The Conjuring-előzetes

Vera Farmiga (Source Code) és Patrick Wilson (Insidious) egy démonűző párt alakít James Wan (Saw, Insidious) új filmjében. Természetesen életük legnagyobb ellenfelével akadnak össze egy farmon, különben nem lenne film, hiszen senki sem csinál csip-csup ellenfelekből 90 percet. Based on a true story sajnos…

HD a nagyoknak.

human
írta
2013. 02. 27. 20:33
megjelenés
16
hozzászolás


16 hozzászólás a “The Conjuring-előzetes” bejegyzéshez

 1. Nekem nagyon bejöttek a korábbi filmek, mind a Saw és az Insidious egyaránt (külön plusz Joseph Bishara miatt). Ezt a filmet is szeretni fogom, ebből a pár feszült jelenetből megvolt a hangulat.

 2. Ez a based on a trve story nagy faszság, nem jelent már semmit manapság… Amúgy én sem látok túl sok eredetiséget és jó ötleteket a filmben, peidg élek-halok a horrorokért, de egy esélyt azért fog kapni.

 3. Bachstein: Azért még manapság is vannak jó horror filmek, csak nem Amerikában kell őket keresned…tisztelet a kivételnek, mert az is akad, de csak mint a fehér holló.

 4. Mushmushi: Tudom én, rengeteg nekem tetsző horrort találtam az elmúlt pár év terméséből, főként nem is amerikai produkciókat, de itt most kifejezetten erről az előzetesről nyilatkoztam.

 5. SZegény félreértett démonok beakarnak szállni a játékba erre ezt kapják…. persze hogy legyilkolja az összeset

 6. Ebben hol szerepelt Vera Farmiga? Ez a no nem ugy nez ki. Amugy ezekkel a filmekkel szemben mar teljesithetetlenek az elvarasok. Rogton szarozzak, pedig ebben a trailerben semmi cgi jumpscare nem volt, olyan igazi klasszikus hangulata van. Ha olyan lesz, mint az Insidious elso fele, akkor igenis lehet jo.

 7. Én csípem az ilyen filmeket és ha kicsit is olyan para,mint az Insidious akkor engem megnyertek:) de persze ez elég szubjektív dolog,nemde?

 8. Az ilyen ördög meg démonűzős filmekben mit lehet már élvezni? Egy kaptafa az egész, tré :D

 9. Emberek, mi van veletek? Ha szeretitek tényleg a filmeket, és kicsit is bele tudjátok élni magatokat, úgy be kéne fosnotok ettől a trailertől, mint nekem! Hozzáteszem, tök sötétben és csutka hangerővel néztem.. Giga város!

 10. Bazz, az alacsony ingerküszöbű embereknek minden félelmetes. nehogy már most midnenkiek be kelljen fosnia mert tapsikolnak a sötétben…

 11. Based on a true story, where the Mother clapped her hands and heard an echo comming from the other side of the room. (And maybe the TV was on)

  Az en eletemböl is lehetne horrort csinalni, ami igaz törteneten alapszik!
  Based on a true stroy, where a young man was walking home in the dark when suddenly a zombie started to approach. (But it turned out to be a homeless guy)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.