19 hozzászólás a “Grudge Match az öregekkel” bejegyzéshez

  1. De Niro jobban néz ki mint vártam.

    Sly meg 66 éves korára megérte, hogy egy olyan box filmben szerepel ahol nem ő az esélytelen.

  2. Ez ilyen nyugdíjas bunyó vagy mi? Kezd kínos lenni, hogy foggal-körömmel ragaszkodnak ahhoz, amiből már eléggé kiöregedtek..

  3. Kiöregedtek?????

    Az ég szerelmére…Beértek! :D
    Amíg a Rolling Stones bírja, nekik is kell. Nincs mese. :D

  4. Ez elég régi kép lehet, mert már az expendables egy óta ordenáré írkafirka borítja Stallone felsőrészét. Itt még egy dega tetko nincs rajta! De niro is sokkal de sokkal vénemberebb lett azóta, Stallonenak is botoxabb a képe azóta.
    MEnni kéne már nyugdíjba, csak égetik magukat. A világ őket, menők/voltak/ mostmár mehetnének pihengetni.

  5. A tetkókat simán el szokták tüntetni forgatáskor, ha “útban vannak”. Rengeteg hollywoodi színész ki van varrva, a filmekben viszont (általában) ezekből semmi nem látszik.

  6. Én nem értem a fanyalgókat. hogy menni kéne nyugdíjba meg stb…
    Még az Exp. 1-2 idején mindenki ujjongott, hogy végre visszatértek a régi nagyok…
    Amúgy meg a Rocky Balboa se volt gáz, a Rambo 4-se, az Expendables 1-2. se, sőt mind kimondottan élvezetes volt, visszahozta a dicső múltat, de megvolt azért benne az is, hogy tudjuk mi, hogy már öregek vagyunk ehhez.
    Amúgy még meg is érteném, ha lenne minőségi utánpótlás. De igazán nincs, leszámítva persze Statham, Diesel, Whalberg, Damon pl.
    De az ő filmjeik nagyja pedig már más (most épp divatos) irányokat követnek, talán Statham és Diesel a kivétel ebből leginkább.
    Szóval nem tudom miért baj, ha az idősek nem állnak félre, amikor még képesek villantani és még a rés is megvan amit betömhetnek.
    Arról nem is beszélve, hogy generációkat szórakoztattak, és mindmáig meg tudják tenni. Ezt lehetne tisztelni azért.

  7. Egyszerüen tudni kell időben kiszállni. Nem megy minden örökké! Ezek a tagok már nem a régiek. Szteroidinjekció meg a botox még össze össze tartogatja őket úgy ahogy, de elég rozogák. Willissel is már csak eladják a filmeket, pedig ő még közel nem a legvíínebb a többiekhez képest. Kispórólja magát eléggé a szerepekből az öregfiú /Tűzzel a tűz ellen/ vagy mi volt a címe annak az ócskaságnak is. Most az,hogy ellövöldöznek,meg botox arcal próbálnak keményen nézni, az már nem elég, főleg ,hogy semmi újjal nem tudnak már előállni. Csak magukat alázzák.
    Szerintem bőven jó az új generáció, J.White, Adkins köröket ver Snipes/Van dammera, Diesel nagyobb stílus mint Schwarzenegger ami volt, Statham önmagában jobb arc, többet hoz ki magából akcióban mint anno Willis, ha Statham lett volna McLane anno, akkor most persze ő lenne az élő legenda nem emez. Ezek ilyen dolgok. Csak ugye ők voltak régen az alaptagok, nem az új generáció, hiába, ezek a mai srácok többet tudnak, jobban pörögnek, de már későn, mert halódik az akciófilm is. Nem miattuk, hanem mert minden unható egy idő után. Lesz,amikor már filmipar sem lesz talán….

  8. Stathemnek töménytelen mennyiségben vannak “akció” filmjei amik szerintem borzalmasak.Számomra egyedül a crankben volt ő érdekes figura, de ez már nagyon offtopic.

  9. Ez tök jó meg minden, két kultusz egy ringben… De Niro meg a kedvencem, sőtt. De. Hova meg minek eröltetik már ezeket a szerepeket 100 évesen? Mondjuk Stallone mást ezen műfajon kívül nem nyújt, de akkoris ez tiszta erőltetett, hogy ennek is ez már az ezredik boxos filmje. De Nironak meg kellene a lóvé nagyon?

  10. Terror: az öregek hadd csinálják, amíg bírják.
    Az eddigi munkásságuk alapján White-ra, Adkins-ra, Diesel-re senki nem fog emlékezni, míg Stallone és Schwarzenegger beírták maguk a filmtörténetbe – függetlenül attól, hogy szerettük-e őket vagy sem.

  11. Én azon röhögök,mint “öreg,konzervatív” generáció,mikor jönnek a filmekbe ezek az egybenyakú WWF meg MMA emberkék és akkor most hú de nagy neveknek kell őket tekinteni,mert épp becsusszannak jó időben jó helyre..közben maradnak epizodisták,meg tékák alsó polcaira készült alkotók..

  12. Látom a kommentelők 90 százaléka megint egy amatőr képből vonja le a tanulságot. Közben meg a film lehet, hogy szórakoztató és önirónikus lesz. Eleve a történet is két kiöregedett bokszolóról szól, akik nembirják elfogadni a tényt, hogy lejárt az idejük. Kinek kellene ezt a szerepet eljátszania? Kapjatok már a fejetekhez.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.