Stallone már írja az Expendables 3-at

És tudja is mi volt a második rész egyik baja: “EX3 needs NEW blood and more humor…. The films were always meant to be more on the humorous side with moments of drama.” Új szereplők és még több humor kell, mindig is inkább a szórakoztató, mint a drámai rész felé akartak hajolni. Gondolom ezért volt a második részben az a drámai halál.

Új szereplők? Jackie Chan csak akkor megy bele, ha Stallone vállalja, hogy nem csak egy Norris-féle cameo-t ír neki. Közben kiderült, hogy Steven Seagal nem akar szerepelni. De nyilván Chan nem elég: “some young bloods!!! By young I mean 22 to 27. Not big bruisers but tech wizard, super brains and a young woman who is not a sex symbol but funny, tough, REAL.” Szóval egy vicces nő, meg okos geekek kellenek még, fiatalok. A bunyót hagyják az öregekre.

27 hozzászólás a “Stallone már írja az Expendables 3-at” bejegyzéshez

 1. Jacke Chan az Jackie Chan akar lenni? Mert egy percig komolyan gondolkodtam rajta :D De ezt valahogy tényleg nem kéne már erőltetni…

 2. Igen! Igen! Igen! Igen!
  Jennifer Lawrence már jöhet is, vicces, eredeti, nem mű és szexi. A férfivel nagyobb gondban vagyok, én egy Taylor Kitsch -re tudnék gondolni :).

 3. Pedig Seagal ismét olyan filmben lehetne, ami 100 M$ + fénzt hoz és egyől jól mutatna az önéletrajzában. Remélem Jackie is nagy szerepet kap, min 1 jóféle bunyóval (esetleg a rendőrsztoris kemény karaktert elővéve). Fiatal csajban nem is tudom hirtelen, ki lenne a kemény nőci. Ah, megvan.
  Missy Peregrym :DDD Jó csaj és bunyózni is hipp-hopp megtanulna, valamint a sorozatának köszönhetően a kézifegyverek már a barátai :D

 4. Emily Browningot el tudnám képzelni,mondjuk késeket dobálhatna vagy dobocsillagokat.
  Vin Diesel is simán beférhetne,megnézném,hogy üldözik egymást Stathammel valami spéci verdával,közben lebontanak egy fél várost.

  Akiket lenyomhatnának az Taylor Lautner és Zoé Saldana.
  Próbáéltak akciózni de inkább a “hullahegy” sztárjai lehetnének. :)

 5. A 80-as évek A-listás akciósztárjai már mind megvannak, jöhetnének pluszban a B-listáról. Michael Dudikoff, Sho Kosugi, Carl Weathers, Don “the dragon” Wilson, Hulk Hogan… :D
  Viccen kívül, Jackie Chant szívesen látnám, és szerintem maradjanak csak a régi receptnél, ne akarjanak fiatalítani/újítani, ne akarják az egészet túl komolyan venni, és valami “nagy filmet” csinálni, mert az garantált bukta lesz.

 6. Nem kéne erőltetni. Az első az jó ötlet volt, jól össze hozták. Másodszorra is elment még, de harmadszor ugyan azt elsütni egy 86. szereplővel kiegészítve már sok lesz.

 7. nyílméregbéka +1 Az általad felsoroltak simán jöhetnének, főleg, hogy pl Kosugi remek koreográfus is, Weathers meg nem együkkel szerepelt már közös filmben. (Nem is értem eddig Stallone miért nem hívta legalább egy cameora.)

 8. Nyílméregbéka & kameraman: Egyetértek a felsoroltakkal, és plusz két nevet javasolnék…Cary Hiroyuki Tagawa, az örök főgonosz, valamint én Mark Dacascosnak is örülnék, aki remek harcművész, és ha nem csalódom, szintén koreografál is.

  Ja, és Jackie Chan YEAH! Mindenképp normális szerepben!

 9. Mi volt a baja a második résznek? Az hogy leforgatták! Stallone beletörődhetne már, hogy elszállt felette az idő és már nem Rambo.

 10. Az első baromi jó volt, a másodikat már csak végigpörgettem sajnos. Pedig a gárda jó lett volna…

 11. Jöhet!
  nekem a második rész tetszett jobban, kevéssé volt szerintem komolyan véve és ez jót tett a filmnek.Plusz Van Damme iszonyat jó főgenya volt. Jackienek én annyira nem örülök, nem bírom annyira. Vin Diesel viszont tényleg jöhetne! egy Diesel vs Statham fasza lenne, persze ha nem fogják olyan rövidre, mint Statham vs Adkinst :)
  vicces csajszereplőnek jöhet Mila Kunis, Tech srácnak meg az örök kocka: Seth Green :)

 12. Elég szar étlap a harmadik részhez. Annyira nem vagyok a színesbőrüek ellen, de ezeket a kínai kiskomákat igazán hanyagolhatnák már, valahogy nem az a kategoria, ami ezek közé illik. Snipesnak jobban örülnék. Carl W. szerintem annyira nem volt nagy durranás, egy korrekt mellékszereplő volt világ életében, annyira nem kell nyomatni az öregfiút.
  Ez meg,hogy a nuscool szinészeket pakolgassák bele, külön szomorúság. Ezek a tinilány szimpatikus emberkék nem túl mokányak.
  Diesel, Rock, Michale J White, Snipes kell még ide. Seagall szégyelli magát, jól is teszi hogy elbújkáll, ő sem ide való.
  Azért jó volna,ha nem egy hóbortos nyugger találkozó lenne a végére, annyira nem kell elpoénkodni a dolgot. Bár valóban fárasztó,hogy mind unlimited life módban tolja, lerágott csont ez már.

 13. Ez a Gina Carano sajnos nagyon esélyes. Bár én ki nem állhatom.
  Ó bassza+ most látom, hogy szerepelni fog a Fast & Furious 6 ban is. Nagyon remélem, hogy max 1 percre.

  Valaki írta Mila Kunist.
  “young woman who is not a sex symbol but funny, tough, REAL”
  Ebből egyedül a “young woman” illik rá. Az is éppenhogy csak.
  Hogy ki lehetne a “tech wizard” fiatal arra halvány lila 5letem sincs. Kíváncsian várom, hogy ki lesz az.

 14. Szerintem meg nem kéne erőltetni ezt a “nem kéne erőltetni” dumát. Senkit sem köteleznek a megnézésére, szépen el lehet kerülni a moziban és belehet ülni helyette a Tarnsformers8-ra. Annak a pármillió oldschool akciófilm rajongónak pedig hagy legyen meg az újabb csemegéje.

 15. Főgonosznak Wesley Snipes-ot! Legalább picit összakaparná magát a szerep kedvéért. Van Damme is korrektül nézett ki a 2. részben.

 16. Vicces nő meg okos geekek és kevesebb drámaiság? Úgy látom ezúttal nem csak ijesztgetnek majd minket a pg13-al.

 17. Ginát akarjuk! Ginát akarjuk!! Ginát akarjuk!!!
  Ettől függetlenül tökmindegy, mi lesz még (persze csak, ha Chuck Norrist kihagyják az egészből…)

 18. Hát szerintem meg Qrvajó, hogy lesz 3. rész is. Én már most várom. Háh, egy Jackie Chan-nek amúgy sem lehetne fél perces cameo-t írni, mivel csak Chuck Norris tud annyi idő alatt elintézni bárkit… :P

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.