10 hozzászólás a “Jó jó Joe” bejegyzéshez

  1. Komolyan már idegesítő amennyi szart kiadnak ehhez. az egész nem ér semmit. Mehetne egyből Seagal mellé a DvD polcra. :)

  2. Nem biztos aaz,hogy rossz lesz.
    Csak elfogyott a türelem az eltolás és a sok promociós anyag miatt.
    Az első egy tökéletes blockbuster volt.
    Igaz Sommers nélkül jön a folytatás de reménykedem,mert simán lehet jó.
    A videó hangulatos,jöhetne már végre a film. :)

  3. Azért nem túl nyerő. Egyrészt ismét Willis, máá nagyon unom a képét. Másrészt a béna jelmezek, harmadrészt a golyóálló Joeék. Zéró izgalom, maximum parévakítás. Jó csinálják, nem kötelező megnézni tudom, csak az a baj,hogy vagy romkomot, vagy 3 éveseknek való CGI meséket vagy ilyeneket tolnak. Legutóbb január közepén voltam moziban, azóta nem volt nézhető film. Elég gáz ez a 2013 as moziév. Igaz az előző se volt jobb. Drive-gázt óta csak a Divide tetszett meg a Jango unchained. A többi ami közte volt mind tüzifának való.

  4. Én általában nem rajongok az ilyenekért, de az első kellemes csalódás volt.Ha Willist nem viszik túlzásba, nekem ez is tetszeni fog.

  5. Nekem csak az a bajom az ilyen übergagyi “agyatlan akció”-val,hogy amíg a szar filmek is többet hoznak,mint amibe kerültek,addigek a kicsit igényesebb irányba véletlen sem fognak elmozdulni a stúdiók a sok sötét miatt.

  6. Kérném Jimmy Hendrix “Hey Joe” című számát, küldeném mindenkinek, aki szeret! :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.