Alakul a Guardians of the Galaxy

James Gunn rendezésében érkezik majd jövőre ez a Marvel-film. Jó része az űrben játszdik, és most a Chris Pratt által alakított Peter Quill (Star-Lord) mellé egy WWE bírkózó, Dave Bautista érkezett, aki Drax the Destroyert fogja életre kelteni.

Szuperképességei: lenyomja a összes utálóját, a kezéből energiasugarakat lő, tud repülni és szupererős. Ebből az egyik nincs a képregényekben.

11 hozzászólás a “Alakul a Guardians of the Galaxy” bejegyzéshez

 1. testileg es arcra, szerintem nagyon megfelelö. Szineszi kepesseg majd meglatjuk, alapbol nem egy beszelös figura, lehet csak kis szerepet kap Thanos ellen. Quill a lenyeg, meg a Lajka kutya

  Nem sokat olvastam a GotG-rol, inkabb csak az elmult par evben követtem, de en nem emlekszem kezböl lövesre vagy repülsre, hanem csak egy tökös fickora aki olyan, mint ha az összes Expendables-t összegyurtak volna.
  (de most latom, hogy egy regi boriton csinalja ezeket…)

 2. A Megsemmisülés-Annihiláció képregényben Drax ölte meg Thanost azzal, hogy kitépte a szívét. Nem tudott repülni, nem lőtt ki a kezéből semmit, csak erős volt és képzett.

 3. Ha annyi, és olyan szerepet kap majd, mint a The Man with the Iron Fists-ben, akkor bőven jó lesz. Bár kurvára nem vagyok otthon a képregényben, szóval majd a fanok megmondják.

 4. A lényeg, hogy agyi szintje egy gyerekéhez hasonló, de az ereje még Hulknál is nagyobb (bár Thanos ad két nyaklevest Hulknak és kifekszik) Öngyógító képessége van és egy suhintással szét csap egy felhőkarcolót. Thanosról azért azt jó tudni, hogy az univerzum egyik legokosabb lénye és talán a legerősebb a világegyetemben, ha rajta van a végtelen kesztyű bár anélkül is simán szét verné Hulkot. Nagyon nagy harcok lesznek. Vááááá de várom :D

 5. Szegény izomagyat leszólják pedig tuti hogy nem jó színész de azért egy izom agyat nem játszhat mégsem egy Daniel Radcliff :D
  Oké Hulkot megoldották CG-vel de azért mindenkit nem kéne. :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.