Egy hármas: Jurassic Park 4, Bioshock, Resident Evil 6

Legyen fordított sorrend? Na jó, a Resident Evil folytatása 2014 szeptemberében kerül a mozikba, és már biztos, hogy Paul W.S. Anderson rendezi, Jovovich-csal a főszerepben. Mintha bárkit meglepett volna ez az egész.

A Bioshock kapcsán pedig megtudtuk, hogy Gore Verbinskiről Juan Carlos Fresnadillora szálló projektet az Unviersal lőtte le. Gore ugye sok Gore-t, vagyis vért akart R besorolással, méghozzá majdnem 200 millióból forgatva, a stúdió inkább 80-at szánt volna rá a Watchmen bukása után (az ugye R volt és drága!), de ez nem tetszett Verbinskinek, az új rendező pedig a játék egyik készítőjének, Ken Levinenek nem stimmel, és mivel vétójoga volt, így inkább lelőtte az egészet, minthogy valami szart dobjanak a piacra.

A végére meg akkor a Jurassic Park 4, aminél az a legújabb pletyka, hogy már foglaltak helyet a nyári forgatásra. A fogatókönyv elvileg közel áll ahhoz, hogy kész legyenek vele az írók, és a tavaly kitőzött 2014-es dátum így még talán tartható is lenne a filmmel.

14 hozzászólás a “Egy hármas: Jurassic Park 4, Bioshock, Resident Evil 6” bejegyzéshez

  1. Azért egy bioshock filmet én szívesebben megnéznék mint egy Jurrasic park akárhányat…

  2. Volt most pletyka, hogy reboot lesz a RE játékokból.
    A filmeket is el kéne már felejteni végre.

  3. zotya,
    én is, de csak hogy most legyen valami förmedvény bioshock címmel, annak se lenne semmi értelme.
    igenis legyen benne vér és erőszak, mert a játék is olyan volt.

  4. Újabb Resident Evil? De jóóó! Pedig bíztam benne, hogy talán befejezik, de úgy látszik míg hasznot termel addig csinálják.
    Kíváncsian várom a Bioshockot remélem nem valami “lightos” verzió lesz. Bár én egy Mass Effect filmnek örültem volna legjobban, de reménykedek benne, hogy egyszer az is sorra kerül.
    A dinó park jöhet, ha hozza az első kettő szintjét. A 3.at inkább hagyjuk.

  5. mass effect sokba kerülne, és nem elég nagy név ahhoz. nem mint hogyha ismertebb játékokból jobb filmet csinálnának… csak rizikós. ha meg valami nagyon poppuláris fost gyártanak belőle az meg azoknak nem tetszene akik játszottak a játékkal.

  6. úgy nézzétek h a 80 millió az a doom film költségvetése kb inflációval, annyiból milyen bioshock lett volna

  7. Nagyon örülök, hogy Mr. Levine lelőtte a francba a Bioshock filmet. Így legalább ez a név elkerülte a meghurcolást :)

  8. Nem osztom rapator véleményét, a JP2 az, amit inkább hagyjunk, a legjobb lenne elfelejteni úgy, ahogy van. A harmadik szórakoztató volt a maga módján, az első meg alap. Negyediknek meg nem értem, mit vacakolnak annyit a forgatókönyvvel, meg kell filmesíteni a második könyvet, és kész, annak úgyis csak kb 5%-át használta fel az _állítólag_ azon alapuló Elveszett világ.

    Resident Evil meg… pff… végül is agykikapcsoló másfél órának elmegy, eddig egyiken sem unatkoztam. Csak lassan már nem tudják hogy megcsavarni a sztorit és feltámasztani a két résszel korábban kinyírt karaktereket.

  9. rapator

    Egy ME film nagyon jó lenne, de annyi a buktató, hogy nem mernek neki állni szerintem. Gondolj bele ha televágnák az egészet divatszínészekkel. Ha Shepard-öt nem az játszaná akiről mintázták én speciel meg sem nézném.

  10. Kár erőltetni ezt a Resident Evilt. Ha többet merítettek volna a játékból, sokkal érdekesebb lenne, így csak egy erőltetett 3D-maszlag.

  11. Ha már játékadaptációk! A Bioshock-film jó ötlet!
    De mondjuk egy Crysis vagy Dead Space film sem lenne rossz! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.