Forog a Godzilla!

Vancouverben nekiálltak a forgatásnak a főszereplőkkel: Aaron Taylor-Johnson, Ken Watanabe, Elizabeth Olsen, and Juliette Binoche, David Strathairn, Bryan Cranston.

human
írta
2013. 03. 18. 19:42
megjelenés
16
hozzászolás


16 hozzászólás a “Forog a Godzilla!” bejegyzéshez

 1. Végre!

  Ez az Aaron rendesen fölkapott színész lett.

  Wait wait wait wait wait.

  Mikor is lesz a bemutató? :O

 2. Emmerich Godzillája az egyik kedvenc akciófilmem. Nem tudom ez a 3d-én kívül, mi újat tudna mutatni.

 3. 1. Az előző(? az a Matthew Broderick-es) Godzilla film azon kevesek egyike volt, amiről kijöttem a moziból, mert nem bírtam végignézni.
  2. Juliette Binoche híres volt arról, hogy csak művészileg is értékelhető filmekben hajlandó szerepelni. Ez vajon azt jelenti, hogy ez egy nézhető (akarom mondani: “művészileg értékelhető”… igen, sznob vagyok) film lesz, vagy csak van az a pénz, amiért már az ő haja is korpásodik?

 4. Én ezt a filmet több, mint egy évtizede várom, erre ilyen szereplőkkel állnak neki forgatni…ugye nem tinidráma lesz?

 5. mindenféle buzulás nélkül az Aaron srác miatt érdekel csak. remélem jó lesz, hogy minden második filmben benne legyen

 6. Na jó, csipázom én ezt az Aaron srácot, mert tényleg van/lesz pár jó filmje, de ez nem neki való. Ne basszák már el azt amit az előző Godzilla felépített. Lehet, hogy tévedek (legyen így), de a régi szereplőket ezek nem fogják felül múlni. A cukorgolyókon csúszkáló MiniGodzilláktól még el tudok tekinteni, na de azért annak a filmnek volt némi súlya is(már amekkora egy ilyen filmnek lehet). Igaz, nem volt mögötte akkora story, nem volt annyira szívbe markoló sem, de könyörgöm, azt a filmet még ma is öröm újra megnézni nem, hogy mikor először láttuk. Véleményem szerint a kifinomultabb CGI-on kívül csak rosszabb lehet ez a film annál, de adja isten, hogy pofára essek majd, mikor rájövök, hogy ez a film rohadtul jó lesz, és ne kelljen csalódottan belátnom, hogy igazam volt. Minden esetre várom, hogy mi sül ki belőle.

 7. Azért azt jó ha letisztázzuk, hogy az előző Godzilla a színtiszta fos megtestesítője, akkor annál sem lehetne rosszabb ha Lindsay Lohan lenne a főszereplő. A Matthew Broderick, Maria Pitillo, Hank Azaria sor kibaszott kemény volt és nem a jó értelemben. Hozzájuk képest ez a névsor határozottan ütős, én várom mi lesz a projektből.

 8. Ale
  Nos várni én is várom, de szerintem azért nem feltétlen mondható el az előzőről, hogy “fos” volt. A maga nemében szerintem remekül megcsinálták, pár mai film is példát vehetett volna róla. Mindenképpen meg fogom nézni, ez nem is vitás, csak kicsit félek ettől a szereplőgárdától, nagy részük nem igen volt még ilyen stílusú filmben, a húzónév meg inkább foglalkozzon a Kick-Ass/Savages típusú filmekkel részemről. De mint mondtam, ne legyen igazam, és vágjon pofán a film úgy rendesen. :)

 9. Nagyon erdekes szereplögarda, Kickass, Malcolm apja, egyik iker. Tuti nezös, kiveve ha IMDB 5öt ad neki

 10. Trib: Elizabeth Olsen nem az egyik iker, hanem a húguk (~3 évvel fiatalabb az ikreknél).

 11. ne már emberek, “csak rosszabb lehet mint az emmerish-féle godzilla”, behalok :D már most tudni lehet hogy jobb film lesz mint a 98-as, pl. az új godzillában (aminek hál istennek semmi köze nem lesz az előzőhöz) más szörnyekkel fog küzdeni, nem (csak) a hadsereggel

 12. xyz
  Hát, ha azt akarják kihozni belőle, mint ami a rajzfilmsorozatban volt…akkor már most bukta a dolog( ott ugyanis pont, hogy csak nevetséges szörnyek ellen harcolt ). A végén még bevetik MechaZillát is. :D Ha meg tényleg így lenne, valószínűleg nem egy filmet látnánk, hanem egy egész sorozatot húznának le szerencsétlen jószágról, az ilyeneknek meg tudjuk, hogy általában mi a sorsa. Remélem ez ( szokás szerint ) csak afféle kitaláció ami pusztán azért kering a neten, mert semmit nem tudni még a filmről.

 13. xyz tévedsz, az a new verzió lesz a fos, már most lehet tudni. Én jobb médium vagyok mint te, sőt az én ízlésem az univerzális alap!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.