A Wachowski tesók folytatják: Jupiter Ascending

Nyilván hallottuk már, hogy a Clud Atlas után a Jupiter Ascendinggel fognak jönni, viszont a felhős mérsékelt sikere jelenthette volna azt, hogy nem mostanában teszik ezt. A hír, hogy mégis: már 2014 júliusában nézhetjük az új filmjüket.

Egy nagy sci-fi projektről van szó: egy másik univerzumban játszódik, amiben az emberi faj az evolúcióban nem jutott fel a tápláléklánc tetejére. A főbb szerepekben eddig Channing Tatum, Mila Kunis, Sean “meg fog halni” Bean és Eddie Redmayne található.

15 hozzászólás a “A Wachowski tesók folytatják: Jupiter Ascending” bejegyzéshez

  1. Na ez egy nagyon jó hír, nagyon féltem, hogy a Cloud Atlas “sikere” eltántorítja őket, de szerencsére nem, és folytatják a minőségi filmek szállítását. Tatummal nem vagyok megbarátkozva, de pl. a Cloud Atlas rámbizonyította, hogy hiába nem szimpatizálok Hugh Grantel sem, még is jó volt, tehát effelől nem aggódom. Kíváncsian várom az egyik legkorrektebb rendezőpáros következő filmjét.

  2. “Sean “meg fog halni” Bean” ez jó poén volt! Jól hangzik a story, kíváncsian várom majd az első híreket és képeket. Első sorban Ms. Kunisról.

  3. Nagyon örülök, jók a W tesók. A szereplők mondjuk nem tűnnek nagy durranásnak egy ilyen filmhez, de majd meglátjuk.

  4. Pár előttemszólóval egyetértek. Tatum nem nagy szám. A Sean “meg fog halni” Bean poén tényleg jó volt. Kíváncsi vagyok mi sül ki ebből.

  5. Mila Kunis számomra nem illik egy ilyen kaliberű filmbe, Tatum még okozhat meglepetéseket, Sean Bean meg a járulékos veszteség, már ami a halálozási listákat illeti.

  6. Igen meglepett hogy Boromir az új pocsékul sikerült silent hillt túlélte, szóval nem kéne még leírni a dolgokat, van még rá esély hogy itt is élni fog.

  7. W-k kapcsán: nem nagyon pletykálnak már egy ideje az esetleges Matrix-folytatásokról … letettek róla?

  8. dRAGEE: Tegyenek is, nekem a Mátrix az első filmmel kezdődik, és ott is végződik.

  9. A Wachowski tesók inkább csináljanak egy Matrix lezárást, amit én is érthetőnek tartok!

  10. Nagyon érdekesnek tűnik a sztori, Wachowski tesókban bízom még mindig (bár a Cloud Atlas nem tetszett annyira), trailer mikor lesz? :D

  11. Nagyon szép néni mint egy Blood Elf olyan szép. Miattuk solozom Lich Kinget nap mint nap.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.