16 hozzászólás a “A Die Hard 5 forgatásáról jöttem” bejegyzéshez

  1. Nem olyan öreg még,csak egyszerüen nem talál normális filmet amiben szerepelhetne az elmúlt években…

  2. Nem talál olyan filmet, haha, ezen nagyot nevetni jó. Willis nem küzd kenyérgondokkal, nincs hitele se mint Ganja Zoleenak, akkor meg miről van szó. Nem vak, se nem fogyatékos, hogy ne olvasná el előre az összes hulladékfilm forgatókönyvét amikhez az utóbbbi 10 év óta sorban adja hozzá önként és dalolva a nevét. Ennyit a paliról. Egy szó! Kommersz! kommerszedik keményen, mint sok más fajtársa. Nagy respect ellenben azoknak akik nem adták el magukat.

  3. egyet tudok érteni Terror-al. egy kivételes és jó színésszel van dolgunk. de elindult egy úton, ami nem biztos hogy jó:/ neki/nekünk. ez már nem szólhat a pénzről. elvégre egy színészről beszélünk aki szereti amit csinál. Human ha olvasod rég szerettem volna kérdezni, hogy egy olyan íráshoz ami pont a háttérdolgokkal foglalkozik(szerepelvállalás, management, ügynökség, forgatókönyvek kiválasztása stb stb), lehetséges e ilyet összetenni? biztos sokan köztük magam is érdekelne hogy pl jelen esetben bruce papa és a die hard sorozatok és hogy hogyan történhet az ő szerepének vagy bármelynek az elvállalása mi a folyamat, ki dönt? ő vagy más helyette?

  4. Elolvassa a forgatókönyvet nyilván, aztán eldönti akar e szerepelni benne…, aztán meg, ha nem… adnak neki jó sok zsét :D, erről szól az egész. Bár ebben az esetben nem volt sok választása Bruce papának (szerintem), mert a Die Hard széria rajta áll, itt sajnos a rendező volt szar…, de nagyon.
    Egyébként a RED az nem volt jó?
    Mostanában elég sokat bevállal aztán ezek között akad rossz is. DE igen az DH 5 kivételesen xar volt. Remélem ez volt az alja…

  5. Willis jó színész? Meg élvezi? akkor miért vág fájdalmasan unott pofát állandóan? A forgatókönyvet is tuti nem ő olvassa el, max. az egyik ügynöke, majd pár mondatban vázolja neki, meg meggyőzi, hogy ebből jó sok lóvé lehet.

  6. sirok0001:Nem…a Red nekem marha nagy csalódás volt,akárcsak a Looper.És nem mondtam,hogy pénzre hajt mert nyilván van neki annyi mint a pelyva.Egyszerüen azt érzem nála,mint Nic Cage esetében,hogy bünrosszul választ filmeket az utobbi idöben.Ne már hogy 1 ilyen kaliberü fickónál,aki sorra szállította anno a jobbnál jobb filmeket,most annak kelljen örülni hogy pl.a Looper 1szer nézhetö…Holdfény királyságot még nem láttam,de majd ha nem lesz mit nézni talán sorra kerül.

  7. Willis már ezerév óta csak a névből él. Sok sok ilyen sztár van, akik egyszer réges rég egy messzi galaxyban letettek kemény egy nagy produkciót az asztalra, aztán ebből eléldegélnek jól belazulva. Willis ebbe a kategoriába tartozik. A baj ottvan,hogy mindig Mclanet alakítja, csak épp más öltözete van. Azért nem egy Cage kategoria. Neki van rengeteg karaktere, viccesben, mokányban is hihetőt játszik Nick. Willis mindig ugyanaz. Az utóbbi filmjeiben, főleg a kopaszos korszakában hatványozottan igaz. Red nálam egy egyszer nézős felejtős erőltetett cucc. Kopasz korszakból esetleg a Hostage, de csak jó indulattal, meg az a Mos deffel kinyögött valami ami említendő. 2004 től ontja a szart rendesen a Willis. Utóbbi filmjeiben meg már nagyon nem is csinál semmit sem, ki van adva az akciózgatás albérletbe másoknak ő helyette. Jó, unja már, akkor nem kell elvállalni. Játszon valami öregesfilmben. Ráadásul a csapbóll is ő folyik szinte már. Mindenben felvillan, de olyan semmilyen a fickó.

  8. 6-os, szerintem nem volt úgy leszerződve a Dihárdra mint Craig a Bond filmek nagyonsokadik részére. Volt neki biztos választása. Túl sok idő telet el a 4 es szintén hitvány rész óta, akkor még nemigen volt tervben mégegy folytatás szerintem. Főleg ,hogy minden háttérember új volt. Egy rossz, légbőlkapott ötlet volt ez a film. Aztán jól össze lett csapva baszva.

  9. Mindig is fura volt a filmválsztasa nem csak kopasz korszakában. Egy 12 majomra jut 5 nézhetetlen vacak s ez mar fénykorában is igy volt. Kb. mint Samuel L. Jackson. Azzal vitatkoznék hogy ugyanazt a karaktert hozza mindig, pl A jól áll neki a halal,12 Majom, Bajnokok reggelije,Hatodik érzék -ben stb nem Maclane figurájat játsza. Azzal se értek egyet hogy nem jó szinész, a Ponyvaregényben van egy jelenet amikor min. 5 percig semmi mást nem mutatnak csak az arcát hogy hogyan reagal az x-edik menenetben leseggelsz szovegre. A jelenet mégse unalmas pedig csak az apró reakcioit látod, egy rossz szinesszel ugyanez kinos lenne.

  10. igen nagyon jó szinész:) kedvenc az ötödik elemben is:) más nem is játszhatta el volna jobban mint ő:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.