Veronica Mars-film?

Úgy tűnik, hogy a kickstarter segítségével végre meg fog valósulni (még 30 nap van hátra, már megvan az összeg 40%-a). Egy fasza kampányfilmet is rittyentettek az alkalomhoz! Bár szerintem a 3. évad vége is remek lezárás volt, de a több évet öregedett Kristen Bellel már csak valami felnőttesebb téma valósulhat meg. Bár ahogy olvasom 10 éves reunion lesz inkább, gondolom nem Amerikai pite féle.

update: meg is van a 2 millió, most már tuti, hogy lesz film, jelenleg 2,2, így hajnalban nézve.

human
írta
2013. 03. 13. 18:59
megjelenés
10
hozzászolás


10 hozzászólás a “Veronica Mars-film?” bejegyzéshez

 1. Nagyon jó, nagyon ötletes, vigyorral néztem végig :) És elmorzsoltam egy könnycseppet is. :) Imádom Kristent, nagyon szerettem a sorozatot, meg ezeket a srácokat is nagyon bírtam. Egészen eddig nem is gondoltam, hogy ennyi év után kellene folytatás, de most, ezt látva azt mondom, hogy IDE VELE!

  A végén mikor bejött a főcímzene, hú mekkora nosztalgia :) Meg is hallgatom! Remélem összejön nekik a zseton és tényleg elkészül! Come on now, sugar, bring it on bring it on, yeaaahh!

 2. Ettől most erős ingerenciát érzek, hogy elő kell kotornom a szekrény mélyéről a VM sorozat lemezeit. A hosszú hétvégén újra ledarálom… :)

 3. Hú, de jó lenne. Én pont két hete fejeztem be az újranézést. :) És nincs vita, Kristen az enyém! :P

 4. És akkor az adományozók ingyen nézhetik meg majd a filmet, vagy kapnak részesedést a bevételekből?

  Mert így csak a sokadik lehúzásnak tűnik, hogy a studió tudjon spórolni és profitot maximalizálni.

 5. Zirowe: oldalt ott van, hogy pontosan mit kapsz a pénzedért (na jó, nem biztos, hogy betartják, de szerintem befogják). Pl. 10000$-ért szerepelhetsz is a filmben. :)

  Egyébként 1 nap alatt összejött a pénz, szóval lesz film, hurrá!

 6. Ez szép és jó de tényleg.
  De csinálhatnának egy befejező filmet az Angel-nek is akkor már elvégre az eléggé epic lehetne harc a csomó démonnal sárkányokkal stb. Whedon ismét alkothatna egy nagyot bár nem biztos hoyg a szereplők belemennének meg ott azért már van korosztály határ is. :D Elvégre ők öregebbek mint ez a kis csini szöszke :D NA DE akor is na :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.