12 hozzászólás a “A Pókember képregény ismerőinek” bejegyzéshez

 1. Most akkor ez vagy Electro lesz, vagy valami egészen más, és maradnak az első rész beli ember-állat / állat-ember karaktereknél… A Marvel mást ír, mint a többi honlap, így a Voltage cells dolog igencsak magasfeszültséget kelt. :D
  http://marvel.com/universe/Ravencroft

 2. Akkor most Vermin lesz a fögonosz? Csatornagyik utan csatornapatkany? Esetleg egy Jameson lesz Carnage vagy egyeb?
  OHHH! Szimbiota kiserletek!! Jajj de jo! Jöjjenek a szimbiotak!!!

 3. Már régen megerősitették, hogy Electro lesz a főgonosz és hát ugye Norman Osborn is fel fog tünni a filmben. De nem kizárt, hogy majd Verminnek is lesz valami szerepe, hogyha ez a szérumos dolgot akarják tovább vinni. Gondolom majd Norman is attól lesz Green Goblin mint az Ultimate képregényekben.

 4. zsocso: ” De nem kizárt, hogy majd Verminnek is lesz valami szerepe, hogyha ez a szérumos dolgot akarják tovább vinni.”
  Vermin Cap. America ellenség (tudom, hogy Kraven uccsó vadászata, de akkor is), ráadásul nem hiszem, hogy a szérum miatt vagy akár egyáltalán szóba kerülne.

 5. Vermin nem olyan “híres” ellenfél hogy berakják egy filmbe szerintem meg ahogy előttem leírták nem is pók ellenség… Bár nekem személy szerint Electro sem a kedvencem de majd meglátjuk milyen lesz…De egyszer már Skorpiót is megnézném nagyvásznon és jó lenne ha kezdenék felvezetni Venom karakterét ;)

 6. Az előző filmmel párhuzamosan kijött videojáték is a szérumos vonalat vitte tovább, és ott elég sok állat/ember-ellenfél bekerült a felhozatalba (Vermin, Rhino, Scorpion)
  Electro nekem továbbra sem túl erős egy “main villain”-szerepre, de majd kiderül.

 7. Sikolynak és Dögvésznek is volt itt egy nagyon jó sztorija a Ravencroftban, bár rájuk szerintem tuti nincs esély meg amúgyis erősen drámázós és erőszakos volt az a történet hogy korhatár nélküli filmet kapjon…

 8. Black_Dahlia_Murder: mármint Carnage-ről, azaz Vérontóról lenne szó? :) Őt nem lehet megcsinálni Venom nélkül; viszont venomhoz kell az idegen szimbióta… az meg mégiscsak Titkos Háborút jelent.

 9. Wolverine: Nem feltétlenül titkos háború kell Venomhoz. Gyanitom, hogy ott is valami kisérlet eredménye lesz a szimbióta. Volt egy rajzfilm, ahol Jonah Jameson fia hozta a szimbiótát az ürből. Sokáig ezt akarták megcsinálni a Pókember 3-ban is. Aztán nemtom miért, de jött az a hülye meteoritos megoldás.

 10. Plusz Ultimateben egy ruha volt Venom amit az apja fejlesztett Peternek + Eddy Brock apja.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.