Podcast: Nyilvános vetítés 031: Aki boszorkányokkal zuhanyzik azt megeszik

Úgy jött ki, hogy mindannyian mást néztünk, így szinte az összes premierről ejtünk pár szót. Jövő hétre a For a Few Dollars More az iMDB film, kíváncsi vagyok, hogy miért felejtettem el.

Premierek: Beautiful Creatures, Great Expectations, Életem Szerelme, Die Hard 5
Trailerek: Monsters University, Hours
Apróságok: Új Hitman film, Justice League gondolatok
Megtekintve: Hansel & Gretel, Hitchcock, Broken City
IMDb250: Snatch

Letölthető.

Shownotes és hasonlók.

8 hozzászólás a “Podcast: Nyilvános vetítés 031: Aki boszorkányokkal zuhanyzik azt megeszik” bejegyzéshez

  1. A Bloffhoz

    Amikor egy bokszolo szandekosan veszit, akkor az angolul “takes a dive” vagy “goes into the tank”. Ezert esik Mickey a viz ala.

  2. Természetesen nem lebecsülve a munkátokat, csak kicsit hülyén jön ki, hogy már kint van a kritika a Die Hardról és itt percek mennek el azzal, hogy várjátok, meg találgattok. Az előző műsorba jobb lett volna…

  3. Blöff nem annyira vicces szerintem, plusz mivel az a második, nem tartom ezt az ismétlést akkora munkának. A Ravaszt a semmiből készítette és ez hozzáad az értékéhez…

  4. kameraman: Az adást kedden este vettük fel. Mindig akkor szoktuk. Csütörtökön-pénteken tud kikerülni, hiszen meg is kell vágni, stb. Szóval akkor még nem láttuk. De sokan nem látták még gondolom. Más kérdés, hogy Human már a podcast előtt kitette a kritikát, de itt a Filmbuzin ő a főnök. :)

  5. Off, bár remélem elfér, filmes vonatkozású: nem tudom ismeritek-e:

    letterboxd.com

    Tök jó kis oldal, olyan, mintha az imdb-t ötvözték volna a twitterrel. Lehet jelölni, értékelni a látott filmeket, véleményt írni, követni másokat stb.

    Hátha valakit érdekel :)

  6. human: Egyetértek.

    jky: Tényleg jó. Nem lenne baj, ha születne egy modernebb oldal, mint az IMDb. Még jobb lenne ha utóbbit modernizálnák. :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.