Carrie Fisher biztos a dolgában

Egy egyszerű “YES“-szel megerősítette, hogy visszatér majd a Star Wars VII-ben. Így ugye Ford és Hamill is egyre biztosabb, mindkettőről volt már pletyka, de ha hárman is azt mondják, hogy jönnek, akkor csak van benne valami.

What do you think Princess Leia is like today?

Elderly. She’s in an intergalactic old folks’ home [laughs].
I just think she would be just like she was before, only slower and less inclined to be up for the big battle.

human
írta
2013. 03. 06. 03:55
megjelenés
17
hozzászolás


17 hozzászólás a “Carrie Fisher biztos a dolgában” bejegyzéshez

  1. Akkor most már csak Hollywood legprofibb sminkeseit kell szerződtetni. :) Amúgy azért örülnék ha mindhárman feltűnnének a filmben.

  2. Engem valahogy nem dobott fel, hogy a nyugdíjasok is szerepelni fognak benne. Remélem csak pár percet kapnak. Bár én Han Solos, Jabbas storynak sem örülnék, szerintem valami sithes történetet kellene kitalálniuk.

  3. Szerintem meg jar jar kell a népnek, azt kajálná a puffadt vízagyú amerikai nép. csak egy kis smink kell neki és már kész is.

  4. Hát vagy tényleg durva sminkesek kellenek, vagy úgy lesz, hogy 30 évvel későbbi jelenetben tűnnek fel, nem tudom igazából, de kíváncsian várom a fejleményeket!!!

  5. Mark Hamillen nem segít semmilyen smink. Majd beírják a sztoriba, hogy felborúlt űrsiklóval a Tatuinon :D

  6. szanalom…bar csak rajönnenek vegre hogy mitöl is lett siker a star wars es olyan elemekkel gazdagitanak a sztorit es nem nyugdijas szineszekkel…

  7. Igen is ettol lesz a folytatas folytatas es igy hitelesebb hogy beleirjak az eredeti szereploket es ugyan azokkal jatszatjak el. En nagyon is orulok annak hogy idaig eljutott vegre a tortenet. Orulnunk kell hogy uj Star Wars-filmek jonnek. Es most vegre jo kezekben is van.

  8. Ennyi erővel dobjátok ki Deniro-t vagy Pacino-t Jack Nicholson-t és sorolhatnám még a nagy öregeket akik hatalmas színészek csak mert nyugdíjasok ahogy ti fogalmaztatok? -.-” És rakjunk be helyettük 10-en éves hülyéket mert az Alkonyat a menő manapság meg a dögös bukszák meg a ku…va helyes pasik. Majd azt kajálja a nép.
    Attól még hogy szerepelnek nem feltétlen kell főszerepet kapniuk. Ott van pl Palpatin már a régi trilógiában nagyon öreg volt. Aztán ugye a Gróf. És még sorolhatnám hány öreg van az SW univerzumban. De itt egyeseknek megáll az élet 30 felett mert onnantól már mindenki nyugdíjas. De amikor Swarcinéger meg Stallone ismét akció filmet forgat mindenkinek csöpög a nyála csak mert két idióta kigyúrt állatot lát. -.-‘ Na ezért hanyatlik a filmipar.

  9. h1gh: “szanalom…bar csak rajönnenek vegre hogy mitöl is lett siker a star wars es olyan elemekkel gazdagitanak a sztorit es nem nyugdijas szineszekkel…”

    szerintem magyarázd el nekik. szegények biztos nem tudják, hiszen csak húsz-negyven-ötven évet töltöttek el a filmiparban, így semmit sem tudnak ezekről, és várják egy hozzád hasonló fotelfilmes zseni útmutatását. :D

  10. Én is azt mondom, hogy a kor nem számít. Szállítani kell ennek megfelelően egy jó sztorit, filmet és akkor örülünk.

  11. ostoba módon ócsárolni az eredeti trilógia főszereplőit, a koruk miatt: marhaság.

  12. DarkEagle: azért Mark Hamillt összehasonlítani többek között Al Pacinoval színészileg és azzal hogy melyikük mennyit tett le az asztalra filmek terén, nem igazán korrekt dolog. Ez nem ítélet részemről csak szubjektív vélemény.

  13. Sheen, ha nem érted amit mond, nem kell rá válaszolni és utána megsértődni és a “szubjektív véleménnyel” jönni. Én is örülök, hogy az eredeti szereplőgárda lesz. Aki szerint pedig bármelyik előzmény film jobb, mint akármelyik eredeti, annak várom az indoklását. Remélem ők játsszák a főszerepet is és végre az egész történet nem néhány fénykard párbajra meg az univerzumra lesz ráhúzva(agyatlan nyálcsorgatásra), hanem kapunk egy rendes sztorit, jedikkel, Skywalkerekkel és persze megfelelő mennyiségben űrjelenetekkel és csatákkal. Nem 120 percnyi CGI hányást, idegesítő és érdektelen karakterekkel telezsúfolva Star Wars címszó alatt. Ehhez még túl fiatalnak se kellene lennie a szereplőgárdának. De mivel az előbb írtátok, hogy még Stallone-ék is vígan elugrálnak 70 éves 2015-ig személyi edzővel még Hamil is Fisher is rendbe szedhető :D. Forddal nincs baj szerintem. a legutóbbi Indiana Jones részt is megoldotta (ha nem is most volt fél éve).

  14. Kibaszott állat!!! Várom az évszázad filmjét ami elfeledteti velünk Köcsög-Köcsög Bingset.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.