Képeken a The English Teacher

Egy hónap múlva jön ki videón, ide jutott Julianne Moore. Az Englis Teacher további szereplői: Michael Angarano, Greg Kinnear, Lily Collins és Nathan Lane.

Egy két macskával és a kedvenc könyveivel élő 40-es angoltanárnéniről van szó a filmben, aki egy volt diákjának akar segíteni, amikor az a 20-as éveiben épp felhagyna az írói álmaival: az iskolában összehozza neki, hogy előadják egy színdarabját a diákok. Mivel mindezért kénytelen kimozdulni a komfortzónájából, így érdekes élmények várják.6 hozzászólás a “Képeken a The English Teacher” bejegyzéshez

  1. Nem “Englis”
    Azert ez meg nem Seagal szint, erdekesnek hangzik, ennel hallottam mar joval rosszabb PLOT-ot, es a szineszek sem utolsok.

  2. Egy jól behatárolható rétegnek szól, ami nem az általában “megszokott” népesség, valóban, de ettől még léteznek. Érdekes, hogy ezek szerint még a nagy Amerikában és gazdagságban (?) is létezik a 40-es, kicsit beállt és megcsömörlött tanító létformája.

    Nálunk szerintem hatni fog, tekintve a pedagógus pálya jelenlegi – és egyre romló…- kifutási lehetőségeit.

  3. Azért azt tegyük hozzá, hogy az USA-ban élő pedagógusok nem a pénztelenségtől csömörlenek meg, mert ott valamivel jobban keresnek a tanárok. :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.