First Person Darth Vader

Bár csak érdekesség, de nem rossz: GoPro kamerával POV (fps) nézetből tolt fénykard csata.

human
írta
2013. 02. 26. 03:14
megjelenés
15
hozzászolás


15 hozzászólás a “First Person Darth Vader” bejegyzéshez

 1. Na majd figyeljetek.. mert lehet, hogy jönnek a “talált kamerás” Star Wars filmek a mozikban… Stormtrooper sisakvideóját találják meg egy elhagyott bázison, vagy Jabba palotájának biztonsági kameráinak szemszögéből újraforgatják a Jedit…

 2. Nem rossz. de így fps-ben kicsit olyan mintha ilyen zseléből, gumiból lenne a kard, és meghajlik. Olyan mint a kocsonya.

 3. UVCS: mert ez valami könnyen hajló műanyag cuccal vették fel. azért:) látszik a végén meg vmi bogyó van és világítás a csőben. biztos kellett a világítás a sötét miatt. a kard színét meg utómunkával tették teljesebbé. de nagyon fasza!

 4. nem a kard maga hajlik, az egyenes a valóságban, csak a halszem effekt miatt ha a kép szélére kerül a kard akkor “meghajlik” a képen

 5. mivel világítótest van benne, tuti vmi műanyag a cucc, méghozzá puha műanyag. az első pillanatban, amikor Vader maga előtt tartja, ott is látszik, hogy nem teljesen egyenes. nyilván a halaszem is rátesz, de a komoly összecsapások is hajlítnak rajta. mindegy. rohadt jó lett.

 6. Nem rossz??? Szerint k*rva jó. Amúgy csak nekem lesz még mindig libabőrös a hátam, ha meghallom a Jedi Theme-et vegyítve az összecsapó fénykardok hangjával? :)

  Bár semmi köze a dologhoz, de most ezt látva (és hallva) egy kicsit talán jobban várom az új SW-filmeket. Remélem John Williams is része lesz a mókának, mert ha nem…

 7. copkuler: jobb ha tőlem tudod, hogy a halszem nem csak horizontálisan torzít ;)
  plusz fx lightsaberekkel játszanak amik kemények és nem hajlanak csak úgy, olyannyira nem hogy egyesek gyakran szét is törik őket játék közben véletlenül.
  lásd: a fenti videó így készültje.

 8. Hát ez bitang jó lett, mondem ezt úgy hogy nem vagyok ultrafan!

  Budossajt

  Osztom véleményed, az egyik legjobb gonosz akit valaha a képernyőre álmodtak.

 9. hmm alapvetően szerintem jó ötlet nagyon :P csak egy valamit nem értek az ilyen jedi sith harcoknál. Amikor pl folytogatunk valakit az erővel, és kiszolgáltatott. A másik szabadkezével miért nem vágja hozzá a fénykardot:P vagy miért nem szúrja át hmmm? Darth Vader, pedig a 2. legjobb megálmodott főgonosz, az első egyértelműen hmm ki is ? hmm hmm egyértelműen Siamiau :D a pokemon első évadából :D háhá

 10. M76: valóban! sikerült rálelnem. neked van igazad. viszont nem értem, hogy miért kellett ennyire torzító optikát használni? rohadt jó a koncept, de ez elcseszi egy kicsit.

 11. Mert a nagylátószögű kamerák torzítanak. Ha nem azt használták volna, akkor semmi nem férne bele a képbe.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.