Gallowwalkers-előzetes

Wesley Snipes visszatért, és eléggé modern zombikra vadászik a vadnyugaton. Maradjatok már halottak? Bár úgy tűnik, hogy abban a műhelyben vagy tíszer harcolnak, annyiszor volt bevágva onnan jelenet, de azon kívül egy szórakoztató, kellően véres B filmnek tűnik.

16 hozzászólás a “Gallowwalkers-előzetes” bejegyzéshez

  1. Lehet, hogy szó szerint ellőtték a film végét? Eldob öt töltényt, mert kemények és csak eggyel párbajoznak a fehér hajú főgonosszal (alfőgonosszal), akit fejbe is lő annak rendje módja szerint? Bár nem tudjuk, hogy ki a vasálarcos férfi/nő. Amúgy gyakorlatilag szerintem ennyi az akciójelenetek száma is, amennyit a snittekben láttunk szétvágva…

  2. Ezek szerint, még mindig van adóssága Snipes-nak, ha ilyet elvállalt. Tudom, hogy nem épp karrierje csúcspontjánt vágták sittre, de ennyire (trailer alapján) hulladékban, nem szokott szerepelni :/ Talán majd az Ex 3…

  3. Diszletekre legalabb nem kellett kolteni… CGI re sem. Meg ugy altalaban semmire. Occcso a mezara…

  4. Emberek, ezt még 2008 körül forgatta Snipes. Csak nem találtak rá forgalmazót, azért nem mutatták még be. Gondolom meg volt az oka, hogy senki nem vállalta be a filmet. Nagyon szinvonaltalan lehet. Ez a trailer meg nem mutat semmit a film minőségéből. Valahol a neten láttam még 2008 év vége felé egy trailert ebből, hát valami iszonyatosan gagyi volt az egész hatása, gondolom a film is nagyon tré lesz.

  5. Bocs, 2008 ban csak utóforgatások voltak. Magát a filmet 2006 ban vették fel. Azért az is ritka, hogy majd 7 évig dobozban tartanak egy filmet.

  6. “Jones says: Ez a trailer meg nem mutat semmit a film minőségéből.”

    Nem a rosseb. Tökéletesen megmutatja, hogy mekkora egy hulladék.

  7. Megcsinálták a filmet úgy, hogy nem volt forgalmazó? Ez így megy Hollywoodban? Találomra elköltenek egy csomó pénzt, leforgatnak egy filmet – lesz, ami lesz alapon?

    Ha igen, akkor ez olyan, mint a négyes metró: Elkezdjük fúrni, aztán majd valaki befejezi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.