáltenger. Azt a kemyény 5 oldalt nagyvonalúan át kell ugrani.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.