22 hozzászólás a “Iron Man 3 másodszor” bejegyzéshez

  1. Nagyon durván jó! Legyen legalább fel ilyen jó a film is és akkor is a legjobb IM mozi lesz.

  2. jöhet. most. több trailert viszont nem nézek, ez is elég spoileres volt.

  3. Hulkbuster armor = badass, de az Iron Patriot Armor-al még mindig nem tudok megbékélni nem maradhatott volna Rhody a War Machine, a hitelesség kedvéért?

  4. Akarom, akarom akarom akarom. DE ha olyan szörnyű lesz mint a második, sírva fakadok.

  5. Egy szóban összefoglalva az internet reakcióját:

    HULKBUSTER!

    És még mindig nincs a zöld óriásnak Phase 2 filmje bejelelntve, pedig Póki és Rozsomák ő a legkedveltebb Marvel hős.

    Na de hogy ne offoljam teljesen szét az agyvelőm: természetesen moziban premierkor nézős, mint az első kettő. Csak azt sajnálom, hogy az Extremis páncélnak nem a folyékony, az üreges csontjaiban tárolt változatát vitték vászonra.Mert a képregényekben ez úgy volt megoldva, hogy először létrehozott a páncél a bőrén egy aranysárga réteget, és aztán erre ugrott rá a páncél.Aztán később volt egy olyan módszer, hogy az egész páncélzatot a testében tudta tárolni Tony, és szinte kifolyt a mechanikus pórusokon keresztül a fegyverzet. Persze nem rossz ez a megoldás sem, meg tudom hogy akkor nagyon Venom-ra hajazott volna, csak hát a 2. rész táska páncélja után jó lett volna azt látni, hogy milyen lenne ezt gyönyörű CGI-ben látni.

  6. huhuuu. látványban nem lesz hiba, de a második tényleg annyira értékelhetetlen, hogy el kell gondolkodnom, mozis lesz-e.

  7. ebonjihad: Az nem Iron Patriot, hanem War Machine kicicomázva. Egymilliószor át lett már beszélve.

    Amennyiben ironikus megjegyzés volt, a hozzászólásom vedd semmisnek :D

  8. Ridleygodhand, szerintem a bőr alatti intelligens folyékony páncélzat nem illene a filmhez. Ide mechanika kell, nem T-1000es.

  9. Remélem ez már hozni fog egy szintet így az avangers után mert az 1 2 totál átlagos film. Valaki emlegette a pókembert, hát jó lenne ha tudnának hozni egy olyan színvonalat akció terén, a szimpla robbantgatás/röpködés smafu.

  10. Az a bajom, hogy a második résznek is nagyon jó volt a trailere. Maga a film viszont egy nagy ripacskodás volt. Szóval az ujjongással megvárom a film végét. A trailer mindenesetre biztató.

  11. Az Empire oldalán kockáról-kockára kielemzik az új trailert (besz.arok ezeken!), ahol egy érdekes dolog megragadta a fantáziámat: Mit keres egy Amerika Kapitány tetoválás a Mandarin tarkóján?! :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.