Blockbuster watch: Jack over 21 Exorcism

Kezdjük először az itt is nagyon kevés kommentet generáló Jack the Giant Slayerrel, ami kemény 28 milliót hozott Amerikában, ezzel alulmúlta a tavaly márciusi fantasyt, a John Cartert. Ahhoz hasonló összegből készült, vagy 200 millióból hozták össze Babszem Jankó kalandjait. Hatalmas bukta, bár a nemzetközi forgalmazás még megmentheti.

Az érdekesebb téma: A 21 and Over csak 9 milliót hozott, felét a tavalyi Project X-nek, ami találkamerás volt és amihez kötődik valamennyire. A nézők 73%-a volt 25 évnél fiatalabb így is a 21 overen. A The Last Exorcism Part II pedig csak 8 milliót hozott, ez meg egy találtkamerás horror folytatása ugye. Bár mindkettő idei “rendes” film, de reménykedek valami trendbe, hogy ezzel visszább szorul a találtkamerás mókázás. Vagy pont arra bizonyíték, hogy nem érdemes mást ilyenkor?

Amúgy ez nem igazán a horrorok éve eddig, a páratok szerint érdekesnek tűnő Dark Skies 8,1 millióval nyitott, ami nem túl jó szám.

A februárt viszont Identity Thief “nyerte” a maga 99,7 milliójával. A Die hard 5 pedig 3 hétvége után csak 60 millió körül jár hazájában, bár a nemzetközi 160-a kihúzza a bajból.

human
írta
2013. 03. 04. 18:05
megjelenés
6
hozzászolás


6 hozzászólás a “Blockbuster watch: Jack over 21 Exorcism” bejegyzéshez

 1. megtorpant a dolog rendesen. durvák ezek a számok. talán ez picit megtisztítja a filmek világát. ugyanakkor megint lehet kongatni a vészharangot a mozi felett. a jelen gazdasági körülmények biztos nem kedveznek. évi pár blockbuster fog nagyot szólni a többieknek maszatolás.

 2. Babszem Jankó pénzügyeit megértem. A trailerből már le lehetett venni szerintem, hogy elég gáz lesz…

 3. Fos, gyenge, közepes filmek. Ennyi!
  A nézők ma már nem ülnek be minden gyenge filmre szerencsére.
  Előtte megnézik az osztályzatokat a neten és hiába készül egy film 200 misiből, ha utána 6,6-ot kap! Egyből meggondolja az ember, hogy kiadjon e rá pénzt, vagy bevárja DVD-n…
  A talált kamerával meg már kivan a tököm (remélem sokaknak). Egyre gyengébbek ezek a filmek. Nekem a tavalyi Erő krónikája sem hatott meg. Ha nem így oldják meg, sokkal jobban tetszett volna.
  Jól kidolgozott forgatókönyvek kellenek és akkor lesznek jó filmek is, és jó bevételek de ezzel nem mondtam ujjat.

 4. …de nem is értem, hogy ez a film hogyan kaphatott 200 milliót…és sok film nem készül el, mert nincs pénz, erre egy ilyen kap 200 milliót, te jó ég…a Paradise Lost-ot meg nem lehetett leforgatni, mert nincs pénz…kár

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.