13 hozzászólás a “Így is forog a Spidey 2” bejegyzéshez

  1. Wáó, nekem Emma Stone egyre kevésbé tetszik, viszont ez az új Mary Jane nagyon bejön!

  2. Hú, hát Emma Stone az egyik kedvenc színésznőm, és láttam több képet is Mary Janeről, és szerintem ocsmány (azokon a képeken olyan nyaka van, mint egy túl szteroidozott hapsinak). Oké, lányból vagyok, szóval biztos nem azt nézem, amit egy pasi, de így semmi különös nem látszik rajta, túl sok az alapozó és ennyi. Biztos az is számít, hogy gwent sokkal jobban szeretem, mint MJ-t, de ez már egyéni szocproblem.

  3. kíváncsi vaagyok milyen gyakorlatokat csinál nyakra, én is ilyet szeretnék
    Emma-t az elsőbe is kurvásan öltöztették, nem túl bejövős, meg hiteles, hogy egy labroban dolgozó kitűnő diákon miniszoknya van, meg ilyen prosti harisnya.

  4. Őszinte leszek, én nem értem Webb választását. Emma Stone kimondottan ellenszenves (a hangja mint valami trucker sapis szakállas kamionosé) plusz ezek a rongyok amiket ráaggatnak… hihetetlenül ízléstelen és kritikán aluli. Bikanyakú MJ meg hát.. nem is tudom, Tom Hardy macájának elmenne egy Warrior folytatásban, de semmiképpen sem egy Pókember filmbe való. Viszont a ruhának örülök, sokkal képregény hűbb mint az első részben látott “futurisztikus” …. izé.

  5. azért még mindig cink hogy ti pár hülyén elkapott kép alapján lekurváztok valakit pedig nem is kurvás a szoknya FŐLEG nem MINI.
    21. század van könyörgöm öltöztessék a nőket zsákba? ;)
    Emma amúgy majdnem kiköpött mása a képregénybeli Gwennek. :)
    És nincs vele semmi baj, tehetséges és jól is néz ki.
    Az új csajról egyelőre nem alkotok véleményt. Külső alapján meg végképp. Mindenkinek más jön be de azért leszólni valakit mert nem tetszik ennél gusztustalanabb dolgot nem is ismerek a földön. -.-‘

  6. Ja bezzeg a Spring Barakers v mi a tököm nem akadtok ki pedig ott kb ruha sincs az alig felnőtt tini ribiken. ;) De egy szoknya meg egy harisnya már kurvás. :D Röhejes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.