15 hozzászólás a “Kiss of the Damned-előzetes” bejegyzéshez

  1. Fasza, Neil Jorden után a második vámpírfilm, amit meg fogok nézni :)

    Az egész amúgy úgy néz ki mint egy modern Hammer horror.

  2. TVD-hez hasonlítani jó nagy hülyeség, már nem azért.
    Azért mert itt is van szerelmi szál akkor már TVD? Bár ilyen lenne a TVD akkor még most is nézném. :D Végre egy (trailer alapján) normális vámpíros filmnek induló alkotás amiben nincs nyáladzás de vannak azért érzelmek és végre úgy mutatják őket ahogy azt kell.
    A TVD ehhez képest egy csilivili tini dráma csak. Mellesleg a TVD inkább hasonlít az Alkonyatra mint ehhez. :D kivéve a csillámlókat. xD

  3. szeretem a vörösöket…nagy nagy nagy picsával.De ennek nincs nagy picsája szóval nem nézem meg.

  4. Cápi: asszem arról, hogy vannak szabályok és azokat be kell tartani. Érdekesnek néz ki, inkább olyan dráma, filozófikus, elgondolkoztató, mint besz@rós, de hát ilyen is kell, talán picit helyre rakja a vámpírlegendát twilight után és talán úgy meséli el az egészet, hogy az amcsi tinik is felfogják.
    Megnézem, mert minden vámpír filmet megnézek. (mármint twilighton annyiszor bealudtam, hogy az még kimaradt, de azon kívűl asszem mindet láttam)

  5. Trib: Aham. “Megnézem, mert minden vámpír filmet megnézek.” – evvel egyetértek, én is így vagyok vele, csak nagyvonalakban nem haragszom azért, ha van fogalmam a sztoriról :D

  6. Hát, nem hinném, hogy ennek a filmnek lennének mélységei. De azért gondoljuk végig mivel hasonlítjuk össze, MelancholyR-hoz hasonlóan nekem is a True blood ugrott be, már a videó képe alapján is rögtön Jessica jutotta eszembe, és hangulatilag is ehhez állhat a legközelebb. A twilighthoz biztos nem, a TVD-hez meg ehhh… edward legalább néha szenvedett a vámpírságtól, Mystic Fallsban még ennyi se, ha a szereplőkről nem lenne mindig elszajkózva, hogy ők pedig vámpírok, akkor eszembe se jutna.

  7. le lehetne már akadni erről a vámpír vonalról, bár sokkal inkább ilyen alkotások készüljenek, mint az Alkonyat féle dolgok.

  8. a vámpíros filmek nagy része gagyi :D egyetlen vámpír film ,az amit a mai napig szeretek, és többször is megnézek. Kár, hogy manapság nem készülnek hozzá hasonló alkotások. Találjátok ki mire gondoltam hmm ?…………… Hát természetesen az Interjú a Vámpírral c filmre. Ez az egy valamire való vámpír film. Szerintem az alkonyattal nagyon elmentek a gay cicmiricc vámpírok felé,a pengévelmeg a bőrszerkósok felé. Nem tudom, alapvetően ha esetleg létezne egy vámpír társadalom, nyílván minimálisan tartanák a vámpír számot, nem orrba szájba fertőznének meg vele vadidegeneket. A tudást amit felhalmoznak ,és a hatalmat nem adnák kia kezük közül. Hmm és nem hinném hogy minden vámpír gyönyörű, hiszen nem feltétlenül szép embereket harapdálnának körbe. Legalábbis én ilyen alap dolgokkal képzelnék el egy vámpíros környezetben játszódó filmet. Az ilyen filmekbe mostanában, csak szexet raknak bele, pár fénylő bulit az éjszakába, meg egy két vámpíros vicsorgást, semmi extrát. A történet rovására megy az egész, a látvány visz el mindent…..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.