29 hozzászólás a “Nagyobb lett Spidey szeme!” bejegyzéshez

 1. Mert baj volt az első rész kosztümével? Semmi kvietni való nem volt azon. Mondjuk ez az új is bejövős :D

 2. Na mi van visszatértünk a régi trilógia ruhájának felturbózott verziójára? :D amúgy sokkal jobb mint az 1. részben levő ruha.
  Végre nem tiszta háló az egész ruha hanem van sima része és végre egy igazi pók van az elején. Az 1. részben kb csak ezt hiányoltam.
  Ide már csak egy jó forgatókönyv kell és faja kis film lesz. :D

 3. Aang: Nagyon remélem! :D Ugyanígy Wolverine-nél is, aki illene az új Avengers csapatba szerintem.

 4. Tudom, tudom, mindig károgok.. de mondja már meg valaki, hogy minek az a “napsütés” a nyakához?

 5. Hát ez fantasztikus. Most már biztos, hogy elképesztően jó film lesz.

  (Tényleg ezt tartották a legfontosabbnak? Szerintem nem ártana normálisan írni/rendezni sem.)

 6. Egy kicsi kikacsintás az első részre.
  Sokan írták,hogy nagyon jó. Ezen felbuzdulva ültem le elé a minap.
  Csak én érzem úgy,hogy valamiért nem áll össze ez az egész?
  Mintha egy csomó jelenet ki lenne vágva belőle meg néha úgy viselkednek a szereplők és olyan dolgokat csinálnak, amik nem illenek oda….

 7. Dehát ez a szemét leszámítva ugyan olyan mint a Raimi trilógiában volt. Kreativitás megint nulla, de még így is jobb mint volt. Ja, és az Avengersbe nincs helye, full nem passzolna oda.. mármint nem a pókember, hanem Gárfild.

 8. Szerintem ez az egész annyira felesleges.Ha nagyságrendekkel jobb lett volna a mostani film mint a másik akkor tudnék lelkesedni érte, de számomra ugyan azt nyújtotta.Meg fogom nézni ezt is összehasonlításképp, de várni semmiképp nem fogom.Pedig a garfield srácot szeretem.

 9. Akos
  Szerintem csak össze kell szednie magát. Egy két mélypont, és már is beillik a csapatba. Gwen még úgy is él… Amúgy meg nem kreténebb mint Stark, jól megértenék egymást. Garfield úgy sem 16 éves, csak nem kell babára sminkelni és kész.

 10. Avangersben, tutira nem lesz benne, ahogyan Wolwerine sem vagy ha ő igen akkor titira nem Hugh Jackman játsza majd, mivel ő lenyilatkozta, hogy a második rozsomák film után, egy 5 évig vissza vonul a karaktertől. Egyébként szerintem ennek a filmnek, már a Pókembernek a legnagyobb gondja az, hogy túl korán indították újra. 10 év különbség, és mikor a moziban néztem mindig az jutott eszembe, hogy a Raimi féle filmben ez, hogy volt….ennek a filmnek kellett volna még idő…vagy jobban eljátszhattak volna a képregényekkel és meglehetett volna oldani a szereplő váltásokat reboot nélkül is :/

 11. Az új ruha tetszik, bár nem tudom megindokolni, hogy miért, egyszerűen csak jól néz ki. A film viszont nem igen érdekel, az első rész nekem csalódás volt… de ettől függetlenül még okozhat meglepetéseket, én sosem temetek semmit előre, egyszerűen csak reménykedek, hogy az első rész csupán a kezdőlöket volt, és most már egy egyedibb, karakteresebb filmet fognak összehozni.

 12. Prothean: +1000

  Ugyanezt éreztem konkrétan. Mintha összecsapták volna az egészet és mehet a levesbe, ahogy van. Azt hittem, valami rossz verziót nézek, de a teljes film volt. I don’t get it.

 13. Bidi92 : Hugh Jackman a The Wolverine után még talán kap egy kisebb szerepet az X-Men: Days of Futere Past-ben. De aztán lehet, hogy igazad lesz. Mindenesetre még egy öreg Wolverine-t eljátszhatna majd a jövőben.

 14. A Bosszúállókban tuti benne lesz, mil Avi Arad nyilatkozta, hogy nem lehetetlen, hogy egyes szálakon összekösség a történetet. Még egyszer mondom Avi Arad és tegyük hozzá az Oscorp torony majdnem felbukkanását a Bosszúállókban. Viszont msot, hogy lerombolták New Yorkot a Bosszúállókban így én úgy képzelem, hogy a Csodálatos Pókember jóval a Bosszúállók előtt játszódik.
  A FOX filmese meg imádja a Marvelt és azt nyilatkozta, hogy nem lehetetlen, hiszen egy univerzumban vannak és miért ne találkozhatnának,
  ugyanúgy mint találkozik a Sony Foy és a Disney egymással :D
  Farkas akár benne is lehet a Fantasztikus Négyessel együtt, hiszen úgyis újra rebootolják és ők nagyon hiányoznak Thanoshoz :P

 15. Szerintem jó az új ruha.

  Azzal hogy nagyobb lett a szem, sokkal inkább képregényes az összkép, mint az előző részben.

  Viszont a ruha(már amennyi látszik belőle) kb a Raimi-fél trilógiából hozták át, kisebb nagyobb módosításokkal.

  De tetsziik.

 16. Aki a masz alatt van, akkora orra van mint egy csecsemőnek. Honnat szednek ezek ilyen kisorrúakat a pókszerepre

 17. “tegyük hozzá az Oscorp torony majdnem felbukkanását a Bosszúállókban”

  A kulcs a MAJDNEM szó.

 18. Ha TASM jóval az Avengers előtt játszódik akkor hol volt a csata alatt Spidey? Úgy döntött, hogy ezt most is inkább kihagyja? Hiú ábránd abban bízni, hogy a studiók megegyeznek egymással…

 19. A napsütés remélem azt jelenti, hogy végre leszakadnak a socially awkward, párkapcsolati Peter Parkerről és átnyergelnek a szarkasztikus, humorosan beszólogató Pókemberre…

 20. a maszkrész nekem (is) sokkal jobban tetszik, viszont szerintem jól nézett ki az első rész ruhájának méh-sejtes anaga, azért egy kicsit kár.
  +1 ahhoz, hogy nem a jelmezeken/díszleten/cgi-on kéne a változtatás, hanem a forgatókönyvön és a rendezésben. ne legyen annyira “Marc Webb”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.