21 hozzászólás a “Nincsenek szikrák” bejegyzéshez

 1. Az eddigiek sem voltak semmik, de nekem ez viszi a pálmát. Ez a rajzolásos dolog pedig egyre jobban tetszik.

 2. Most komolyan… hogy mindig el kell veszítenie a sisakját. Ha én ennyiszer elveszíteném akkor bizony arra fókuszálnék amikor a következő verziót építem. Persze a fotó és RDJ miatt kell az arcot látni.
  Mint pókember aki mindig akkor fogy ki a hálóból amikor nem kellene. (brilliáns tudós aki feltalálja magának a hálót, de egy tartalékot nem tud magával vinni)

 3. megint kezdik szarrá hypeolni a filmet hónapokkal premier előtt, lassan már a filmbuzira se merek majd feljönni

 4. Hát, ha lehet valamennyire hinni a Hulk-os Avengers pletykáknak, akkor simán lehet hogy Stark annyira nem bízik abban, hogy Banner ezután mindig jól nevelt lesz. Végülis az előzetesben azt mondta, hogy a New York-ban történtek után kénytelen felkészülni a legrosszabbra. Viszont szerintem az a páncél Hulkbusternek szerintem kicsi.

  Nekem tetszenek ezek a rajzolt poszterek, bár a zuhanós jobb volt, ismertem az eredeti képregényborítót. A leápolt armor még mindig sokkal jobban néz ki mint az érintetlen verziók.

 5. ettől a kék-narancs!piros mizériától kész vagyok, és ez a rajzolás dolog addig jön be, amíg nincs semmilyen élő lélegző dolog a plakáton

 6. Már mindenkinek lesz armorja vagy mi? Azt hittem, hogy Iron Man egyedibb. Persze leszámítva a feka barátot. Már az is gáz volt mondjuk.

 7. Pedig fasza lenne ha mindenféle bőnözők szereznének iron man ruhát, és toninak valami fos régi jelmezzel kéne legyőznie őket. Na az odacsapna!

 8. Ezek tippre a régebbi páncélok amik, KISEBB SPOILER: a trailerben felrobbannak.

  Amúgy szerintem ez az eddigi legjobb! :)

 9. Azért a miheztartás végett a háttérben robbanó épület mellé betaktak pár flying debrist. De szikrák is vannak, Strak nyakánál, ahol felrepedt a páncél. Hiába, megkívánja az ilyen alapdolgokat az új plakát-trend… :D

 10. Számomra a rajzolt poszter marhára nem az ilyen Photoshop gány, hanem például Drew Struzan. Ez a figura úgy néz ki, mintha minden testrészét más képről ollózták volna ki.

 11. A poszter jo lett sztem, ami nem tetszik hogy megint gonosz ironmanekkel jönnek…lassan minden jöttmentnek van mar egy ilyen ruhaja.

 12. Ezeket a páncélokat nem Tony fogja maga hadrendbe állítani a film végén? Én valami olyasmit hallottam, és hogy állítólag a mostani páncélját azért hívja majd Mark47-esnek, mert a másik ismeretlen 40-et előtte csinálta meg és a végén valahogy az összeset tudja majd irányítani. De persze lehet hülyeségeket beszélek, előre is sorry, ha nem így lesz, csak valami ilyesmit hallottam.
  Viszont ez magyarázatot adna a háttérben a páncélokra.

 13. Ha a másik ismeretlen 40-et előtte csinálta meg, akkor ennek nem Mark 41-nek kellene lennie? :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.