A trió: Hobbit 3, Intouchables, Transcendence

Jön a gyomrozás:

A The Hobbit: There & Back Again bemutatója jövő nyárról el lett tolva decemberre, szóval idén és 2014-ben is csak decemberben lehet majd Gyűrűk ura előzményeket nézni, nem lett felpörgetve az utolsó két rész. Így még jobban fáj majd a cliffhanger?

Ez a következő még jobban fog fájni sok olvasónak, hiszen az Oscarnak rengetegen hiányoltátok a filmet. Szóval arról van szó, hogy The Intouchables remake… Várjatok, folytatják: Tom Shadyac (Ace Ventura) rendezné, és úgy néz ki, hogy Chris Tucker esélyes az egyik szerepre. Ez fájt, mi?

Wally Pfister egy csomó filmet fényképezett már Nolannak, most úgy döntött, hogy ez a rendezés dolog nem nagy ördöngösség, ő is bevállalja. A film a Transcendence lesz, a főszerepet Johnny Depp zsákolta, de Paul bettany is fel fog tűnni mellette. Sci-fi, amiben a főhős agyát feltöltik egy computerre. Konkrétan Depp egyike lesz azoknak a tudósoknak, akik megalkotják az első ténylegesen gondolkodó gépet.

24 hozzászólás a “A trió: Hobbit 3, Intouchables, Transcendence” bejegyzéshez

  1. “The Intouchables remake…”

    Egy tökéletes filmet mi a bánatért kell remakeelni? Mert ha szar lenne megérteném. Na de így? Elmennek ezek a jó édes ……….

  2. A Transcendence a pársoros sztori alapján kaphatta volna a Terminátor 0. címet is. :)

  3. neee, hobbitot ne. ez nem volt jó hír reggelre :\ így is sokára van a második rész harmadikra is várhatunk :(

  4. kár hogy nincs javítás gomb.. vagy egyszerűen csak menekülnek egy sikeresebbnek tartott film elől, ami szintén rossz hír, mert nem merték vállalni a showdown-t

  5. Intouchables remake Chris Tuckerrel? Hogy lehetett erre rábólintani? Alig várom, hogy majd elsüsse a filmben ugyanazokat a néger vicceket a hülye sipító hangján, mint az összes többiben.
    A Hobbit féléves késésének sem örülök túlságosan…

  6. Szerintem Chris Tucker a Silver Linings sikere miatt kapta meg ezt a szerepet, de persze én sem rajongok az ötletért, az amcsik meg a hülye remake mániájuk (Tégla, khmm…)!

  7. Azt hittem remake filmeket ezeréves dolgokból kell csinálni. Ha ezt mos komolyan gondolják akkor az emberiség tényleg nem érdemli meg a fennmaradást.

  8. Nem lehet, hogy a Hobbit nem teljesítette az elvárásokat? A stúdió esetleg 1 milliárd feletti bevételt várt, és a nyári blockbuster szezonban lehet, még kisebb lenne erre az esély. De persze lehet, hogy butaságokat beszélek, ez esetben bocs :D

  9. Miért kell ilyen csúnya módon kivégezni egy ilyen isteni filmet, mint az Életrevalók? De legalább ezek után mindenkinek tiszta lesz, hogy EUROPE WINS.

  10. Én örülök a Hobbit eltolásának. Ezek karácsonyi filmek, a LOTR trilógia is az volt, a nyári kánikulába nem való ez. Karácsonykor tökéletes lesz, hóesésben moziba menni, 2,5 órát élvezkedni a moziban, aztán otthon egy meleg tea és gesztenyepüré mellett megbeszélni a látottakat…

  11. Intouchables remake, csinálják csak!! Kit érdekel??! Én biztos nem fogom megnézni, ugyan úgy mint a Tetovált lány remake-et se néztem. Egyszerűen nem lehet jobb az eredetinél, így le se %*&@-om :D
    Ebben egy jó dolog van, hogy az eredeti stáb sok pénzt fog kapni a jogokért, és meg is érdemli. Ha már Oscar bácsi nem gyütt :D Nem is értem ez az Argo mire fel nyerhetett, és egy ilyen filmet mint az Életrevalók nem is jelöltek.. de ez nem ide tartozik.

  12. A The Intouchables remake tényleg fáj. Főleg, hogy valószínűleg teljes mértékben vígjáték lesz belőle.

  13. Nem követtem a Hobbit híreket de valamiért bennem eddig is az volt, hogy mindegyik rész decemberi lesz egymást követő években. Szóval nem rázott meg.:) Életrevalók meg ne fájjon senkinek….ott lesz az eredeti a remake mellett. Vonjunk vállat rá.

  14. az Intouchables remake-ket nem kötelező megnézni (valószínű én sem fogom), de tudomásul kell venni, az amerikaiak nem mennek be tömegesen a mozikba európai, ázsiai stb. filmre, akár milyen jó is az. ezért az ilyen sikerfilmeket újraforgatják a “saját”, ismert színészeikkel (lásd, három férfi… oscar, magas szőke/barna férfi, tiszta szerencse, true lies, hölgyválasz, tetovált lány, oldboy, stb…). nem kell ezen kiakadni, így van ez már évtizedek óta.

  15. Intouchables remake…Főleg, hogy az eredeti személy -legjobb tudomásom szerint- nem fekete volt, ami az eredetiben még abszolút nem volt zavaró, de ezzel a pojácával… :D

  16. Mushmushi
    De most duplát csavarnak a sztorin és Chris Tucker lesz a rokkant milliomos :D

  17. A sok hülye elhizott amerikaival megnézetném az ÉLETREVALÓKAT/az eredetit/…..a meki helyett..idióták!!!!!!:((((((

  18. Egyértelmű, hogy a Hobbit-ot a nyári Blockbuster tömleg miatt tolták el…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.