App-előzetes

Kísérleti thriller olyan szempontból, hogy ha a film előtt letöltesz egy ingyenes appot, akkor plusz információkat kapsz a telefonodra miközben nézed. Mármint a filmet a vásznon. Például te is “megkapod azt az sms-t”, amit a főszereplő, ilyesmi. Kicsit interaktívabbá teszi az élményt.

És neveli a nézőket, hogy nyugodtan telefonozzanak a moziban?

human
írta
2013. 03. 12. 03:17
megjelenés
12
hozzászolás


12 hozzászólás a “App-előzetes” bejegyzéshez

 1. Otthon még érdekes lehet, de a moziban veszélyes. Mivel pötyögne, ha eltörném az ujját ?

 2. Eleve utálom, ha a nézőtéren telefonoznak. És most még bátorítják is őket? Elég hülye ötlet.

 3. Egy filmnél még nem probléma. Ami számomra rejtély hogy hogyan lesz megoldva a sok ország sok mozijának sok termében különböző időpontokban vettített filmhez időzített sms-ek, stb pontos időben történő küldése.

 4. Nagyon hiányzik, hogy hatványozódjon a mozi közben telefont baszkuráló majmok tömege.
  Más részről meg annyira béna lesz a film, hogy nyugodtan lehet majd közben mással foglalkozni, nem maradunk le semmiről?

 5. Kiváló ötlet!

  Az én javaslatom ennek interaktivitásban továbbfejlesztett változata:
  Az, aki ezt kitalálta, letölthetne egy app-ot, ami biztosít a számára a mozi idejére egy jól megtermett motoros/rocker csávót, aki minden alkalommal pofán törli, ahányszor a telefonjáért nyúl, hogy baszkurálja.

 6. human:

  OK, de akkor is kell neki egy jel, hogy mikor csináljon úgy. Mert az elég amatőr lenne, ha mondjuk a film elején bemondanák, hogy akkor 15 másodperc múlva mindenki indítsa el az appot. És egy sima óra lenne tulajdonképpen…

 7. Egyébként mit idegesít titeket ha telefonozik valaki? Kit érdekel, hogy nyomkodja? Kussoljon, ne fészkalódjon folyamatosan, ne zörögjön a nachos-popcorn-csokipapír szentháromsággal. Ha tök csendben nyomkodja a telefont az kit zavar???

 8. engem speciel nem zavar, ha valaki CSÖNDBEN telefonozik a moziban. Viszont a film jónak néz ki, szerintem a témaválasztás nyerő, mivel ma már az emberek nagy része kb ahhoz is okostelefont használ, hogy kimenjen wc-re..

 9. Lenny
  ha nem pofázik hangosan, akkor is világít a telefonja, ami egy sötét mozi teremben nagyon zavaró.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.