Pacific Rim a Total Tilmben

Nyomtak egy nem sok új információt tartalmazó cikket róla, viszont az unalmas címlap mellé volt még pár concept art is. Ez utóbbiakat érdemes bekattintani, nagyobban megcsodálni.

human
írta
2013. 02. 17. 15:11
megjelenés
13
hozzászolás


13 hozzászólás a “Pacific Rim a Total Tilmben” bejegyzéshez

 1. Egyszeri megnézésre nem tűnik rossznak, de mindent egybevetve állatira meg lennék lepve, ha nem oltári nagy bukás lenne. Elég bátor dolog olyan filmet készíteni, ami ennyire látványra épül és még sincs benne igazi húzónév (és bármennyire szeretjük is Ron Pearlman-t, vagy Idris Elba-t, ők nem az a típus akik tömeget vonzanak be a moziba, Charlie Hunnam-ről meg csak a SoA rajongók tudják ki)

 2. Én eddig azt hittem a Star Wars a “biggest sci-fi blockbuster ever”

  Amúgy simán bukásnak néz ki az alapján ami eddig kikerült, egy elég suta “buddy” sci-fi akciónak néz ki, ahol összecsiszolódik a kép pilóta. Kb ennyi. Látványszerűség lesz benne, de hát épkézláb forgatókönyv nélkül még egy Robot Jox is ütni fogja.

 3. kameraman: Én még nem olvastam a forgatókönyvet, de ha te igen, akkor kicsit irigykedve kérlek, mondj már néhány tőmondatot belőle :) Viccet félretéve, részemről bevallom, már csak a “látványszerűség” miatt is várós és csendben rábólintok, hogy igen, én ilyen sekélyes vagyok, ez van.

  Amúgy Charlie Hunnam a Green Street Huligans-ben sem volt épp rossz, sőt a The Ledge-ben sem, de való igaz, hogy nem egy Tom Cruise. Mondjuk én ennek meg külön örülök, mert már néha tele a padlásom azzal, hogy minden blockbuster-nek kikiáltott filmben kb. 5 színész főszerepel váltakozva.

 4. Kabuki – nyilván én is úgy értettem, hogy épkézláb forgatókönyv nélkül semmi sem lesz ebből. Annyit mindenki tud, hogy két különböző pilóta, összecsiszolódás stb..

  De az mindenesetre megér egy szemöldök felhúzást, amit itt olvasni. 620 millió tervezett bevétel? Picit elszálltak. (gondolom a kiadások is) Konvertált óriásrobotos látványfilm hozhat ennyit? Egy Battleshipnek sikerült otthon 65 körül…

 5. kameraman: Értettem én, hogy úgy értetted, azért volt ott a szmájli a mondat végén :) A trailer-ből nekem is kábé ennyi derült ki.

  Amúgy a 620 milliót világszinten értik, és ha figyelembe vesszük, hogy a számomra értékelhetetlen és értelmetlen Transormers-filmek 700-800+ milliót kerestek világszinten, akkor talán annyira nem is elrugaszkodott az ötlet. Nem beszélve arról, hogy a 3D-s felár is dobni fog valamennyit, gondolom nem véletlenül ragaszkodott a stúdió a konvertáláshoz, holott del Toro nagyon nem akarta. Abban viszont igazad van, hogy a jelek szerint a költségvetés kissé elszállt, ahogy olvastam 200-250 millió közé saccolják, bár gondolom ezen is emel az említett 3D konvert ára.

  Mindettől függetlenül akkor azért leírom, hogy én mégis miért reménykedek egy legalább elfogadható végkifejletben (szigorúan saját vélemény, amit írok, kéretik nem szentírásnak tekinteni):
  1.) Del Toro messze jobb rendező, mint M. Bay
  2.) A Hunnam-Elba-Perlman csapat messze tehetségesebb színészekből áll, mint a Lebouf-Duhamel csapat (Megan Foxot nem vagyok hajlandó ide érteni, mert ő nem színész, hanem biodíszlet, habár kétségtelenül attraktív)
  3.) Óriásrobotok vs. Gigaszörnyek sokkal tutibb, mint az autóvá alakuló robotok vs. autóvá alakuló robotok (már ha jól értettem a TF sztoriját, bár nem különösebben figyeltem, ez tény).

 6. Remélem pont annak ellenére lesz siker..hogy nincs benne úgymond..”sztár”…áááááááááááááh..:))))))))))

 7. Kabuki – Igen Del Toro sokkal jobb rendező, sőt (Bár inkább a másfajta rendező lenne a megfelelő kifejezés). Viszont az nagyon érdekes lesz, hogy mennyire talál egyensúlyt majd a saját látásmódja (hiszen a forgatókönyvhöz is köze van), illetve a várható látványtömeg között. És ugyanezt az egyensúlyt hogyan tudja majd leképezni a közönség különböző rétegeire. Nem azt mondom benne van, de itt akkor egy epikus dologról beszélünk, aminek – számomra – eddig nem láttam nyomát a filmmel kapcsolatban.

  TF esetében azért elég komoly rajongótárbort kellett kiszolgálni, tehát volt mire építeni. Az óriásrobotos filmeknek is van (volt) elég erős korszaka, de az nem manapság. Itt is nyilván nem a színészeken úszik majd (ha történik ilyen) a dolog, hiszen pl Pearlman sokat dolgozott már Del Toro-val, illetve elég rutinos, hogy hozza a szerepét (bár nem tudjuk, hogy mennyire lesz meghatáró a karaktere).

 8. kameraman: Teljesen egyetértek azzal, amit del Toro-ról írtál, igazság szerint én is azon aggódom inkább, hogy mennyire lesz képes egy – mondjuk ki – látványfilmet rendezni, mert rá eddig nem ez volt az igazán jellemző.

  Az is igaz, hogy a TF hozott anyagból dolgozott, meglévő rajongótáborral, de én pont abban reménykedek, hogy ennek hiánya pont azt a pluszt tudja adni, adott esetben a forgatókönyv szabadságában is, ami miatt ez jobb film lehet, mint amazok. És hogy nem láttuk – én sem – ezt a pluszt még az eddigi trailer-ben, arra megint csak azt mondom: remélhetőleg ez annak köszönhető, hogy nem akarnak mindent elmesélni egy percben. (Meg talán annak, hogy rengeteg az utómunka, és abból rakták össze, ami már eddig kész van, nyilván úgy, hogy az a látványra koncentráljon.) Túl optimista vagyok? Lehet, de hátha, ez egyszer, bejön :)

 9. Én még mindig kiváncsian várom hogy del toro személye mit tesz hozzá a transformers vs godzilla témához. Nagyot csalódnék ha egy battleship lenne a végeredmény.

 10. Valszeg bukás lesz, de nem azért, mert gagyi, hanem mert mocskos geekporn lesz a javából! És akármennyi geek is van odakint, egy Avengers számíthat tucatnyi frencsájz rajongójára, míg ez max csak a Godzilla- és Evangelion-fanokra. Bukta lesz, de én baromi jól fogok szórakozni a moziban!

 11. az a baj ezzel a filmmel, hogy már most túl van hipeolva. Sokszor láttuk már ezt, avatar ,hobbit stb… :P Alapvetően nem rajongok a mechás sorozatokért ,mert úgy gondolom, hogy fölösleges logikusan egy emberalakú óriás robotot élpíteni emberi irányítással:P Ha már megvan a technika akkor miért nem raknak bele mesterséges intelligenciát ?:D na mind1 nem kötekszem, tehát amit ennyire beharangoznak, ennyire lökik a reklámot annak sajnos mostanában rossz vége lesz:P Nézd meg az ender’s game c filmet negyed ennyi reklámot kap, és biztos vagyok benne hogy milliószor jobb lesz, mert a történet adja el magát .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.