Őrült Justice League-pletyka

Na most nem megzörgették a harasztot, hanem valami vulkán készü.. mivan? A lényeg, hogy egy olyan Justice League pletyka érkezett, ami nagyon érdekessé teheti a jövőbeli szórakozásunkat. Legutóbb ott hagytuk abba, hogy a Warner page 1 rewriteot tervezett, avagy minden eddigi tervet lesöpört az asztalról.

A fejlemény? Elvileg a Warner felvette Christopher Nolant, hogy az összes DC Univerzumban játszódó filmjüket felügyelje. Ez nem minden, mert ehhez Bale Batmanként való visszatérése is hozzátartozna, hogy a Man of Steel realistább Supermanjével közösen feltűnjön egy filmben. Bár ez lehet valami különállóbb is, nem biztos, hogy a Justice League lesz belőle. Például ilyen módon dolgozhatnák fel a World’s Finest történeteket, amikben ez a két hős kalandozott.

Az más kérdés, hogy a Rises vége jobb felvezetést adott egy új Batmanhoz, így Bale visszatérését nagyon meg kéne indokolniuk, és az “A pénz nagy úr – Warner” nem elfogadható ilyen szempontból.

50 hozzászólás a “Őrült Justice League-pletyka” bejegyzéshez

 1. hóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó!!!!!!!!!!!!!!!:))))))))

 2. Valamit kell lépni a Marvel hősökre, és a két comic franchise harca mindannyiunk szórakoztatására válna. Szerintem valami készülőben van itt… :D

 3. Őszintén? Nem érdekel mivel indokolják. Nolan és Bale Batman filmeket akarok 2 évente!

 4. Huhha. Legutóbb egyébként valami olyasmi volt, hogy a Warner nem csak a Supermant akarja megvárni, hanem a tervezett 2017-es Batman rebootot is a JL-filmmel, így az legkorábban 2019-ben érkezik. Ehhez képest ez óriási előrelépés, de sokkal-sokkal ügyesebben kellett volna sáfárkodni a karakterekkel. Bale ugye legutóbb a háta közepére kívánta az egészet, Cavill még nagyot bukhat, Reynolds bukott is, WW-ből nem kért az NBC (talán most a CW), szóval ilyen szempontból van baj rendesen. Sokkal jobban örülnék, ha Avengers-szerűen megágyaznának a JL-nek, és már a Batman:Begins-t is ennek a szellemében lehetett volna készíteni.

 5. Van benne logika. Egyrészt ugye Bale megmondta, hogy csak Nolan (denevér)szárnyai alatt csinálna valaha is újra Batmant, így ez a fal ledőlhet. Viszont tényleg nagyon meg kéne indokolniuk, plusz olyan kellemesen lett lezárva az a trilógia, kár lenne elrontani.

 6. “a Man of Steel realistább Supermanjével “.
  Én csak ettől félek. Batmannek meglehet, hogy jól állt ez a realizmus, de Supermannek nem hinném.

 7. Batman-t betehetik a köztes 10évbe is pl.
  meg van magyarázva, hogy miért nem kóricált Gotham városában, hogy mi történt a lábával az autóbalesetes magyarázatot lehet macskakörmözni és kész is.

 8. Szerintem nagyban befolyásolja Superman szereplése ezt a filmet. De az Avengers mellé egy reálisabb DC All Star bátor húzás lenne. és lehet ez lenne a siker kulcsa. Minden esetre várom mind2 oldal filmjeit.

 9. Hát én olyasmit olvastam, hogy a Man of Steel próbavetitésén nagyon tetszett a tesztközönségnek a film. Már csak abban bizom, hogy ez nem kacsa és akkor jöhet a JL! ;)

 10. Én azt mondom, Nolannek másfelé kellene már nézegelődnie. Letett három Batman filmet az asztalra, a Man of steel-en is ügyködik, meglátjuk milyen lesz, de szerintem inkább újra fel kellene vennie a Memento, Insomnia, The Prestige, Inception fonalat.
  Az utolsó Batmanen én legalábbis azt éreztem, hogy kifogytak az ötletből és Bane karakterén kívül nem sok jó volt benne. Sok erőltetett hülyeség volt benne, igaz még így is nézhető volt, de jobb lenne ha újra valami sajátosabb sztorihoz nyúlna.
  Az meg, hogy ezt a Batmant összeereszteni Supermannel? Nekem valahogy bejön Superman karaktere is, de csak és kizárólag saját filmben, olyanban, amilyen talán a Man of steel lesz. A Nolan által kreált Batman világban semmi keresnivalója nincs egy repkedő embernek, de már leírták többen is, osztom a véleményt.
  Lehet komor hangulatúra csinálni egy Justice League filmet is, de annak mégiscsak a valóságtól sokkal jobban elrugaszkodottabbnak kell lennie.

 11. én azt nem értem miért kell realistára venni egy képregényfilmet de egy batmanné még mehh oké, de mit akar realistán ábrázoni egy ebezheteten repülni képes szupererős figurán aki a szemébő ézert lő? :O :O

 12. 1. szerintem Bale kezd kiöregedni a Justice Leagueból, ha korára való tekintettel esetleg egy JL kontra Batman story lenne, akkor az elég uncsi lenne. És most nem a 70++ Bruce Waynere gondolok.

  2. A Nolan Batman azért hozott újat, mert reálisabban fogta meg a témát. Aki tud még több olyan ismertebb szuperhösös képregényes sztorit ahol ezt meg lehet csinálni az írja meg plz, mert én nem tudok. /watchmen nyílván nem ér…/

  3. Ergo a Justice League film egy szimpla-látványos-képregény-akció film lesz, akármilyen jó/rossz lesz az új Superman.

  4. Ergo Ergo nem értem mit várnak/titkolóznak/tökölnek vele…

  ettől függetlenül szeretnék kellemesen csalódni

 13. Lenne egy kerdesem, hatha valaki el tudja magyarazni:

  En nem olvastam a kepregenyeket, csak a filmeket lattam, de a Justice League -el kapcsolatban nem fer egyszeruen a kov. a fejembe: Superman es Green Lantern melle, akik ugyebar kb. Istenek vagy legalabbis Fel-Istenek (tenyleg egy olyan dolgot nem tudok elkepzelni amit egyutt nem tudnanak megycsinalni) mi a francot tud egy Batman hozzatenni?

  (Marmint Superman a kisujjaval elpockolne Batmant… Vagy mondjuk ha kriptonit vagy mi a franc van a kozelben, akkor beszallna mondjuk meg Green Lantern, es o pockoln el a kisujjaval Batmant…)

  Es gondolom vk. ugyis felhozna ellenpeldanak az Avengers-t, de azert oszinten: Black Widow jo h benne volt, lehetett benne gyonyorkodni, de amugy kb. semmit nem tett hozza az egesz harchoz (kb. ugyanez igaz Hawkeye-ra is…)

 14. g_greg: “A Nolan Batman azért hozott újat, mert reálisabban fogta meg a témát. Aki tud még több olyan ismertebb szuperhösös képregényes sztorit ahol ezt meg lehet csinálni az írja meg plz, mert én nem tudok. /watchmen nyílván nem ér…/”

  van egy pár (ironman, green arrow, black widow, daredevil stb…), minden olyan szuperhősnél, ahol nincsenek önmagában szuperképességei, hanem tanult készségek vagy kütyük, és technika van a segítségére a főhősnek, lehet realista stílusú filmet készíteni.

 15. Ray:
  Egy legfeljebb 2-2.5 órás filmben nem sok mindent… Eddig a legtöbb helyen csak szimplán csak az eszét vagy nagyritkán kriptonitot az övéből, mert az ugye csak neki lehet :D. De cserébe a többi karakter meg hülyének tűnt :D.

  nyílméregbéka:

  1. ja bocsánat nem írtam hozzá, hogy DC karakter. Túl egyértelműnek tűnt a Justice League miatt :D.

  2. Szerintem nem attól lesz realista egy film, hogy csak szimplán egy emberről van szó. Hanem hogy milyen lelki problémái vannak. Hogy milyen próbákat kell kiállnia avagy megbukni rajtuk. Mert attól, hogy adunk a karakternek egy ál-próbát amit természetesen megcsinál, mint úgy általában a képregény történetek attól nem lesz valóság szaga…

  3. Na ja kicsit mellé lőttem ezzel a “ismertebb”-bel, mert ami valakinek ismert az a másiknak nem…

 16. Ray: sok esetben Batman adja a stratégiát. A nyers erő nem mindig elegendő…

 17. g_greg: Hát a Green Arrow az Dc karakter, továbbá akkor ott van a Catwoman, ha nem számolsz a csodálatos empatikus kapcsolatra a macskákkal…

 18. Én örültem, hogy végre vége ennek a Nolanos mizériának, és lesz egy újabb, kevésbé realista Batman, szóval ha tényleg úgy lesz, ahogy a hírben, akkor annak nem örülök annyira.
  Mennyire hangulatos volt anno az első Burton filmben Gotham City, és benne a szereplők. Hol voltak ehhez képest a fényes nappal, a nyílt utcán egymást püfölő, rekedt hangú idióták? Ehhh…

 19. Ha még behozzák Joseph Gordon-Levitt-et mint Nightwing-et, akkor aztán mindennek vége lesz!!

 20. Szerintem ebben az esetben kicsit el kell különiteni a Nolan trilógiát a JL filmtől. Nem biztos, hogy a JL annyira realista lesz, mint a Begins volt. Az a trilógia megállja a helyét úgy, ahogy van. Attól, hogy újra Bale lesz a Batman még betehetik őt egy fantasztikusabb történetbe. Amúgy meg ki volna megfelelőbb ennek a projektnek a tető alá hozására, mint Nolan? Szép kihivás. A Marvel sem véletlenül választotta Whedont.

 21. Akkor most Superman-nek is rekedt hangja lesz? Kb ennyi kérdésem van, mert én azzal skippeltem is a projektet, hogy kiejtették a realista szót.

 22. Hát szerintem itt a internetbe asztat írták, hogy a Man of Steel azért fogja behúzni az embereket a szupermenes világba, mert a néző tökre elhiszi asztat, hogy egy idegen lény gyött a Fődre. Gondolom részletgazdag módon fogják bemutatni, hogy mi keresni valója van egy éliennek itt. De nem ám ilyen túlmisztifikált 70-80-as évekbeli vagy képregényes módon.

 23. Engem nem izgat, hogy ki lesz Batman, csak minél előbb legyen már kész….
  Én Flash, Lantern – már ameddig nem lépett ki – és Cyborg miatt olvasom és szeretem az új Justice Leagueket…
  de az új Aquaman is egy kedvelhető karakter lett, pedig az ő reputációját feljebb tornászni nem egy egyszerű feladat :D
  Jó lenne, ha kiborg is benne lenne a filmben, de tudom, hogy ez lehetetlen. Az hogy Nolan beszáll a DCU-ba csak is jó lehet. Bár azt nem értem, hogy a hír mért nem ejt említést arról, hogy Snyder is beszáll producerként a dolgokba, és akár rendező is lehet.
  Remélem nem csak egy szimpla Superman-Batman film lesz belőle, ahol a többiek csak a háttérben “segítenek” megszabadulni a gonosztól….

 24. Ray: Batman miatt többször is kinyírták az egész ligát majdnem, mert megvan a stratégiája hogy kit hogyan kell legyőzni és ezek a cuccok mindig kéznél vannak neki. Lásd: Omac, Justice League: Tower of Babel(Justice league: Doom). És mindenki retteg tőle kb. Aquaman amikor tervet készített h h kéne lerohanni a szárazföldet Atlantisz segereivel, külön figyelmet szentelt Batman kiiktatására.

  Realista szerintem sem attól lesz hogy tudományosan minden megmagyarázható benne, meg elképzelhető egy olyan szituáció ahol mindez tényleg megtörténik. Hanem hogy tök emberi, és nagyon jól tudnak emberek azonosulni a karakterekkel. Mert itt Superman se annyiból fog állni hogy csapja-bassza és szereti Lois Lanet hanem a folyamatos magány érzése, gondolom küszködés az lét súlyával stb. Ugyanúgy ahogy egy átlagember is megszokat kérdőjelezni a saját dolgait

 25. Guillermo del Toro meg egy Justice League Dark filmen dolgozik épp állítólag (Dark Universe), amiben lenne Zatanna, John Constantine, Holtember és társai.

 26. Élien: Akkor nézd újra a Burton féle Batmaneket. Én is szeretem azokat, de a Nolan féle vonal közelebb áll a modern képregényekhez.

  Kameraman: annyira jól csinálod, hogy az embernek agyviszketése lesz a kekec hozzászólásaidtól, hogy külön posztot nyitnék egy kameraman best of- nak. Agy viszketve tisztellek. De utállak. :D

 27. JGL halála talán visszahozhatná Bale-t hogy megbosszulja a többiekkel karöltve

 28. Ez jóóóó! :) Csak jönne már.
  Belkar: Ez olyan, mint a Disney & Star Wars házasság, amit 1987-es Vissza a jövőbe filmben már akkor ellőttek… :)

 29. Hülyeség, Superman sehogy sem lehet reális, mivel természetfeletti képességei vannak. El sem tudom képzelni, hogy Bale komoly karaktere Superman-el akciózzon. Szerintem Bale nem is vállalná.

 30. Sokan kérdezik, hogy fér el egy ilyen csapatban Batman? A Nolan féle sehogy. A képregénybeli pedig hihetetlen nyomozóképességekkel rendelkezett, és ahogy már írták nagy stratéga volt. Persze Nolan ebből annyit ragadott ki, hogy mindenkit megagyalt, és rekedt hangon kérdezte, hogy: HOL VAN DENT???? HOL VAN A DETONÁTOR??

 31. Srácok…mindig mondjátok hogy Batman mivel járul hozzá a JL-hez…kihagytátok a lényeget…HÁT PÉNNZEL EMBEREK! :D A watchtower is az ő számlájára írható. :D

 32. Na most mindenkinek aki azt mondja h Batman mit tehet hozzá…. Annak elmondanám hogy ő a legerősebb DC comic szereplő. Batman legyőzte superman-t + Batmannak az összes szuperhős ellen vagy egy terve hogy miként lehetne legyőzni őket ami benne is van a : Justice Leauge: Doom címűa rajzfilmben szóval jöhet akárki batman eklég csúnyán elpicsázza :DDDD

 33. Nem megölni akarja a JL tagokat Batman..csak semlegesíteni..a kettő nem ugyanaz. :) Az már más kérdés hogy a Hall Of Doom-os tagok kicsit variáltak a terveken melyekkel végül kilehetett volna nyírni a JL tagokat. :D

 34. Harveydent: Szerintem semmi szórakoztató nincs már egy sebezhetetlen hősben, aki gyakorlatilag korlátlan erővel, gyorsasággla bír, a szemével átlát-átéget mindent, és csak egyetlen anyag képes hatni rá a világegyetemben, na meg a mágia.
  Ez a klasszikus Superman már anakronisztikus és unalmas.
  Igenis merni kéne hozzányúlni a karakterhez, és emberibbé, sebezhetővé tenni, ahogy Nolan tette Batmannel.
  Tudjon repkedni, legyen nagyon erős, a kézifegyverek lövedéke pattanjon le róla, de azért ne csak istenszerű gonoszoknak legyen ellene esélye.
  Superman-nél ráadásul számomra örök fail marad, hogy senki sem ismeri fel Clark Kent-ben. Még Lois Lane sem, aki minden nap együtt dolgozik vele :D Ezt nálam sosem oldja fel semmi.

 35. De ha ennyire bíznak a Man od Steel sikerében, akkor hogy lehet hogy nem is reklámozzák? Volt egy előzetes és ennyi. Még egy normális képet se adtak ki, nem mint pl a Vasember 3 nán.

 36. Igen egy darabot azt is már majdnem 1 éve. Igen van több, de mind vacak felbontásban, az a poszter is milyen gagyi volt, mintha mobiltelefonnal csinálta volna egy rajongó.

 37. “A Nolan Batman azért hozott újat, mert reálisabban fogta meg a témát. Aki tud még több olyan ismertebb szuperhösös képregényes sztorit ahol ezt meg lehet csinálni az írja meg plz, mert én nem tudok.”
  Ha olyan karaktereket mint Jézus (Jézus utolsó megkisértése) vagy Sátán ( a Paradise Lost ban (pár helyen legalábbis)”realistává” vagy ember közelivé lehetett tenni, akkor szerintem bármelyik képregény karakterrel meglehet tenni. A realista ábrázolás nem feltétlen azt jelenti hogy minden hihetővé válik (pl szupererő) inkább azt hogy emberként viselkednek a karakterek Pl a detonátor holléte felől üvöltve érdeklődik(ami szerintem hihető, bár jómgam nem voltam még ebben a helyzetben de kisebb dolgok felett is elvesztem az önuralmam, ezt valaki más nehezményezte, mármint nem azt hogy elvesztem az önuralmam:) bár van aki ezt is szokta:).Nolan Batmanje is csak bizonyos keretek között “realista” azért csak egy denevér maszkba öltözött milliomosról szól a film, aki zuhan x emeletet, összetör egy kocsit majd felkel és elsétál (bár ezt pont nem mutatták:). Már pontosan nem emlékszem talán a nyolcavanas kilencvenes években modernizálták a DC karaktereket a mai (vagy akkori) igényekhez igazították őket (talán a year one előszavában van róla szó, bár erre nem vennék mérget) az alkotók szerint a legkevesebb munka Batmannel volt, de modernizáltak olyan karaktereket is mint Wonderwoman.

 38. azért nem adnak ki sok reklámanyagot mert szerintem 1. nem kell mert úgyis mindenki megnézni aki megakarja

  2.Mégis csak Superman. :)

 39. offkérdés: koponyányimonyók: érdekelne melyik paradise lost-ról beszélsz? Én csak a törölt proyas projectet ismertem bradley cooperrel, az a filmterv sajnos (vagy hál istennek, mert elkúrták volna?) meghiúsult, a közelmúltból pedig egy hasonlóra sem akadtam imdb-n.

 40. Scorpion82: Értem, és sokan mondják, hogy így unalmas lenne, de mégiscsak ő Superman. Akkor nem kell róla filmet csinálni, hanem mondjuk másról. Jó a szemüveg meg a hajtincs tényleg a világ legrosszabb álcái, de akkor is. :D
  Egyébként nem csak istenszerű gonoszoknak van esélye, Luthor is megszorongatta párszor.

 41. Nem is értem, mért kell ennyit agonizálni a Bale féle Batman vissza térésre…pedig a legklisésebb csavarral vissza lehet hozni. Megölik a Anne Hataway karakterét Selinat (kicsit változtatva a sötétlovag visszatér történetén), aminek hatására ismét magára ölti a jelmezt, mivel eszébe juttatja a szüleinek tett ígéretét.

 42. Srácok, akik örültök a Superman-Batman logónak (I am Legend): azt nem abban a filmben találták ki. Még a magyarul megjelent Superman-Batman képregényeken is az szerepel, nem poén, hivatalos logó.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.