Megan Fox és Michael Bay öribarik

Bay osztotta meg, hogy Megan Fox lesz a Ninja Turtles egyik főszereplője. Mint tudjuk a Transformers 3 környéként összevesztek, ezért kaptunk új csajt a “trilógia” záródarabjában. Mondjuk itt Bay csak producer. Egyelőre az a helyzet, hogy Jonathan Liebesman rendezi majd.

Azt tippelik, hogy April O’Neilt fogja életre kelteni Fox.

human
írta
2013. 02. 22. 04:30
megjelenés
19
hozzászolás


19 hozzászólás a “Megan Fox és Michael Bay öribarik” bejegyzéshez

 1. Bay már úgy hajtja meg mint Hitler? :D
  Mindegy. Nekem ez a csaj jobban bejött a Transzformátorban mint a másik modell.

 2. NO!

  És tényleg jobb volt, bár ez nem mond sok mindent, mert a mások egyszerűen borzalmas volt.

 3. Egyik se volt jó, viszont mindkettő gyönyörű! A TNT-re meg no comment. Hogy lehet ebből filmet csinálni manapság??? Kb. úgy, mint a Hupikék törpikékből… nem hiszem el, hogy ilyen szarokra kell költeni a pénzt!

 4. Megant nem a tehetsége miatt szeretjük! A gagyi ninja teknőc fimhez tökéletesen megfelel. Úgy sem kell majd mást csinálnia csak nyitott szájjal csábosan lebegtetni a szempilláit.

 5. Kicsit OFF, de csak nekem tünt nagyon ugy ez a kep mint ha egy Pornofilm promo lenne? Hirtelen azt hittem Sasha Greyt fogja itt jatszani, a kep nagyon ugy nezett ki… Vagy csak az arca nez ki ugy… :)

 6. Inkább csinálja meg a harmadik Bad Boyst végre – felőlem még ez a díszpicsa is szerepelhet benne, lehetőleg 10-15 percig, valamelyik főbossz főbelőtt csajaként – mielőtt Lawrence úgy meghízik, hogy nem fér be a 16:9-es képbe. :/

 7. Whoa, whoa, whoa! Ácsi Akos! Ácsi.

  Bay. Egy. Nulla?

  A Szikla és a Bad boyz 2 rendezője? Meg aki összehozta, azt a negyven perces légi-és-mindenféle-csatát a Pearl Harbor-ban?

 8. Az Armageddon és Sziget sem volt rossz Bay-től. Az új filmje a Pain and Gain sem néz ki rossznak. Sokan csak a Transformersből ismerik. De ott meg a stúdió akart egy idióta tini filmet. Azt pedig megkapták tőle.

 9. a TF3-ban játszó csajtól (a nevét sem vagyok hajlandó megjegyezni) láttam minden idők legrosszabb “színészi” teljesítményét és egyben a legostobább üres tekintetet filmvásznon. még nézni is fájdalmas volt, hozzá képest megan fox színészileg egy meryl streep.

 10. Bad-Joe: a Szikla és a Bad Boys 1-2 jók (sőt, én az Armageddont is szeretem), de a Pearl Harbor-nál hihetetlenebb és nevetségesebb háborús filmet ritkán lenni. A szokásos hosszú és értelmetlen vizuális orgiának, amit Bay általában jól hoz általában csak akkor van értelme történelmi környezetben, ha van némi realitása. Lásd még: Red Tails és Lucas.

 11. Ez igaz. Kíváncsi vagyok ha sikeres lesz a film, ami Bay-től simán kitelik, akkor a második rész után megint lecseréli-e Megan-t.
  Megjegyzem Bay máig legjobb filmje, szerintem a Szikla

 12. vacsad: “a Pearl Harbor-nál hihetetlenebb és nevetségesebb háborús filmet ritkán lenni…A szokásos hosszú és értelmetlen vizuális orgiának… csak akkor van értelme történelmi környezetben, ha van némi realitása. ”

  érdekes, hogy sokan ezt szokták felhozni “érvként” a pearl harbor film ellen (ami tényleg nem volt valami jó), pedig a történelmi része pont hogy teljesen hiteles volt. ha filmről lehántjuk a cukormázas szerelmi szálat és túldramatizált hazafias zászlólengetést, és pusztán csak az eseményeket nézzük, teljesen rendben volt a filmbeli pearl harbori csata és a későbbi japán bombázás is. erről dokumentum film is készült, ahol történészekkel és szemtanúkkal összevetették a valós és a filmbéli eseményeket. minden hiteles volt, a támadás lefolyásától, a pár darab felszálló amerikai repülőkön és a hajókon, a vízben történteken át, a néger szakács géppuskázásáig (az első fekete volt aki tengerészeti keresztet kapott) stb… mind valós események voltak. szóval nem ettől volt rossz film a pearl harbor.

 13. a szikla, armageddon, bad boys 2, a sziget, ezek mind jó michael bay filmek voltak szerintem. a bad boys, a pearl harbor amolyan “egyszernézős”, a többi felejtős. ha úgy nézzük, több filmjét kedvelem, mint amennyit nem… :)

 14. Bad-Joe-Ben-Joe Sixshoota:
  Igen, egy nulla. Bad Boys meg Szikla, szánalmas hogy még mindig ezzel jöttök, 10 éve volt, de akkor is szar volt. Szikla meg lassan 20, Fox meg minősíthetetlen. Csak a dudáit mutogatja ha kell, ha nem és emiatt nézik a szar filmjeit.

 15. Hm. mi folyik itt, én a kép alapján szerelmes lettem belé :) bár csak ezzel a szemüveggel különösen cuki :P

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.