Podcast: Nyilvános vetítés 032: Most már add inkább az életed!

Spoileresek vagyunk a Die Hardról, mert muszáj volt. Meg beszélünk Clint Eastwoodról, a Star Warsról most nem, hiába Han Solo.

Premierek: Cycle, Killer Joe, Jagten, Identity Thief, Zero Dark Thirty
Trailerek: Trance, The Company You Keep, Oblivion
Megtekintve: Die Hard 5
IMDb250: For a Few Dollars More

Letöltés? Shownotes?

9 hozzászólás a “Podcast: Nyilvános vetítés 032: Most már add inkább az életed!” bejegyzéshez

 1. semmi negatív felhanggal írom, de furcsálom, hogy nem említették meg Morricone-t és a zenéjét filmnél. Zseniális + nem csak Leone és Eastwood miatt az ami a spagetti western, hanem nagy nagy %-ban Morricone is felelős azért, hogy egy új műfaj keletkezett és alap lett.
  Die Hard 5 meg tényleg szar!!!

 2. tony stark

  DH5-öt nem láttam, de így is teljes bizonyossággal ki merem jelenteni, hogy a Total Recall oda-vissza veri ezt a Die Hardnak csúfolt szart.

 3. Na, ez a komment jól elromolta magát.

  Szóval Wayne, rosszul emlékzel, ugyanis a Halálos Fegyver 3-ban volt pont egy ugyanilyen “lezuhanok több emelet magasról, végig az állvánzaton meg a pallókon, aztán elsétálok” jelenet, az pedig éppen a 90-es évek eleje :)

 4. tony stark: Szerintem nézd meg aztán majd magad eldöntöd, hogy tetszik-e vagy nem. Én filmes témában sosem adok más véleményére.Nekem például a Taken 2 és a Total Recall is kimondottan tetszett és jól szórakoztam rajtuk, pedig azt is rendesen lehúzták a podcast-ben.

 5. Fura, hogy a Jó rossz és a csúf készült utoljára, és abba fiatalabbnak tűnnek a szereplők, mint a Pár dollárral többért-ben. Lee van Cleef is ősz itt már, mig a Jó a rossz és a csúfban még sötét a haja :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.