9 hozzászólás a “Rozsomák hátranéz” bejegyzéshez

 1. japán felirat hátúl befigyel. Tök jó, a haját kicsit lesimitották és ezen a képen nem úgy néz ki mint aki 10 percig fújja a dajertz minden nap.

 2. Lehet, hogy hülyeség, nagyon ritkán használom, bár tanultam, de az nem rakéta, vagy valami hasonló jelentésű ami oda van írva?

 3. Logan-san :)))

  eszméletlenül ki tudják gyúrni ezt a csávót (persze nem ezen a képen). Trailer is jöhetne már ha tényleg nyár közepére tervezik a release-t

  már el kellett volna kezdeniük a Hype-ot

  Z

 4. kameraman és Trib: Atyavilág, emberek, kezdem vészesen alulműveltnek érezni magam köztetek. Én már annak is örülök, ha a cirill meg görög betűket el tudom olvasni :D (Bár egyszer, régen, vettem egy kínai nyelvkönyvet, hogy majd én…De aztán nem :D)

  Amúgy már tényleg nagyon időszerű lenne valami mozgóképes anyag, mert ez a kb. 5 kép, ami eddig megjelent, az szép-szép, csak kicsit kevés már. Bár a hangulat a képek alapján is jónak tűnik.

 5. Japán középfokú nyelvvizsgával megerősíthetem: ami oda van írva, az “roketto”, vagyis a rocket szó japán kiejtéssel és átírásban, katakana ABC-vel…. :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.